şu ara o akdar bunalttı ki beni iyi yönü varsa bile sinirden aklıma gelmiyo kötü yönü ise herşeye karışır,hiç bişeyi beğenmez özellikle benim beğendiklerimi,hep muhalefettir,eşimle bişey konuşurken hep araya girer sorar,yemeklerime hep kusur bulur,sürekli şunu yap bunu yap böyle yap şöyle yap der,bazen çenesiyle beni yorar,kendi hep hastadır ama benim bi yerim ağrıyınca sus sus der,oğluna sürekli naz yapar sanki karısı o....... yazmakla bitmezzzzz:84:
amannngelsin gitsin ona razıyım yinede ben aynı evde yaşıyorum maleseffffffffffffffff
maşşallah ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah
bekleriz canım...Bende hedıye alır yazanları gorunce sasırdım.
Yaklasık 2 yıllık evlıyım, 10 ay da nısanlı kaldım.
Bır hedıyesını gormedım.
Bu sene harıc, gecen yıl esım ve ben kımın ozel gunu oluyorsa hedıye alırdık.
Bızım de dogum gunumuz oldu, kımseden bırsey gormedık.
Bende bu yıl ona dogum gunu hedıyesı almadım.
Anneler gununde de almayı dusunmuyorum.
Su an ıyı-kotu yanlarını yazmak ıstemıyorum.
Keyıfsızım.
Daha da keyfım kacmasın.
Bır ara yazarım.
KÖTÜ YANI: yuvamızı dağıtmak ister. Oğluyla beni ayırmak ister
İYİ YANI: bu niyetini açık açık söyler. Oğlum ayrıl sen baban ben üçümüz yaşayalım. Dünyadaki tek öksüz çocuk sizin ki olmayacak ya der... ( böylelikle allah razı olsun kimin dost kimin düşman olduğunu anlarım)
senin kayınvalidende normal diil sanırım,insan olan evladının yuvasını bozarmı,çok yazık acıyorum böyle aciz insanlaraKÖTÜ YANI: yuvamızı dağıtmak ister. Oğluyla beni ayırmak ister
İYİ YANI: bu niyetini açık açık söyler. Oğlum ayrıl sen baban ben üçümüz yaşayalım. Dünyadaki tek öksüz çocuk sizin ki olmayacak ya der... ( böylelikle allah razı olsun kimin dost kimin düşman olduğunu anlarım)
benim kayınvalidem gibi olan var mı bilmiyorum ve nerdeyse ilk defa kaınvalide lafını kullanıyorum her zaman ve her yerde anne derim ve kendi annem gibi severim çok iyi birinsandır
kızı yok ve beni kızı gibi sever hatta kuzum der.bize hep dua eder kendimiz için yaptıgımız herşeye kendine yapılmış gibi sevinir siz en iyisine layıksınız daha iyileri sizin olsun der her . ayrı illerde oturuyoruz ama yanında ki eltime ne aldılarsa onun çocuguna eşine ne aldılarsa aynısından bize de alır hiç ayırmaz her gittigimizde bir kaç takım elbise düzelmüş olur nerdeyse yani
geri evimize dönerken özellik mutfak ihtiyacı olarak ne varsa a dan z ye almaya çalışır.bizi gezdirmeyi giydirip süslemeyi çok sever sanki olmayan kız bebeklerini süslüyo gibi
ben hiç sevmezdim şıkır şıkır giyinmeyi hep spor giyerdim ama alıştım mecburen
çok güzel yemek yapar bende onun gibi yapmaya çalışıyorumçok titizdir benim işlerimi begenmedigi olur ama belli etmez arkamdan begenmedigi yerleri kendi tekrar yapar
daha çok şey var ama aklıma gelmedi .geldikçe yazarım...
eşimin tayini çıkarsa bizde altlı üstlü oturacagız ve inşallah böyle devam ederiz .
altlı üstlü oturdugunuzda tüm büyü bozulur.hemen olmaz ama zamanla olacaktır herseyy.benim gözlemlediklerim böylee.umarımm senin böyle olmaz arkadasım:87:
inşallah aynı şekilde devam eder canım,benim evliğimin ilk yılında kayınvalidem çalışıyodu akşam kapı sesini duyardım,yolunu keserdim gel özledik seni derdim.taki işten çıkana kadar,şimdi o lafları diyen ben deyilim sanki.az gel tatlı gel ben öyle istiyorum,umarm sen benim gibi olmassın mutluluklarbenim kayınvalidem gibi olan var mı bilmiyorum ve nerdeyse ilk defa kaınvalide lafını kullanıyorum her zaman ve her yerde anne derim ve kendi annem gibi severim çok iyi birinsandır
kızı yok ve beni kızı gibi sever hatta kuzum der.bize hep dua eder kendimiz için yaptıgımız herşeye kendine yapılmış gibi sevinir siz en iyisine layıksınız daha iyileri sizin olsun der her . ayrı illerde oturuyoruz ama yanında ki eltime ne aldılarsa onun çocuguna eşine ne aldılarsa aynısından bize de alır hiç ayırmaz her gittigimizde bir kaç takım elbise düzelmüş olur nerdeyse yani
geri evimize dönerken özellik mutfak ihtiyacı olarak ne varsa a dan z ye almaya çalışır.bizi gezdirmeyi giydirip süslemeyi çok sever sanki olmayan kız bebeklerini süslüyo gibi
ben hiç sevmezdim şıkır şıkır giyinmeyi hep spor giyerdim ama alıştım mecburen
çok güzel yemek yapar bende onun gibi yapmaya çalışıyorumçok titizdir benim işlerimi begenmedigi olur ama belli etmez arkamdan begenmedigi yerleri kendi tekrar yapar
daha çok şey var ama aklıma gelmedi .geldikçe yazarım...
eşimin tayini çıkarsa bizde altlı üstlü oturacagız ve inşallah böyle devam ederiz .
inşallah aynı şekilde devam eder canım,benim evliğimin ilk yılında kayınvalidem çalışıyodu akşam kapı sesini duyardım,yolunu keserdim gel özledik seni derdim.taki işten çıkana kadar,şimdi o lafları diyen ben deyilim sanki.az gel tatlı gel ben öyle istiyorum,umarm sen benim gibi olmassın mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?