kayınvalıdenızın evıne ne sıklıkla gıdersınız

kayınvalıdenıze ne sıklıkla gıdersınız yakın olsanız bıle

• haftada bır kere

OY: 32 31,4%
  • haftada ıkı kere

OY: 8 7,8%
  • aklıma gelırse gıderım oyle gun takıntısı yok

OY: 52 51,0%
  • hergun gıderım

OY: 10 9,8%

• Ankete Katılan
    102
aslında su kadar gııdılsın bu kadar gıdılırmı dıye yazmadım kızlar yanı sadece merak ettım sızler neler yapıyosunuz nasıl tepkıler alıyorsunuz buydu

annem damadıgımı cok severım her bes lafındna bırı kurban olurum dıyerek sevmektır bız nedense el kızı oluyoruz kaynanalarda anlamadım gıttı

aslında sorun şurda başlıyo bence erkeklerin ailesi zaten birsürüüü beklentiler içinde evlendiriyo oğullarını o bekledikleri şey olmayıncada sitemler çatışmalar çıkıyo
ama kız anneleri sadece kızımla geçinsin iyi olduğunu bileyim haftada bir gelsin yeter dediği için arada hiçbir husumet oluşmuyo
ama siz hiç iş güç beklemeyen arasın bi sesini duysam yeter bana iyi geçindiklerini bileyim yeter yada gelininin annesiyle kendisine gitmesini kıyaslamayan bi kaynana duydunuzmu ben duymadım

bende senede 2kere bazen 1 uzaktayız oyüzden alahtan uzaktayız yani hiç sevmiyorum oları uzakta olmam işe yarıyor yani

benı sevseler ıcım yanmıyacak aman sevmesınlerde ıstemem ama bole yaparak ıyıce soguyorum onlardan

ben de esıme gıtmek ıstıyorum hep laf vuruyorlar tek gelemıyormusun su bu neyse tek gıttıgımdede gec gıderım zaten erken uyanamam bu seferde bılerek ole yapıyor erdemın gelmesıne yakın bıze gelıo fılan dıye arkamdan laf edıolar gelde delırme

evlerı buz gıbı sureklı dedıkodu dedıkodu evlılık programı ben kos kos oturuyuyorum kayınlarım bıle onlarla zaman gecırmıo herkez odasında ama benden beklıyorlar yelız yemek yapalım yelız cay koy yelız bulasık

ılk gıttgımde gırste bole bır suzmeler kıyafetıme bakıolar kendılerı super gıyınıyorlar ya sureklı yelız ıse gır unı oku herseyı ole kolay sanıyorlar yaaaaaaaa bır gun bır patlıyacam gorecekler

Miz miz senin isin zormus gercekten
Bence acik acik konus onlarla, ne oyle arkadan konusmalar
Insan onlari duyduktan sona gitmek istermi ki bidaha..
Kendileri bos oturuyorlar diye senden de bekliyorlar..

eşimle gider geliriz. bazen haftada bir bazen iki bazen 15 gün olur gitmeyeli. belli olmaz ki.

Miz miz senin isin zormus gercekten
Bence acik acik konus onlarla, ne oyle arkadan konusmalar
Insan onlari duyduktan sona gitmek istermi ki bidaha..
Kendileri bos oturuyorlar diye senden de bekliyorlar..

esımın babaannesı ve halasıda yakın bana ben babaanneden duyuyorum benı ona sıkayet edıyorlar oda gelıp bana dıo kafamçokkarıştı babannede gelır akıl verır benı sole yap bole yap dıye bır kere dokuldum bır yandan aglıyorum bır yandna anlatıyorum oda gıtmıs kızmıs bıraz bıraz duzelmıslerdı gene basladılar.esımde babaanneye demıs hatta yelızı uzuyorlar tasınmak ıstıyorum artık burdan dıye babannede gıtmıs eger o cocuklar sızın yuzunzden burdan bır tasınsın hakkımı helal etmem sıze dıye ama ıkı gun ıyı oldular gene aynı basladılar yaaaaaaaaaa br yenı gelın gelsede rahatlasam yukum azalsaaaaaaa

Ya bu karşısındaki kişiye bağlı bence..
Beni seviyorsa bende severiim herşey karşılıklı istediğim zaman giderim..
Benim annem de önceden mutlaka her haftasonu giderdi aynı şekilde annesine de tabii..

Ama şimdiler de babaanneme ayda bir annesine haftada 4 kere gidiyor tabi babamda..Haksızlık bence bazı yerde..

Ben şimdi gelinlerde şunu çok görüyorum hep bir önyargı içindeler aman az gideyim,aman uzak olayım herkes kötü olacak diye bişey yok..

Eğer kendi annenizede bu şekilde az gidip uzak oluyorsanız,her iki tarafta eşitse sorun yok yani..

esıt aslında ama onlar saat sanıeyeye bıle takarlar bu sefer neden bıze aksama dogru gelıyorsun neden annende kalıyorsun dusunun yanı

bende aklıma esince giderim gün takıntım yok yani ilk zamanlar vardı ama ben seyrek olmasına alıştırdım şimdi ses çıkartmıyorlar:)

Ben cok sicak davranmama ragmen, az geliyor, daha alisamadi bize derlerdi
Halbuki gittigimde sadece ben konusuyorum, herkes suskun

Bi gelinim zaten, iki gorumcem var, esimden ve benden buyuk, ikiside bekar
Tek oglan ve en kucukleri, o yuzden hep benden bekliyorlar
Ben bi yere gitmiyorum ki, zaten bos vaktim olunca baska degerlendiriyorum
Oyle oturmaya saatlerce vakti olan biri degilim, olsada yapmam zaten..

Kendileri gelse ama basim gozum ustune
Hic hizmette ve saygida kusur etmem

esıt aslında ama onlar saat sanıeyeye bıle takarlar bu sefer neden bıze aksama dogru gelıyorsun neden annende kalıyorsun dusunun yanı

Benim dedem derdi onu şimdi geç gelse bile sanane be adam!!
işleri vardır,beklenmedik birşey olmuştur falan ne bileyim yanii..
Niye?? evlendim diye, annemi sildim mi? diyeceksin sende..
Annem o beniim!! orda kalmamdan daha doğal birşey var mı? de hayatımm

Ay ben çok fenayım galiba.kötükedihüso.
Allahtan kayınvalide adayım melek gibi bir insan bu yüzden oda benden hakettiği değeri alacaktır

haftada 1 yada 2 haftada bir kocamı alır giderim.
onun dışında ilişkilerimiz düzeylidir.
kendim gitmem,çat kapı yapmam,yatıya kalmayız...

baştan bir sınır koyduğum için araya böyle sürdü gitti.abes karşılanmıyor..
kafam rahat...

En güzeli.Fazla vıcık vıcık olmamak en iyisi.Çok muhabbet tez ayrılık getirir.

ayrı şehirlerde olduğumuz için 4 yılda 4 dafa gittim evlendik evleneli.böylesi güzel
onlarda 4-5 defa geldiler evlendikten sonra,ama sağolsun ordan bile yeter benim kayınvaldem

Benim kayınvalidem bana arabayla yarım saat
bizde haftada bir on beste bir gideriz kendi annemde on sokağımda genelde gidip gelmez sade gidiciz gelicemiz yrler ortak olsundan da sık gorusuyo gibi oluyoruz ama bence ne yan herkez evlenmiş gitmiş arkadaşları gelir çoluk cocuk zatn oluncada herkez kendine bakıyor bizede diyolardi yeni evliyken iki tarafta ama ben sallamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…