- 5 Mayıs 2013
- 33.875
- 41.432
- 798
Yorumlari okumadan diyeyim cogu kk uyesi kv le yuz goz olma mesafeli ol sonra kafan rahat etsin derler ama bence oyle degil boyle bir kurali da yok bu araliklarla konus ya da hep sen ara gibi... her yigidin yogurt yiyisi farkli oldugu gibi herkesin iliski ve iletisimi farklidir.ama bunu bilirimki gelin ve kv iliskisi karsiliklu iyi olmali ve ilk adimi da gelin atmali siraya bakmamali esimizin annesiyse erkegin kalbine giden yol bir midesindense ikincisi ese giden yol anneden gecer diye dusunuyorum...Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Yorumlari okumadan diyeyim cogu kk uyesi kv le yuz goz olma mesafeli ol sonra kafan rahat etsin derler ama bence oyle degil boyle bir kurali da yok bu araliklarla konus ya da hep sen ara gibi... her yigidin yogurt yiyisi farkli oldugu gibi herkesin iliski ve iletisimi farklidir.ama bunu bilirimki gelin ve kv iliskisi karsiliklu iyi olmali ve ilk adimi da gelin atmali siraya bakmamali esimizin annesiyse erkegin kalbine giden yol bir midesindense ikincisi ese giden yol anneden gecer diye dusunuyorum...Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Elimden gelse hiç görüşmicem ama kendisi bir üstümde seslenince cevap veriyoz işte napcan bee her şey kocişimin hatırınaArkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Kv insan olmadiktan sonra agzinla kus tutsan memnun edemezsin. Soyu saraya dayananlar da hep balon bence. Elini carptigin sarayliya denk geliyor ne hikmetse.Eski kayınvalidem tam bir pislikti, 2 gün aramasam oğluna şikayet ederdi, ne kadar yoğun çalıştığım umrunda bile değildi. Sürekli kavga ederdik bu yüzden.
Şimdiki eşim melek. O sebeple 2-3 günde bir arıyordum annesini. Severim de aslında özünde iyi bir kadın. Ama beni beğenmiyor, oğluna layık bulmuyor. Belki oğlunun ilk evliliği olduğundandır diyorum bazen. çooooookkkk bilmiş, soyları taaaaaa saraya dayanıyormuş. Hep onlar görgülü hep onlar bilgili... Ağzımı açsam ne biliyorsun ki gibi imalar yapıyor. 2 üniversite mezunu, mühendis 2 anadili kendi dilim gibi konuşan bir kadınım. Yabancı şirkette iyi pozisyonla çalışıyorum ve her ay yurtdışı seyahatlerim olur.... Ailemde okumuş üniversite mezunu görgülü insanlar. Yani anlayamıyorum bu tavrını...
Benim de canıma tak etti bu küçümsemeleri, kocamı seviyorum, o zaman en güzeli mesafeli davranıp sadece oğluyla konuşurken selam söylemek. Zaten ayda bir iki haftada bir görüşüyoruz. Tek aradığım zamanlar artık oğlunun yurtdışında olduğu zamanlar. O da beni o zamanlar arıyor zaten sadece (eşim de 2-3 haftada bir yurtdışına çıkıyor) konuşmalar resmî, sanırım o da sezdi durumu ama fırsatını bulduğunda gol atmaya devam ediyor
Ne gerek var anlamıyorum buna. Gerçekten çabaladım, bir önceki evliliğimde küçüktüm ama bunda gerçekten çabaladım. Demek ki olmayınca olmuyormuş.
Sanırım eşimde durumu farketti ki asla sormaz araya girmez...
Yani insan değil diyemem ama beni benimseyemedi bir türlü, o sebeple ne desem ne yapsam gözüne batıyor. Ve cidden saraylılar, öyle eften püften saraylıyım diyenlerden değiller...Kv insan olmadiktan sonra agzinla kus tutsan memnun edemezsin. Soyu saraya dayananlar da hep balon bence. Elini carptigin sarayliya denk geliyor ne hikmetse.
Oğullarını kıskanıyorlar tek sebep bu benceNedir bu gelinlerin kaynana çilesi
ben her sabah işe giderken ve her aksam işten çıktıktan sonra hem annemi hem kayınvalidemi ararım ne yapıuorsunuz nasılsınız babamlar nasıl diye.Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
dengeyi hic konusmayarak buluyorum yoksa basa cıkılmazz hele benim kaynana gibisi wuwwwwwwwwwwwArkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?