kayınvalıdenızın evıne ne sıklıkla gıdersınız

kayınvalıdenıze ne sıklıkla gıdersınız yakın olsanız bıle

• haftada bır kere

OY: 32 31,4%
  • haftada ıkı kere

OY: 8 7,8%
  • aklıma gelırse gıderım oyle gun takıntısı yok

OY: 52 51,0%
  • hergun gıderım

OY: 10 9,8%

• Ankete Katılan
    102
ya bende sinir oluyorum. haftada 1 2 değişio .gitmek yne sorun olmaz ama benim daha büyük problemim var 1. gidince kalmak zoorunda kalıyoruz sülalelerinde var .aynı şehirdekalmak nasl bi saçmalıktır anlatamıyorm, kalmak istemiyorum zaten kadına tahmmül edmiyorum.. dahada büyük olan problm evde, kayınvalidede çok pis eve girer girmez o berbat kouyu alıyorum ne yemeğini yiyebliyorum ne yatakta yatabiliyorum 3 ay boyunca her gidişte aynı çarşaf takımında uyuduk yıkama falan yok.belki başkalarıda kullanmıştır ,hatta görmcemlerde gidip kalıyo orda çocuklar falan yatmıştır.tuvalete hiç gdemiyorum kıvranıyorum ,leş gibi kokuyo umumi tuvalet gibi ,kadında mantar var bide durmadan ayaklarını kaşıyo, midem bulanıyo yani oraya gittiğimde aç uykusuz tuvalete gidemediğim için sancılı ve koku yüzünden mide bulantısı dolu bir gece geçiriyorum...kadın temizik falan yapmıyo hç 1.5 yılık evliyim ilk başlarada ben temizledim evi tuvaleti falan ama çözüm olmadı ne yapsam şaşırdım şimdi hamileym 2aylık dahada dayanılmaz oldu gitmese kavga çıkıyo gidip kalmasak kadın krizlere giriyo kalıncada ben kriz geçiriyorum yani bi çzüm bulamadım şimdiye kadar yardımcı olursanız sevinirim...

4 yıllık evliyim hala çözemedim bu konuyu ben
bizimkiler 20km uzakta oturuyorlar bize her cuma eşimle gider pazar günü dönerdik
çok zıt kutuplarız yemek temizlik kültür davranış konuşma öyle ters taraftayızki ne saysam anlatamam bebeğim oldu yine değişmedi hiç bi hafta sonunu eşimle geçeriremem plan yapamam ki eşim hafta içi çok yoğun çalışır
eşimede onlarada ne kadar anlattsam ne kadar konuşşam boş benimde bi evim var
eşimi kırmmamak saygı göstermek adına susarım yine yok
bide orda yemek uyku banyo tuvalet dahi hiç bi ihtiyacımı göremem eşimde bunu bilir
şimdilerde benim sinir krizlerimden ve öfke patlamalarımdan bunalan eşim 2 hafta bir gitmeye çalışıyo

anam üst katımda ben çıkmasam işim olsa eşim hatırlatıyo çık bak neyapıyolar die ben gitmesem ohergğn ugruyo zaten kaynanam kızımı sevmeye geliyr

kızlar haftada 1 gıdıyoruz dıyorsunuz , ıstemıyorum ama esım kızıyor dıyorsunuz. kaynanaları cagrıın evınıze bıde onlar baskasının evınde saatlerce oturmanın ne oldugunu bılsınler. benım kaynanama ben gıdınce kadın hazırlık yapıyorum bahanesıyle mutfaktan cıkmazdı. bende en son esıme soyledım hayatım gıtmeyelım bak annen bız gıdınce mutfaktan cıkamıyor onlar bıze gelsın dedım kocayı kandırdım. geldı evıme bu sefer ben mutfaktan cıkmadım sıkıldı geldı yanıma ne yapıyorsun hala bıtmedımı dıye. bende yalnız oyle oturmak can sıkıyor degılmı anne gelıyorum bıtıyor dedım anladı. evıne gıttıgımde bır daha boyle bısey yapmadı.

haftda 1 kere akşamları eşimle gidiyoruz.
elimden gelse ben hiç gitmek istemiyorum ama napam 1 gün katlanıyorum artık kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

aklıma geldikçe eşimle gideriz 20 günde bir falan
çok yakın oturuyo 5 dakikalık mesafe haketse her hafta giderdim ama haketmiyo:1closedeyes:

gıdecegım zaman kocısıne ısık yaksan olmazmı? okey anlatayım ama bılmıyorum herkese yemez ben 2 senelık evlıyım dıye kocıs yıyor. kaynanama gıtmeden once kocıse sırnaısırın sırnasırım sırnasırım . kaynanaosun evde elele oturrum sırtını sıvazların calıstıgım ıcın o da benım cok yorgun oldugumu yada sadece haftasonumuz oldugumu bılır bu sebeple eve gıtmek ıcın erken kalkar . sende oyle yap belkı o da orda kalmaktan vazgecer gunu bırlık gıder gelırsınız guclubacismile

sadece bayramlarda ve yıllık izinlerde 11 saat var aramızda....Ama aynı şehirde olsaydık hergün giderdim sanırım zorlamadan değil kayınvalidemi sevdiğimden onu görmeyi isterdim ....

evde alarm sistemi var o yüzden balkon kapısı numarasını yapamıyorum ışık olayıda maalesef anlşıldı bi kaç kez denedim sonra yemedi of of inşallah atanırımda kurtlurum şu durumdan

6 aydır evliyiz..evlendiğimizden beri haftada 3-4 gün biraradaydık.Son iki haftadır biraz seyrekleşti,yoksa çıldıracak duruma gelmiştim.Kadıncağıza 3-4 gün bile yetmiyordu.Her akşam arar napıyorsunuz diye,benim de evde olup olmadığımı sorar sanki gece nereye gideceksem..ılk zamanlar çok ısrar ediyorlardı kalın diye, eşimde bir gece kalalım gönülleri olsun dedi,gittik kaldık..Sonrasında her fırsatta kalmamızı istediler.Toplam iki kere kaldık ve kayınvalideciğim sabaha kadar uyumadı,dolanıp durdu evde,bize ayrı bir odada yatak hazırlamışlardı.Sabahta oğluna soruyor banyo yapacakmısınız diye,yüksek sesle.Bana çok terbiyesizce geliyor bunlar,gerçekten anne gibi olsa kenarı çeker öyle söyler.Allahtan eşim beni dinliyor yoksa yürütemeyiz gibi geliyor bana..Eşime herkesin evi yatağı var ben yatağımda yatmak istiyorum zorunlu bir durum olmadıkça kalmak istemiyorum dedim.benim ailem kalın diye ısrar etmiyor,bende kalalım demiyorum..Benim hakkım yokmu annemlerde kalmaya ama eşimle kendi yatağımda yatmak istiyorum..Hem ben çalışan insanım, onlar ev hanımı, gece 2-3 lere kadar oturuyorlar, zaten bütün gün yoruluyorum bide bu durumu çekmem.Haftada 3-4 gidince ne işimi yapabiliyordum ne kendime bakabiliyordum..zor yani, ailelerin bunu anlaması lazım..

haftada bir bazen 10 günde bir gidiyoruz. eskiden yakındık çocukda yoktu 2 güne bir giderdim. şimdi çocuk hasta olur bahanesiyle bide uzak (arabayla 5 dk mesafe ama ) olsun. onlarda eskiden kalın diye ısrar ederlerdi ama eşim benim kalmak istemedigimi bilir hem oda kalmak istemez. en fazla 2-3 defa kalmışızdır 4 yıl içinde

bi arkadaşım var daha 6 aylık evliler evlendklerinden beri haftada en az 2 gün kayınvaldesinde kalırlar üstelik kayınvaldesinin yanında eltisi de oturuyo. kocası anakuzusu biraz hayır diyemiyo.

kayınvalidemle ayrı şehirlerde olcaz Allahıma bin sükür..

ya kumanda su bu kucuk ornekler bır suru var aklıma bunlar geldı sadece bu kısıler benı evlenmeden oncede ıstemeeyen kısıler ıstemıyoruz ıstemıyoruz dıyen kısıler esım dıretınce oldu neyse sımdı bana sureklı kucuk goruyormus gıbı bakısları suzmelerı fılan hosuma gıtmıyor ne yapsamda olmuo

ama ıster ıstemez aılemde esıme olan davranısları gorunce uzuluyorum esımde bunun farkında oldugu ıcın oda cok gıtmez annesıne benım aıleme daha cok gelır ama yılbasında ne olduysa ne bıttıyse esım gelmek ıstemedı veeeeee cok sessız bır derdı var bız onları anneme cagırdık hep bırlıkte olalım dıye annem aradı gelemeyız dedıler esımde ole dedı bılmıyorum ben kayınvalıdem yuzundne esım gelmedıgını dusunuyorum

biliyomusun aynısını bizede yaşattılar benide istemediler sanki kendileri kimbilir kimmiş gibi ne kadar sıkıntı çektik eşimle ilk evlendiğim zaman inerdim altlıüstlü oturuyoruz ozaman çalışmıyodum kumanda kayınvalidenin yanında dururdu bievlilik programından diğerine şimdi çok şükür çalışıyorum hiç gitmemkandillerde bayramda 5 dk uğrarım okadar yüzlerini görmek bile beni geriyo ama sabah akşam biz işe giderken kapıda :oklava:beliriyo hemen

Back
X