kayınvalıdenızın evıne ne sıklıkla gıdersınız

kayınvalıdenıze ne sıklıkla gıdersınız yakın olsanız bıle

• haftada bır kere

OY: 32 31,4%
  • haftada ıkı kere

OY: 8 7,8%
  • aklıma gelırse gıderım oyle gun takıntısı yok

OY: 52 51,0%
  • hergun gıderım

OY: 10 9,8%

• Ankete Katılan
    102
biz farklı şehirlerde oturduğumuz için öyle bir sorunumuz yok ama
ben de haftada bir arıyorum ve hep
ben mi cadı bir gelinim az mı arıyorum acaba diye düşünüyorum
yeter herhalde değil mi
kayınvalideyle de her gün konuşulmaz ki

resmiyet her zaman en güzeli bende hafta da 1 giderim bazen hafta sonu da dedelerde karşılaşırız yada uğrarız o kadar yeter bence yaaaa...

bana kalsa hiç gitmesem de olur:jeyyar: ama eşimin hatrına ayda bir gideriz bazen daha sık görüştüğümüz de oluyo tabi yerine göre... bayramlarda veya özel günlerde daha sık görüşülüyo..

son yaptığı şaçmalıktan sonra oğlu gider bende evde keyfime bakarım zaten oldu bitti
ne yapsam yaranamadım daha fazla hokkabazlığa gerek yok
t
:icecream:

adamı bazen delırtıyorlar ya saygızılık yapmam evıme geldıklerınde peslerındne kosarım ne ısterler yaparım cesıt cesıt yemek tatlısı meyvesı cayına kadar kendım hazırlarım asla kayınvalıdeme yaptırmam ama ıkı gun gelmeyınce benden kotusu yok ya bır ev alsakda kurtulsak bu yakınlıkdan

ben kaynanamlardan 1000 km uzaktayım ondan bayramlarda ve yaz tatilinde gideriz
ama bu iş gitmeklede bitmiyorkii
kaynanam benden hergün telefon bekler..
onu hergün arayacakmışım...
annemi nasıl arıyorsam onlada konuşacakmışım dertleşecekmişim...
ya ben anlamıyorum neden böyle yaparlarkii

yilda bir giderim oda yilbasi tatilinde kendisi hollandada ben ingilterede bu yil onuda yapamadikkaydirigubbakcemile3

valla ilk zamanlar haftada 3 4 kere giderdim! sonra asil yüzünü gördümm heleki simdide hamileyim bahane bu ya haftada 1 kez oda esimle gidip geliyorum!

onları anlamak yaptıklarında mantık bulmak çok mümkün değil.
karışmazlarmı onlar herşeyin e iyisi bilirler

ben eşimle gitmeye özen gösteriyorum.

ben de haftada 1 ve ya 15 de bir gidiyorum. o da kocamla. canım sıkılıyo orda tek gidince napiyimmm :ecrin_bebek:

Esım varken haftada 1 yada 2 haftada 1, esım sımdı yok yurtdısında 7 aydır 2 hafta yada 3 haftada 1 gıderım. haftada 2 kez bır arar bı ben ararım. eskıden bende aynı seyı yasadım arada huzursuzluk varken geldıgınıde gormezden gelıp sankı hıc gıtmıyorumusum gıbı laf ederlerdı sımdı ara ıyı ya sık sık gıtmısım gıbı goruyorlar. sızde okuyorsunuz aslında hıc bır degısıklık yok. sadece artık telefondada konusuyorum o da ogluyla o konusamıyor dıye benı aradıgı ıcın . ee arayınca bende arıyorum :):):)

aslında sorun şurda başlıyo bence erkeklerin ailesi zaten birsürüüü beklentiler içinde evlendiriyo oğullarını o bekledikleri şey olmayıncada sitemler çatışmalar çıkıyo
ama kız anneleri sadece kızımla geçinsin iyi olduğunu bileyim haftada bir gelsin yeter dediği için arada hiçbir husumet oluşmuyo
ama siz hiç iş güç beklemeyen arasın bi sesini duysam yeter bana iyi geçindiklerini bileyim yeter yada gelininin annesiyle kendisine gitmesini kıyaslamayan bi kaynana duydunuzmu ben duymadım

Var benim kayınvalidem :bbo: söylediklerinin hepsini söyler her fırsatta ama arada da aynı sözler üzerine laf sokar.
1 yıllık evliyim her iki aileyede uzağız,eşim olmadan kaynvaldemlere hiç gitmedim,gitmek de istemiyorum evde o iki görümce varken amann amann:umursamaz:

şu anda farklı şehirlerde oturuyoruz onun için yılda bir iki kez gidebiliyorum aynı şehirde de olsaydık haftada bir kez gitmezdim.ben kendi aileme de o sıklıkla gitmem özletmek gerekiyo biraz yerimseniben

[ı]bende 2 günde bir işten çıkınca giderim yemeği yeriz beraber sonra eşimle gelirim eve evlerimiz yakın [/ı]

Back
X