Kayinvalidenizle araniz nasil

K.validen oglumla mutlu olun deyilde benimle mutlu olun diyen bir kadin o yuzden 6 ay konusursak 6 ay kusus...kizina geince yerinde mutlu olsun der... ogluna gelince benimle mutlu olun der

Ben kayınvalidemi çok severim iki doğumumdada yanımdaydı çok güzelde baktı sağolsun çok iyi anlaşırız hatta ismini kızıma koydum😉

Nötrüm. 1bucuk yıllık evliyim. Benim annem babam çok genç ve KV kp benim ananem ve dedemle aynı yaşta :) Anlaşma gibi bir durum olamıyor bu sebeple 😄
Saygılı davranmaya calisirim, sofra toplar kurarım onlara gidince ama bu kadar. Onlar köyde biz sehirdeyiz. Genelde 2 haftada 1 gideriz. Ama ben 2 aydır gitmiyorum, hastayım halsizim vs. Eşim gidiyor 2 haftada bazen haftada 1.
Yaşlı insanlar oldukları için düşünceleri çok coook farklı benimle. Eşimin karışmadığı giyimime

karışıyor deli oluyorum.. Ben kapalı bir kadınım ve onun olduğu bir mekanda aslaaa pantalon giyemezsin... Bunu sert bir şekilde söylemekten çekinmez. Eşi emekli imam. O kızarmış öyle diyor hep. Ben çok etek,elbise giyen birisi değilim ama onlara giderken giyiyorum tatsızlik çıkmasın diye.
Bir de ben üni son sınıf öğrencisiyim beni her gördüğünde benim calismayacagimi filan duymak istiyor. Eşimle aramda bu iki konuda da kesinlikle bir sorun yok bu arada.
Çalisacagim tabi boşuna mı okudum 5 sene diyorum, yok eşinin parası ikinizede yeter diyor...
Hatta birkaç ay önce şey demişti bana: İlerde çalışmaya başlayıp da sonra bebeğime KV bakar diye düşünüyorsan hiç yapma sakın bana güvenerek bebek yapma, bakmam dedi,sadece gülümsedim ve yapmam dedim..... :)
Gel de sev bu kadını. Bu sebeple göresim kalmıyor, gerçekten sabirliyim yani tek kelime etmiyorum.

Fena degil...aslinda oglum dogmadan once bu soru sorulsa cok iyi derdim ama ogluma bakmaya basladigindan beri biraz yuz goz olundu ayni ev icinde. Gene de saygiyinyitirmis degiliz. Buyuk problemlerimiz yok. Iyi bir insan. Sadece ikimizin de cocuk bakiminda kendi dogrulari var :) hayirlisiyla oglan kres yasina bi gelse de, huzura kavussak :D

Ayni benimkiiii kendiyle evlenilmis muamelesi yapar😆
K.validen oglumla mutlu olun deyilde benimle mutlu olun diyen bir kadin o yuzden 6 ay konusursak 6 ay kusus...kizina geince yerinde mutlu olsun der... ogluna gelince benimle mutlu olun der

Benim kayınvalidem ile aram çok iyi ama bu tamamen kayınvalidemin kişiliğinden kaynaklanıyor. Onunla kötü olabilecek bir gelin düşünemiyorum çünkü çok iyi kalpli, empati gücü yüksek ve düşünceli bir kadındır.
Uzak şehirlerde oturuyoruz ama yılda iki kez bir araya geliriz. Biz gittiğimizde 2-3 ay onlarda kalırız, onlar geldiğinde 1 ay bizde kalırlar. Bundaki tek sorun, ayrı şehirde olunca ister istemez her iki tarafın da düzeni bozuluyor. Bu bakımdan keşke ayrı evlerde ama aynı şehirde olsaydık dediğim oldu.
Şimdi tek endişem covid konusunda, çünkü biz 8 aydır izole ve steril yaşıyoruz. Kayınvalidem ile hergün telefonda konuşuyoruz. Kayınvalidemler bizim kadar izole yaşamıyorlar. Kayınvalidem haftanın bir kaç günü arkadaşları ile buluşuyor, günlere gidiyor, kuaföre, pazara çarşıya gidiyor, bir tek maske takıyor, onun dışında normal yaşıyor. kayınpederimle dışarıda yemek yiyorlar, alışverişi de hiç bekletmeden alıyorlar içeriye. Görümcem desen maske bile takmıyor ve fıldır fıldır geziyor :KK43: . Şimdi endişem şu, ilkbaharda bize gelmeyi düşünüyorlar; bu covid bitmezse bu durum benim için sorun olacak çünkü eşim KOAH. Kara kara düşünüyorum.

Benim kayınvalidem ile aram çok iyi ama bu tamamen kayınvalidemin kişiliğinden kaynaklanıyor. Onunla kötü olabilecek bir gelin düşünemiyorum çünkü çok iyi kalpli, empati gücü yüksek ve düşünceli bir kadındır.
Uzak şehirlerde oturuyoruz ama yılda iki kez bir araya geliriz. Biz gittiğimizde 2-3 ay onlarda kalırız, onlar geldiğinde 1 ay bizde kalırlar. Bundaki tek sorun, ayrı şehirde olunca ister istemez her iki tarafın da düzeni bozuluyor. Bu bakımdan keşke ayrı evlerde ama aynı şehirde olsaydık dediğim oldu.
Şimdi tek endişem covid konusunda, çünkü biz 8 aydır izole ve steril yaşıyoruz. Kayınvalidem ile hergün telefonda konuşuyoruz. Kayınvalidemler bizim kadar izole yaşamıyorlar. Kayınvalidem haftanın bir kaç günü arkadaşları ile buluşuyor, günlere gidiyor, kuaföre, pazara çarşıya gidiyor, bir tek maske takıyor, onun dışında normal yaşıyor. kayınpederimle dışarıda yemek yiyorlar, alışverişi de hiç bekletmeden alıyorlar içeriye. Görümcem desen maske bile takmıyor ve fıldır fıldır geziyor :KK43: . Şimdi endişem şu, ilkbaharda bize gelmeyi düşünüyorlar; bu covid bitmezse bu durum benim için sorun olacak çünkü eşim KOAH. Kara kara düşünüyorum.
Bizde izole yasiyoruz ve kv tarafi biz kadar takmiyor seni anliyorum valla gerekirse guzel dille gelmeyin deyin bence. Pandemi dönemindeyiz sonucta

Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.

Benim iyi düzgün kadın. Iyi geçiniyoruz

Bu kayinvalidelik kavramıyla değil kişinin kendisiyle ilgili bir durum. Ben 3 yıllık evliyim 1 yıl da nişanlı kaldım, Allah'a şükür bugüne kadar ne benim ona ne onun bana bir hatamız olmadı, üç gelini var kaynanamın üçümüz de iyiyiz kendisiyle yani bu karşı tarafla da ilgili o kötü olsaydi illaki aramızdan birisi problem yasardi kaynana saygılı sevgili olunca gelin de öyle oluyor çünkü evlenirken acaba kaynanam nasıl olacak diye tereddütle evleniyoruz hepimiz ama çok şükür ki hiç sorunumuz olmadı 🙏

Sinir hastası olduktan sonra görüşmeme kararı aldım. 1 yıldır görüşmüyorum. Eşimi bile görmek istemiyorum. Bazen çocuğuma bile bileniyorum. 6 senenin en başına dönsem gelinlik almaya gittiğimiz gün orda kapıyı vurur giderdim, evlenmezdimve ömür boyu görmezdim. Keşkelerle olmuyor.

Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Ben hiç görüşmüyorum. Düğünümüze de gelmedi. Ha benle alakalı değil. Kadın tam bi bencil.

Nasıl becerdin 🤣🤣 tüyoları alayım
Her huzursuzlugumuz onun yuzunden ciktigi icin hep dile getirdim esimle tartisma esnasinda , iyiden iyiye tek suclunun Kv oldugunu yavas yavas beynine nakis gibi isledim ki gercekten de oyleydi, yuvamizi bozmaya cok gayret ettiler. Cok ugrastim halen de tam ikna oldu mu emin degilim ama sonucta ben ara dersem arar yoxa aramaz, huzursuzluk cikacaginin sinyalini veririm. O da istemiyor artik aramak.

İlk tanışmamızdan nişan alışverişine kadar çok severdim samimiydim ben sevdiğim insanın annesi diye o da bana sıcakkanlıydı hala öyledir ama eltimle aramızda denge kuramadılar hep eşitlikten bahseden insanlar eşit davranmadı ne zaman işler resmileşip görüşmeye bişeyler yapılmaya başlandı o zaman anladım bende mesafe koydum kafam rahat

Çok iyi anlaşan da var. Ben gerçekten çok iyi anlaşıyorum seviyorum da. Böyle konularda tarafsızım o yüzden. Allah razı olsun ondan 🙏

Bizde izole yasiyoruz ve kv tarafi biz kadar takmiyor seni anliyorum valla gerekirse guzel dille gelmeyin deyin bence. Pandemi dönemindeyiz sonucta
neredeyse 1 yıldır görüşemiyoruz. Yazın bize geleceklerdi, pandemi nedeniyle gelemediler, yılbaşında biz gidecektik, pandemi nedeniyle gitmiyoruz, (buna da üzülüyorlar, eşim de üzülüyor; hatta gidelim dedi de ben çok korktuğum için vazgeçti), artık gelecek ilk bahar/ yaz da gelmeyin demek olmaz sanki :KK43:

Back
X