İlk başlarda aramızda güç savaşları vardı ama şimdi çok iyidir aramız. Severiz sayarız birbirimiziKv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
MAsAllah size ozaman ne guzel vallaİlk başlarda aramızda güç savaşları vardı ama şimdi çok iyidir aramız. Severiz sayarız birbirimizi
Benim kayınvalidem ile sorunum yok mesela. Onlar köyde yaşar biz şehirde haftada bir gider geliriz. Yani iyi bir kadın. Biz geçiniyoruz çok şükür. Sizde durum nedir bilmiyorum ama inşallah tez zamanda çözülür. Eşlerimizin anne ve babaları sonuçta görüşmemek küsmek olmaz. Onlar ile ne kadar iyi olursak eşimiz ile de o kadar iyi oluruz. Benim eşim annemi arayıp sorunca sakalasinca ben mutlu oluyorsam ben de aynısını yapınca o da mutlu olur.Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Var, benKv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de.
Annemin 2 kızı var,ona göre ikimiz de pasaklıyız.Benimki cok lafci evime gelir dort gozle etrafa bakar iki kucuk çocuğum var dağınıksa yine laf eder arkamdan. Sogudum kendisinden. Ben cok iyi niyetli davrandim ama karsimdaki çok iki yuzlu olunca olmuyor. Kaç kere evini temizledim yardim ettim mesela yardim ederken iyiyim ama bir gun gecsin yine gelin muamelesi iste klasik.
Loca tayfa onlarPeki herkes KV iyiyse kim bu BDV konu açanlar
Topik açacağım KV iyi olanlar diye. Sonra topiktekiler nazara gelip araları bozulacak. BDV konu açacaklar ve planım mükemmel şekilde işleyecekLoca tayfa onlar
Valla bak herkes ben iyi geciniyorum diyo... HahaPeki herkes KV iyiyse kim bu BDV konu açanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?