kayınvalıdenızın evıne ne sıklıkla gıdersınız

kayınvalıdenıze ne sıklıkla gıdersınız yakın olsanız bıle

• haftada bır kere

OY: 32 31,4%
  • haftada ıkı kere

OY: 8 7,8%
  • aklıma gelırse gıderım oyle gun takıntısı yok

OY: 52 51,0%
  • hergun gıderım

OY: 10 9,8%

• Ankete Katılan
    102
kaynanam yakın olduğun için bana aklıma gelirse gidiyorum o bazen çay felan yapıp çağırıyo ben gidesim varsa gidiyorm yoksa gitimiyorum çok sıkı fıkı olmak iyi değil bide bebişim var her zaman gidemiyorum geri bazen gitmemeyie tercih ediyorum karışık bişi yaaklinialirimsmile

çok yakın oturmuyoruz
bunu düzen yada kural haline gerirmedim aslında öyle denk geliyor ama genelde haftada 1 oluyor
geçenlerde 10 gün gitmedim kayınvalidem bu hafta gelmediniz size ceza vericem dedi
bende her hafta gelicez diye bir kural yok ne zaman icap ediyorsa o zaman geliyoruz zaten dedim
şimdi biraz ara vermeyi düşünüyorum bu düzen bozulsun zorunluluklardan nefret ederim her ara verdiğimde laf sokarsa tatsızlık çıkar buda hiç hoş olmaz

biz haftada bir gün eşimle gideriz akşam üzeri.4 saat falan otururuz.
eşim annesine hafta içide uğrar,özletmez kendini.
buna rağmen 5 senedir eşim her yanlız gittiğinde doldurur,
neden ben yanlız gitmiyormuşum,başlalarına gidiyomuşum!
başkalarıda annem,ablam başkada biyere gitmem zaten.
inada bindi artık gitmek istesemde yanlız,ayaklarım gitmiyor birtürlü.
o kadar çok söylediler,baskı yaptılarki içimden gelmiyor.
eşimle çok tartıştık,halada tartışırız bu konuda.
neden bu kadar ısrar anlamıyorumki,
gelen gelir gelmeyen gelmez,ben kimseye bukadar ısrar edemem.
vardır bi bildiği gelmiyorsa istemiyordur,beni istemeyeni bende istemem,
ama yok bu kadın böyle boğuyor beni.her konuda aynı zaten ısrar ısrar.

biz haftada bir gün eşimle gideriz akşam üzeri.4 saat falan otururuz.
Eşim annesine hafta içide uğrar,özletmez kendini.
Buna rağmen 5 senedir eşim her yanlız gittiğinde doldurur,
neden ben yanlız gitmiyormuşum,başlalarına gidiyomuşum!
Başkalarıda annem,ablam başkada biyere gitmem zaten.
Inada bindi artık gitmek istesemde yanlız,ayaklarım gitmiyor birtürlü.
O kadar çok söylediler,baskı yaptılarki içimden gelmiyor.
Eşimle çok tartıştık,halada tartışırız bu konuda.
Neden bu kadar ısrar anlamıyorumki,
gelen gelir gelmeyen gelmez,ben kimseye bukadar ısrar edemem.
Vardır bi bildiği gelmiyorsa istemiyordur,beni istemeyeni bende istemem,
ama yok bu kadın böyle boğuyor beni.her konuda aynı zaten ısrar ısrar.

aynı aynı aynı

Yanyana oturuyoduk hep eşimle haftada birkere giderdim kızım oldu daha sık görüşmeye başladık herşeyim laftı gelenim gidenim çamaşır asmam bile onun için olaydı neyse uzağa taşındık 1 saatlik düşünün kendi evimi vlenirken dekorasyocuya yaptırmıştık orayı kiraya verdim kendim kiraya çıktım şimdi sadece çat kapı gelmesi yok gerisi aynı laf aynı hareketler

ilk evlendigimde neredeyse hergün cagırıyodu gidiyodum.simdi hafta da bir gitdiyorum ama her gittigimde aynı sey nie gelmiyosunuz özletirdiniz kac gün oldu falan dio.anlamııyo ben calısıyorum benimde sorumluluklarım var ama o sorumluluklarımdan bi tanesini yapmıyım duysunlar hemen laf ederler biliorum. sıkılıyorum ya gitmek istemiyorum ben annemi ayda bi kez görüyorum uzak oldugu için o kadın dayanıyoya özleme o kadın napsın!!!!!!bide araması yokmu bu aksam gelsene yemek yeriz bana seni bırakır. hafta sonu pazar izinliyim ara kahvaltıda yada bi aksam önce işlerini bitirirsin aksam 4-5 gibi gelirsin der ya benim işim belki gece 10 da biticek allam ya !!!!!!

seaandsun bize de yeni evlendiğimiz zamanlar bikaç kere burda yatın muhabbeti yaptılar. ben olmaz benim eşyalarım var makyaj malzemelerim, fön makinam falan bahaneler uydurdum. sonra da eşime evde anlattım aynı şehirde olduğumuzu bu durumda evimize gelip rahat edeceğimi söyledim. benim annemler farklı şehirde ve uzak gittiğimiz zaman orda yatmak zorunda kalıyoruz bikaç gece bu durumun bile beni rahatsız ettiğini söyledim keşke onlar da yakın olsa da kendi evimizde rahat rahat yatsak dedim. bi daha da ısrar ettiklerinde eşim verdi cevabını:umursamaz:

Ben buraya gelin geldiğimde pek gitmiyordum kurslarımda vardı zaten sonrada çalışmaya başladım eşimle her haftasonu giderdik yada dışarı çıkarırdık kayınvalidemi. Şimdi çalışmıyorum 2 aydır 2 ayda bayram dahil birkaç kere geldi bana sende gel diyor ama uyku bozukluğu var kayınvalidemde gece uyuyamıyor gündüz uyuyor kalkınca da kalktım demiyor ben ne bileyim kaçta kalktığını kendine geldiğini o yüzden gidemiyorum ama normalde hafta içi bir gün ben giderdim yada o gelir haftasonuda eşimle giderdik. Ne zamandır sinemaya gideli diyorum kadıncağız bir yere çıkmıyor ama sağlığından dolayı gidemiyoruz yoksa ben seviyorum kayınvalidemle vakit geçirmeyi. Evden pığaça, kurabiye felanda yaparım haftasonları giderken büyük ihtimal yarın yine gideriz hatta ben eşime gidelim derim..

seaandsun bize de yeni evlendiğimiz zamanlar bikaç kere burda yatın muhabbeti yaptılar. ben olmaz benim eşyalarım var makyaj malzemelerim, fön makinam falan bahaneler uydurdum. sonra da eşime evde anlattım aynı şehirde olduğumuzu bu durumda evimize gelip rahat edeceğimi söyledim. benim annemler farklı şehirde ve uzak gittiğimiz zaman orda yatmak zorunda kalıyoruz bikaç gece bu durumun bile beni rahatsız ettiğini söyledim keşke onlar da yakın olsa da kendi evimizde rahat rahat yatsak dedim. bi daha da ısrar ettiklerinde eşim verdi cevabını:umursamaz:

canım benim ailem 9 satlik mesafede bizim evlenirken sorunlar oldu o yüzden eşimle günübirlik gidiyoruz bizimkilere kalmıyo o.ben tek gidince kalabiliyorum.ben kalmayı falanda geçtim artık evin temizik durumunu ne yapcam bilmiyorum.şimdi hamileym bide kokuya falan daha hassasım orada ymek yiyemiyorm dahada kötüsü lavabo kullanamıyorm kıvranıyorum yani zrarlı hep bunlar...offff of

anlıyorum canım aynı sorunlar var bende de:( ben gittiğimde yemek falan da yiyemiyorum. en çok rahatsız olduğum konu mutfak lavabosunda alınan abdestti:( ben o mutfaktan bişey yiyip içemediğimi söylediimde eşim abarttığımı söyledi. bikaç kere ima ettim alınırlarmı diye yok yine anlayan olmadı.. amann neyse ben anlatmaya başlarsam sayfalar yetmez:) Allah sabır versin hepimize

AYNI apartmanda oldugumuz ıcın her gun ugrarım zorunda kalırım acıkcası.Cunku ugramayınca esıme zederdı ugramadı bugun der esım de eve gelınce bana sorar. Gıcık bı durum laelaelaelaelae

:oklava:
Uff.. Bu konu benide cok sinir ediyor
Bizimde evler yakin, ayni sokak degil ama 5 dakikalik bir yer.
Haftada 1 kere bile gitmezdim ve surekli arayip sormuyosunuz gitmiyorsunuz derdi kaynanam
Ben evimde oturmak istiyorum, zaten is-okul disinda pek cikmam disariya
Evlendikten sonra insan evinde oturur, ne oyle surekli orda...
Ara sira olur ama her hafta beklenmezki.. Insan yorgun oluyor is guc felan

Zaten simdi araya biraz kusluk girdi hic gitmiyorum delikafadulden
Sen hafta da bir gidiyormussun, esinle huzurunuzu kacirmalarina haklari yok bence..
Kimse kimseyi zorlayamazki..

kimse kimseyi zorlayamaz,benimde kayınvalidemle aramızda 10 saatlik bir yol farkı var iyikide var die düşünüyrum...Herkes kendi ailesine gitmekte serbest ama zorlama yok...

offfffffffff offffffff bır ev alsakda uzak kurtulsak bulardan yaaa

esımde artık bıran once cıkıp gıtmek ıstıyo dusunun gerıısını

kendı ogulları cıldırtandan ne beklenırrrrr

ilk evlendigimde kaynanamlara gelin girdim..1,5, sene sonra ayrilinca haftada 1 gidip 2 gun kalip donerdim..(onca sene icindeki kavga dovusler cabasi) :)) cok sukur 9 sene olacak yurt disina yerleseli..simdi senede 2 bayramda ,bayramini kutlarrim..2-3 senede birde tatile gittigimde 3-4 gun yatarim.. kafam ilk evliligime gore okadar huzurluki..bekarmisim gibi:)) alistirdim artik bayramdan bayrama ,bayramlasip telefonu esime vermeyi..esim her hafta arar konusur hatta yanimda konusurlar..ne esim der al sende konus, ne kayinvalidem der ayseli telefona ver nede ben derim ver bende konusayim:))
ilk buraya yerlestirdigimde kayinvalidem niye ayselde konusmuyor telefonda diye biraz sitem ederlermis esime,ama artik etmiyorlar bende israr etmiyorum..kus degilim,nefrette etmem..benimkisi sadece mesafe.. onca yaptiklarina karsilik..

15 20 günde bir o0 bile bana zor geliyo nerdeyse her gidişimde görümcem veletleriyle orda her yemeğe davetimizde görümcem orda tamam o da evlatları ama ben de yeni gelinim bunalıyorum çoluk çocuktan tek davet et nolcak....

Back
X