- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
Ayarlarınızla oynuyor. Gafil avlayıp tuş edecek siziBenimki yanıp sönen lamba gibi bı parlıyor bı iyi davranıyor anlamadım gitti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayarlarınızla oynuyor. Gafil avlayıp tuş edecek siziBenimki yanıp sönen lamba gibi bı parlıyor bı iyi davranıyor anlamadım gitti![]()
Bacım Allah kurtarsın. Daha çok var mı müebbet mi?ben kayinvalidemle kalıyorum ve yeni evliyim esimde yanımda değil görevde siz bide beni düşünün![]()
En az 1 seneBacım Allah kurtarsın. Daha çok var mı müebbet mi?
Bizim aramız baya iyi benim kv çok iyi niyetli bilmiyorum bende kucuk evlendıgım ıcın onu anne yerıne koydum o da benı kızı gıbı sever asla kırmaz ıs guc beklemez kıskanclık yapmaz kızına ne alırsa bana da alır uyusam ustumu orter hiç bı kalp kırıklıgımız olmadı bugune kadarKv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Yok yok müebbet değilBacım Allah kurtarsın. Daha çok var mı müebbet mi?
Hahahah sorma nazara gelmesek bariallah bozmasın ama buraya yazmayaydın iyiydi![]()
![]()
Dedi ve KV ile yollarını ayırdı.Annemden farkı yok çok şükür aramız çok iyi. Hatta bazen kendi anneme anlatamadıklarımı bile anlatıyorum. Gerçekten çok tatlı bir kadın çok şükür. Çalıştığım için bana börek hazırlar dondurucuya koyayım diye :) Sağolsun çok iyiyiz Allah bozmasın![]()
Esimi de soguttum, o da aramiyor.bende öyleyim ama artık eşim laf etmeye başladı bakalım napıcaz
Ahahhah yok canım maşallah diyelim bişey olmazDedi ve KV ile yollarını ayırdı.
Ayol burda anlatılır mu bu. Valla göze gelirsiniz![]()
Evin içindede demi oyle durcaksin tesettürlü. Esin gelince ayri eve cikarsiniz umarimEn az 1 seneya şükür öyle sorun olmuyor sadece esim beni çok arıyor evi aramıyor o zamn oluyor bazen böyle sanki esimi benden kıskandığını hissediyorum. Mesela ben normalde tesettürluyum evde acik sacim hava alsın diye dun evli gorumcem geldi oda açtı sacini evde hemn kv sende disarda kapalisin evde acıksın dedi gorumceme hic duymazliktan geldim alinmadm bile
![]()
Ayyyyyy ayyyyy vay be arkadas nazardan koru.Bizim aramız baya iyi benim kv çok iyi niyetli bilmiyorum bende kucuk evlendıgım ıcın onu anne yerıne koydum o da benı kızı gıbı sever asla kırmaz ıs guc beklemez kıskanclık yapmaz kızına ne alırsa bana da alır uyusam ustumu orter hiç bı kalp kırıklıgımız olmadı bugune kadar
Kendi evimiz var canm sadece yalnız orda kalmama izin vermedi içi rahat etmezmiş falan açıkçası bnde korktum yalnız kalmaktan esim daha hic ızne gelmedi gelirse gitcez evime. 20 gun kaldm sadece ne bilim insan eşyayı bile ozluyormus onu fark ettim artikEvin içindede demi oyle durcaksin tesettürlü. Esin gelince ayri eve cikarsiniz umarim
Olay su nisanliyken bize geldiğinde falan kızardı annem yani kaynanam bi sacini bi ac hava alsin falan diyeEvin içindede demi oyle durcaksin tesettürlü. Esin gelince ayri eve cikarsiniz umarim
Sabr et artik esin gelene kadar kv ile he de gec napcan.. en azindan bir umudun var olmayanlar napsin hep kv ile kalanlar...Kendi evimiz var canm sadece yalnız orda kalmama izin vermedi içi rahat etmezmiş falan açıkçası bnde korktum yalnız kalmaktan esim daha hic ızne gelmedi gelirse gitcez evime. 20 gun kaldm sadece ne bilim insan eşyayı bile ozluyormus onu fark ettim artik
Kendi evimiz var canm sadece yalnız orda kalmama izin vermedi içi rahat etmezmiş falan açıkçası bnde korktum yalnız kalmaktan esim daha hic ızne gelmedi gelirse gitcez evime. 20 gun kaldm sadece ne bilim insan eşyayı bile ozluyormus onu fark ettim artik
Annemede gidiyorum canm biraz orda biraz burda kalıyorum. Şansıma 15 gunde eşimin yanına gittim geldim 1 sene dayancam artkKendi ailenizde neden kalmiyorsunuz? Ben olsam kendi aileme giderdim 2 sene cook uzun.
Sukur oyle sorunum yok canm arada bir fark ediyorum o kadarSabr et artik esin gelene kadar kv ile he de gec napcan.. en azindan bir umudun var olmayanlar napsin hep kv ile kalanlar...
Topik açacağım KV iyi olanlar diye. Sonra topiktekiler nazara gelip araları bozulacak. BDV konu açacaklar ve planım mükemmel şekilde işleyecek