Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüşmüyorum.Eşiminde görüşmem konusunda bir beklentisi yok.En güzeli böyle ortak noktamız yok.Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Bu aralar cok iyiyiz galiba ben bir seylere sinir olmuyorum normal davranıyorum sıkıntı çıkmıyorKv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
ben 9 yılı devirdim şükür... barışma durumu olursa birbirimizi tanıyamayacağız bile1 yıl oldu konuşmuyoruz
allah bozmasın ama buraya yazmayaydın iyiydiAnnemden farkı yok çok şükür aramız çok iyi. Hatta bazen kendi anneme anlatamadıklarımı bile anlatıyorum. Gerçekten çok tatlı bir kadın çok şükür. Çalıştığım için bana börek hazırlar dondurucuya koyayım diye :) Sağolsun çok iyiyiz Allah bozmasın![]()
Benimki yanıp sönen lamba gibi bı parlıyor bı iyi davranıyor anlamadım gittiİlk başlarda aramızda güç savaşları vardı ama şimdi çok iyidir aramız. Severiz sayarız birbirimizi
Bu mesafe mi sizce? Maşallah insaflıymışsınız kv ye karşı.1 aylık evliyim daha. Başlarda hep ısrar ederdi. Hadi bekledim gelın falan dıye. Hep haftada 3 4 kez gitmemizi isterdi. Eşime de dedim.Bak yoruluyosun sende. Bir hafta bize bir hafta size gıdelım diye. Esımı tekte gönderıyorum arada. En son pazar aradı kv. Haftada 2 kez falan arıyorum ya da o arar. Mesafe en ıyısı.