Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım. Mezhep farkından dolayı ayrıldığım çok sevdiğim bir sevgilim vardı. Şimdi tekrar görüşüyoruz ve artık o çok kararlı. Nasipse kasım gibi evlenmeyi düşünüyoruz ama bu defa benim kafam karışık. Çünkü anne babasına yıllarca abisi bakmış. Abisi eylülde evleniyor ve eşinin ve kendinin işine yakın ev tutacaklar. Anne babası yaşlı ve babası hala bu yaşta annesini dövmeye kalkıyor. Sevgilimde üzülüyor onlar yalnız kalırsa babam anneme şiddet uygular üstelik onlar su istemeyi bile bilmezler abim yıllarca annemlere baktı ( erkek arkadaşım şehir dışında okudu ve şehir dışında çalıştı ailesinin yanına yeni geldi) şimdi abime annemlere bak diyemem. Çok istemiyorum ailemin üst katında oturmak ama üst katta oturmamız gerekebilir diyor. ben kararsızım. Bir yandan düşnüyorum sevdiğim adamı yetiştiren çok emek veren annesi(annesi gerçekten çok zor şartlarda ve büyük fedakarlıkla büyütmüş) bir yanda yaşayamayacağım yeni evlilik heyecanları. Üstelik ben tek çocuğum. Yani öyle büyük sorumluluklarım olmadı aileye bakmak vs. Sevgilimide anlıyorum ben olsam annemi asla bırakmazdım. Ama bu durumu nasl kaldırırım bilmiyorum.Onu çok seviyorum ama kafam çok karışık