Kayınvalidenizin iyi ve kötü yönleri haydi bakalım gelinler..

kotu yonleri cahil olmasi,herseyi kendinin bildigini zannetmesi,bencil olmasina ragmen cok fedakar oldugunu zannetmesi,habire kendini ovmesi
iyi yonu oyle dedikodu yapmaz,insanlari galeyana getirip ortaligi karistirmaz,

iyi yönü; kızı gibi davranır,özel günleri unutmaz hediye alır,içtendir,yemekleri harikadır,tatlı dillidir,aileme karşı saygı ve sevgi doludur,hoşsohbettir,bir yere gidecek olsalar beni de davet ederler vs
kötü yönü; yani yok demeye bile değmez ama aşırı mükemmelliyetçidir.

HİİİİİİİİİİİİİÇ bir zaman iyi yanını görmedim.saymakla bitmez bana ve eşime çektirdikleri.

merhaba bende yeni katıldım aranıza, benim kayınvalidemle ilk başta sorunum yoktu şimdide yok gerçi ama eşim sayesinde olabilir de erkekler sebep oluyor birazda iki gün önce buraya girebilseydim içimi iyice dökecektim ama giremedim siteye bir türlü neyse eşlerin iki lafından biri annesi olursa hep anneleriyle sizi karşılaştırılarsa gelin de ister istemez kayınvalideye karşı hırslanıyo benim öyle oldu

İyi yönü:Bana bulaşmaması evine gittiğim de yemeklerin hazır olması becerekli olması
Kötü yönü:Kendini beğenmişlik ,başkasının yaptığı herhangi bişeyi begenmeme,

kötü yanları o kadar çok ki say say bitmez. kıskançtır özellikle gelinlerini çok kıskanır gelinlerin giyimine gezmelerine çok takar. çok dedikoducudur kayınpederim bile bu huyundan şikayetçidir. benim yanımda eltimi elitimin yanında beni başkalarının yanında da bizi çekiştirir. hastalık hastasıdır özellikle oğullarının yanında sürekli hastadır. çok cimridir sürekli para para der ama evine her istediğini alır bizimle beraberken elini hiç cebine atmaz sürekli başkalarının sırtından geçinmeye çalışır. sürekli laf çevirir yüzüne vurunca da yalan konuşur unutkanım dalgınım deyip işin içinden çıkar tilki gibidir oyunlarını aklım hiç almaz. temizlik anlayışı yoktur eline süpürge aldığını daha görmedim. sürekli laf sokar tepki gösterince bunu bilerek yapmadığını söyler aptal saf ayağına yatarak karşıdakini enayi yerine koyar. her gün ailesiyle kardeşleriyle biraradadır ellerinden telefon düşmez her gün görüşürler ama gelinler yapınca oğlunu şiririr.

iyi yönleri: kızım kızım diye peşimde dolanır. gidince güler yüz izzet-i ikram. ayağıma terlik, önüme çay, üstüme hırka getirir. eşimle aramız bozulacak diye aklı çıkar. eşim kızacak olsa onu durdurur susturur. eşimi doldurmaz. benden iş beklemez. çevreye karşı beni över. kimseye laf ettirmez. aramızın iyi olduğu görüntüsünü verir.

kötü yönleri: aramaz sormaz. hiç gelip gitmez. çağırmaz. çocuklarıma 1 gün bile bakmaz. yaşları büyüdü şu an. çocuklarım tatillerde

kalmak ister . bunu söylediğimde bile buyursun gelsinler demez. diğer torunlarına da kızları çalışmadığı halde hep o baktı. sürekli

kızlarını över. onlar iyi çırpar kilimi senle olmuyor fln. kızlarına gider gelir. yanlarında kalır. eşimi hiç önemsemez. bir diş fırçasını bile

layık görmedi eşime. çok cimridir. kendi çok temiz olmadığı halde bana geldiğinde yok şu makineye sığmıyomu der(kirlenmiş demek istiyor) bende yoo

sığmıyor derim. çocuklarımı hiç sarılıp öpmez. çok soğuktur. birde ben evlerinde birşey aradığımda saçma bir yere koyduğu şeyi işte kızım burdaya der. sanki ben aptalım. olması gereken yerde bulamıyorum. tuzu biberi salona koyar. sonrada işte burdaya der suratıma bakar sorgulayarak

şimdilik aklımdakiler bu kadar

Tam hayallerimdeki kayinvalide ama malesef ben boyle bir kayinvalideye sahip degilim bence kiymetini bil arkadasim. Bekarken hep hayaller kurardim kayinvalidemle arkadas gibi olurum sever sayarim Allah var kayinvalidem iyi kadin asla arkamdan kotu konusmaz ama aramiz cok mesafeli arayip sormaz beni iyi yonlerimi hicbiri dile getirmez saclarimi boyattim herkes begendi onlarin hicbiri guzel olmus bile demedi. Cok isterdim bana kizi davranmasini bana biraz yakinlik gosterse ben daha cok yaklasirdim ama yok iste ama cok uzuluyorum keske hayallerimdeki gibi olsaydi ama ne yapayim benimde kaderim buymus

Bu konuda maşallah diyorum gerçekten şanslıyım.
Olsun sen yine de saygıyı elden bırakmıyorsun bu iyi bişey.

Bu konuda maşallah diyorum gerçekten şanslıyım.
Olsun sen yine de saygıyı elden bırakmıyorsun bu iyi bişey.

Saygiyi elden birakmam ins ama insan aramiyo degil ben cok eksikligini hissediyorum esimin ailesinin hepsini seviyorum ama keske onlardan da birazcik deger gorseydim benimde yengelerim var bizim ailede gelinlere deger verilir ve benimde hosuma gider hep oyle gordugum icin belkide o yuzden agirima gidiyo. Sizede masaAllah Allah nazarlardan saklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…