Kayinvalidenizle araniz nasil

Benimki düşmanımdan Irak olsun yesin içsin gezsin işe gelince hasta dışarı çıktığında Ceylan gibi evde ayağa kalkamıyorum, ilk aylarda başka şehirlerdeyiz hep bize gelir annesi ile kayınpederim tek başına , zaten 1+1 ev yeni evliyiz birde herşeye karışır onu yapma bunu yapma evin düzenine kadar gardıropta yer bile istedi. Baktım olacak gibi değil eşimle konuştum oda idare et ne olur psikolojisi kötü kayınpederim şeker gibi neyse idare edeyim dedim. baktım bana eşim yokken kötü davranıyor eşimin eski sevgilisine bile aşık olduğunu söylüyor, hiç bana annelik yapmıyor, ayrılalım diye elinden geleni yapıyor .Rabbime sığındım benimle konuşmadığı halde eşim konuşurken konuşayım dedim terslemiş eşimi şimdi ne arıyorum ne görüşüyorum eşim alttan al idare et deyince de kusura bakma o büyük o beni idare etsin diyorum, daha çok şey yaşadık sağolsun burnumdan getirdi herşeyi iyi niyetli olmamak lazım böyle insanlara, haklı olduğumu bildiğinden eşimde artık ısrar etmiyor görüşmemiz için kendi gidiyor onlarda kalıyor ben ailemde kalıyorum ,eşim sağolsun sayesinde kafamız rahat huzurumuz yerinde

Beni aramasına 20 dakika var. Müge anlı reklama girince arıyor. Her gün aynı saatte hiç Şaşmaz ahshsh. Aynı apartmandayız en son kandilde uğramıştım. Kandil, bayram yoksa on günde bir uğrarım. Ama arar, her gün aynı saatte. Son yirmi dakika kaldı, bekliyorum.

Dün mesela temizlik yapıyordum. Saat 17.00. Beni aradı, çünkü hep arar. Oğlum açtı telefonu. Oğluma dedi ki "bu saatte temizlik mi kalırmış" oğlum beş yaşında. Anlamaz laf sokmalardan ama bu sefer Allahın inayetiyle anladı. "kalır bizim evimiz biz siliyoruz" dedi. Canım oğlum.

Deli heralde deyip geçiyorum. Her dediğine kafayı taksam, her gün kavga ederim. O çırpınıyor, gün sonunda benim dediğim oluyor. O zaman niye keyfimi kaçırayım. Bazen dozu kaçırıyor. Delilik seviyesi artıyor. O zaman ayarlarını düzeltiyorum. Küsmüyor. Keşke küsse. Ayarını düzeltirken küsmesini umuyorum ama asla küsmüyor.

Ben pek insan canlısı değilim o yüzden sevip sevmediğime emin değilim ama görüşmediğim zamanlarda seviyorum. Aşkımız uzaktan güzel. Yakınlaşınca büyü bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…