Kayınvalidenizin iyi ve kötü yönleri haydi bakalım gelinler..

diyasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
269
1
46
İzmir
İLK ÖNCE İYİ YÖNLERİ:eşimle tartıştığımız her zaman beni tutar oğlunu hiç tutmaz.bayramda,anneler gününde,doğum gününde bana mutlaka hediye alır mutlu etmeyi bilir.çok iyi bir anne olduğumu daima söyler,yemeklerime bayılır,evime birşey alsam benden çok sevinir gençsin alcaksın tabi der,hiç benden ev işi felan beklemez,kendi temizliğini kendi yapar,evime geldiği zaman hiç bir işime karışmaz,gereksiz mudahale etmez:nazar ŞİMDİ GELELİM KÖTÜ YÖNLERİNE:hep bizimle gezmek ister,hiç bir yere yanlız gidemeyiz,henüz yoldan dönerken,gelecek haftanında pilanını yapar,çünkü biz plan yapabilecek yaşta diiliz,ben annemlere giderken resmen kıskanır,yüzünden anlarım anlamamam imkansız,bebişim olduğunda evimden çıkmadı,altlı üstlü oturuyoruz bi ara kapıyı söküp perde takmak istedim o kadar yani.bayramda kayınvalidemlerde kahvaltı yaptık bayramlaştık sonra benim annemlere gittik,kıyamet koptu bütün sülalesini arayıp ağlamış gittiğimiz için ,bizden sonra kızı geldi,kendi kayınvalidesiyle bayramlaşmadan ama o sorun diil yüzünde güller açtı çünkü kızı geldi.biz onlarla bayramlaşmadan annemlere gisek evlatlıktan rededer abartmıyorum bunu eşim dyo şimdilik bu kadar

Son düzenleme:
İyi yönleri : Her zaman bana hediyeler alır özel günleri beklemeden
Kendi annemin yokluğunu hissettirmez,beni süslemeyi cok sever bi derdim oldugunda yardım eder cekinmeden herseyi konusabiliriz,bana pek karısmaz,herşey benim istedigim gibi olur,sürekli sevdiğim yemekleri yapar , onun yanında kimse bana laf söleyemez oğlu da dahil Kötü yönünü düşündüm ama aklıma gelmedi ya :S daha bana batan bişe olmadı olunca tekrardan yazarım

İyi yönleri: yedirmeyi içirmeyi sever. misafir gelmesini sever.
kötü yönleri: gelen misafire muhakkak laf sokar kırar. sürekli onun dediği olsun ister sadece o bilir biz aptalız ya... sürekli etrafındakileri kırar ağzı çok pistir hakaretler eder. sonrada o kişinin gitmemesinden şikayetçi olur. gördüğündede sanki hiç o lafları söylememiş kırmamış gibi davranır. özürde dilemez. herkesin giydiğini yaptıklarını eleştirir dönüp bi kendisine bakmaz. şöyle 3 kuruş artırayımda evladıma bişey alayım diye düşünmez sürekli kayınpederimin başınınetini yer. sürekli bişeyler aldırır. herkesin içinde kayınpederimle kavga eder aşağılar.

valla kötü tarafalrı çok fazla maalesef ne kadar söylesekte yine aynı can çıkar huy çıkmaz...

Kayınvaliemle altlı üstlü oturuyorum,
iyi yönleri yardımseverdir, bana hediye almayı çok sever, çoğu konuda düşüncelidir.
kötü yönü ne zaman eşimle tartışsak ortayı bulmaya çalışıyor gibi yapsada hep bana aman kızım sende üzme şöyle yapma böyle yapma vs. sinirli halimde böyle şeyler söyler beni çileden çıkarır bişey diyemem

temmuz isimli arkadaşa mesaj yazmak istiyorum ama mesaj kutusu dolu.. profilinden burda olduğunu gördüm boşaltabilirsen mesajım vardı rica etsem :))

İYİ YYÖNÜ
kızım der içten davranmaya çalışır, her tatile çıkışında hediye alır...

KÖTÜ YÖNÜ
acayip yalancıdır yalanı fena kıvırır ki nefret ederim.....
ortalık karıştırmada üstüne yoktur
ayrımcılık yapar
kocasını gelinlerine karşı doldurur..
çok tembeldir
pasaklıdır

bana hediye alır yazanları gördümde şaşırdım,

4 senedir evliyim daha bir çöpünü görmedim. herşeye alınır hemen hiç bişey söylenmez.
Çocuğumuz olmuyordu sorunlarım vardı her gördüğünde olsada torun sevsek filan gibi laf söylerdi. allahtan şimdi hamileyimde o tip laflar sokmuyo.

Ne kaynanamdan ne kayınpederimden hiç bişey görmedim, ayda 1 kere ya görüyom ya görmüyom. hiçde umrumda değiller.

konuyu gördüğümden beri düşünüyorum neler var acaba diye ....

iyi yönleri ;yedirmeyi sever

kötü yönleri;işlerini (her türlü) yaptırmayı çok sever,durmadan laf sokar,eşimi acayip kıskanır,çocuk

gibi küser,cimridir bana hediye alması şöyle dursun bizim cebimizi tırtıklamadan duramaz,bağırarak

konuşur,pistir mutfağına girilmez.

aslında daha var da yazmayayım

İyi yönü:

Acaip çalışkan,hem işte hem evde deli gibi koşturuyor,mükemmel yemekler yapıyor
ailesine çok düşkün bana kızıymışım gibi davranıyor,ne annemlerde ne ablamlarda hiç yabancılık çekmiyor,direk mutfağa giriyor,bir misafirim geldiğinde hamur işleri yapıp gönderiyor,yemekli misafirim gelse ek olarak bişeyler yapıp gönderiyor..Bizler için dualar ediyor..Zaten temiz kalpli bir insan insanların iyi olması için elinden gelen herşeyi yapar,feci yardımseverdir..

Kötü yönü:

Pek yok gibi,çünkü insanlar hakkında iyi düşünür hep kalbi temiz sadece biraz mükemmelliyetçiliği var biraz gösterişli olsun ister herşey bi tek bu yönünü sevmem...

iyi yönü:evine gittiğinde yedirmeyi sever,yemeklerimi beğenir anlatır herkese çok güzel yemek yapar diye
kötü yönü:cimridir,asla hediye gibi şeler almaz,evime bişey alım veya şunu alcam diim gider benden önce alır.
kızına alır göturur herşeyi para verir bize zırnık yok
arkamdan konuşur.tuvalete kalkim mesela hemen fısır fıır konuşmaya başlar
evi pistir görümcemde öyle mutfağına girilmez yağdan dolaplar buzdolabı tutulcak yer bulamazsınız yağdan.

Son düzenleme:
iyi yönü kalbi temiz birisi yemekler yapar (pek yenmesede) elinde ne varsa bize eşime vermeye çalışır.
kötü yönü çok pasaklı yemekleri yenmiyor (yaşlı biraz 65 yasında) herşeye karışır.oğlullarını savunur sürekli.hep herşeyi kendisi bilir.eşim en küçük çocugu olduğu için hep o bilmez o yapamaz der(eşim 28 yaşında)her işimize karışır

Kötü yönü: Içten değil,sıcak davranmaz,muhabbetimiz bile yoktur.hep kendi istediği olsun ister.sabit fikirlidir,konuşurken karşısındakini dinlemez.bir çöp bile almamıştır.ilk bayramımızda el öpmeye gittim kuru kuru döndüm...bütün gün temizlik yapar ama mutfağı yağ içindedir.elini öptürmez.

Iyi yönü:daha göremedim yok gibi kendisi....

kızlar süpersiniz,benden bir iyi huy daha: gerçi iyimi bilmyorum ama kandi beni herkeze reklam eder ama kimsenin bana laf söylemesine izin vermez hemen savunmaya geçer. kötü yönü:hep başkalarınn gelinlerini bana över insan evladı der ben ne evladıysam ama olardan öyle bir darbe gördüki insan evladını gayet yakından tanmış oldu allahın sopası yok

Son düzenleme:
IYI YONLERI : yedirmeyi sever,elinde ne varsa bizle paylasir,arada ev islerinde yardim etmeye calisir (hic istemesem de),ne bizim ne de gorumcemin ailesi icin maddiyati hic sorun etmez.
KOTU YONLERI atavatsiz,kurdugu cumleler dengesiz,zaman zaman insanlarin hastaligiyla yeri gelir olusuyle bile dalga gecer,lafin nereye gidecegini bilmez,herseyi ama herseyi(yemin ederim abartmiyorum)o bilir.yonetmeye calisir.hic haksiz degildir.

benim kayınvalim gerçekten çok iyi bir insandır.kızı gibi görür beni ve bana hissettirir.yedirmeyi içirmeyi çok sever.biz ne istersek ona tamam der asla yönlendirmez siz bilirsiniz der hemen.bana bi şeyler alsın çok sever ve diyelimki aldığı şeyi beğenmedim hiç alınmaz gençlerin zevkleri farklı ben aldım sen değiştir der veya ben ödemesini yapayım sen beğen der.herkese över beni gelinim şöle iyi şöle güzel vs vs die,bizi hiç kıskanmaz siz mutlu olun ben o zaman mutlu olurum der.daha evlenmedik düğün temmuzda şimdiden söyler.kızım sen çalışan insansın yorulma bide yemekle mi uğraşçan ben yemeklerinizi yaparım akşamları geçerken alın gidin evinizde yiyin sonra dinlen der daha anlatırım bile bu liste bitmez yani Allah ondan razı olsun.
tek kötü yönü var aşırı aşırı titiz hergün her yeri klorakla siler herkesin yemeğini falan da yemez ama olsun o kadarcık kusur kadı kızında bile var dimi ama...severim ben kayınvaldemi

maşşallah ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah

Canım Anneciim Çok İyidir... Beni Hiç Kırmaz, Herşeyimizi Paylaşırız Tıpkı 2 Arkadaş Gibi.. Ben Onun Evinde Kendimi Gelin Gibi Değil de Sanki Evinin En Küçük Yaramaz Kızıymışım Gibi Hissediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
şu ara o akdar bunalttı ki beni iyi yönü varsa bile sinirden aklıma gelmiyo kötü yönü ise herşeye karışır,hiç bişeyi beğenmez özellikle benim beğendiklerimi,hep muhalefettir,eşimle bişey konuşurken hep araya girer sorar,yemeklerime hep kusur bulur,sürekli şunu yap bunu yap böyle yap şöyle yap der,bazen çenesiyle beni yorar,kendi hep hastadır ama benim bi yerim ağrıyınca sus sus der,oğluna sürekli naz yapar sanki karısı o....... yazmakla bitmezzzzz:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…