Kayinvalidenizle araniz nasil

Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
İlk başlarda aramızda güç savaşları vardı ama şimdi çok iyidir aramız. Severiz sayarız birbirimizi

İyiyiz ama mesafeliyiz. Öyle can ciğer kuzu sarması olmadık hiç. Olamam da ben zaten kimseyle öyle. Böylesi daha iyi, saygı çerçevesinde geçinip gidiyoruz. Tabi iyi niyet de önemli, iyi ve anlayışlı biri denk gelmese sınırlarını çizmek de kolay olmuyor her zaman.

Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Benim kayınvalidem ile sorunum yok mesela. Onlar köyde yaşar biz şehirde haftada bir gider geliriz. Yani iyi bir kadın. Biz geçiniyoruz çok şükür. Sizde durum nedir bilmiyorum ama inşallah tez zamanda çözülür. Eşlerimizin anne ve babaları sonuçta görüşmemek küsmek olmaz. Onlar ile ne kadar iyi olursak eşimiz ile de o kadar iyi oluruz. Benim eşim annemi arayıp sorunca sakalasinca ben mutlu oluyorsam ben de aynısını yapınca o da mutlu olur.
Ama elbette her kayınvalide aynı değil.

Biz de iyi sayılırız genel olarak karışmaz zaten karıştırmayacağımı da bilir çok samimi değiliz ama saygı ve sevgi çerçevesinde ilerliyor

Benimki cok lafci evime gelir dort gozle etrafa bakar iki kucuk çocuğum var dağınıksa yine laf eder arkamdan. Sogudum kendisinden. Ben cok iyi niyetli davrandim ama karsimdaki çok iki yuzlu olunca olmuyor. Kaç kere evini temizledim yardim ettim mesela yardim ederken iyiyim ama bir gun gecsin yine gelin muamelesi iste klasik.

Annemin 2 kızı var,ona göre ikimiz de pasaklıyız.
Bazı kadınlarda var o,en temizim,en iyi ben yaparım egosu.
Biz iyiki gelinin yok diyoruz.

Sohbet etmeyi bıraktıktan sonra aramız düzeldi böyle zorunlu iletişim şeklinde bi ilişkimiz var. Oraya gidince tuz nerde çayı koyayım deyip sessiz sedasız oturup dizi izliyorum, birden aramız düzeldi eskiden sohbet ederdik baktık laflarımız birbirimize batıyor, altı aydır böyleyiz inanılmaz iyi geçiniyoruz

Evlerimiz yakın, oğlunu kıskanır, dengeleri de çok yerinde değildir. Emekli olduktan sonra pohpohlanma ihtiyacını bizim gidereceğimizi düşündü. Geçmişte yaptıkları da var, laf sokmaktan keyif alır. Bu şartlar altında yine duymam görmen bilmem. Ziyaretlerine eşimle birlikte giderim. Gittiğimde yüzüm güler yorgunsam uykum var deyip diğer odada uyurum da. Özel konularda sohbete de girmem. Geldikleri zaman ikram vs elde ne varsa yaparım da. Mesafeli ama samimi olurum. Yapacak hiç bir şey yok. Ailelerimizi eleştirsek bile ailelerimiz. Yalan söyleyip arkamızdan kötü işler çevirmedikleri sürece saygıyı bozmamak gerek.

Benim kayınvalidem yok, rahmetli olmuş uzun yıllar önce. Ama ailemde gayet güzel kayınvalide gelin ilişkileri var. Annemle yengem güzel anlaşırlar. Ablam boşandığı eşinin annesi ve kardeşiyle hala görüşür. Diğer ablam daha resmidir kayınvalidesiyle ama saygı sınırını aşmazlar ikisi de.
Hayat yankı gibidir derdi rahmetli babam, ne verirsen onu sana geri verir. Bu düsturla büyüdüm ben. O yüzden karşınızda hasta bir insan yoksa siz iyi olursanız o da iyi olur diye düşünüyorum. Kayınvalide gelin sorunlarının tek taraflı olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…