Kayinvalidenizle telefonda sık sık konusurmusunuz?

Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Yorumlari okumadan diyeyim cogu kk uyesi kv le yuz goz olma mesafeli ol sonra kafan rahat etsin derler ama bence oyle degil boyle bir kurali da yok bu araliklarla konus ya da hep sen ara gibi... her yigidin yogurt yiyisi farkli oldugu gibi herkesin iliski ve iletisimi farklidir.ama bunu bilirimki gelin ve kv iliskisi karsiliklu iyi olmali ve ilk adimi da gelin atmali siraya bakmamali esimizin annesiyse erkegin kalbine giden yol bir midesindense ikincisi ese giden yol anneden gecer diye dusunuyorum...

Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Yorumlari okumadan diyeyim cogu kk uyesi kv le yuz goz olma mesafeli ol sonra kafan rahat etsin derler ama bence oyle degil boyle bir kurali da yok bu araliklarla konus ya da hep sen ara gibi... her yigidin yogurt yiyisi farkli oldugu gibi herkesin iliski ve iletisimi farklidir.ama bunu bilirimki gelin ve kv iliskisi karsiliklu iyi olmali ve ilk adimi da gelin atmali siraya bakmamali esimizin annesiyse erkegin kalbine giden yol bir midesindense ikincisi ese giden yol anneden gecer diye dusunuyorum...

insan gibi haftada iki kere arardım yeni evliyken ,
benım aramamı hiçe sayıp arama konusunda ilk gelinini övünce , yerle gök birleşene kadar seni hal hatır sormak için aramayacam dedim ,

9 senedir cenaze hariç aramıyorum , senle tlf konuşmayı özledim diyecek duruma geldi.

Elimden gelse hiç görüşmicem ama kendisi bir üstümde seslenince cevap veriyoz işte napcan bee her şey kocişimin hatırına

Kv insan olmadiktan sonra agzinla kus tutsan memnun edemezsin. Soyu saraya dayananlar da hep balon bence. Elini carptigin sarayliya denk geliyor ne hikmetse.

Yakın oturuluyorsa aramaya gerek yok. Uzaksa bayram, hastalık durumlarında aranabilir.

Gorusmuyoruz
Benimle konusmasin aha orda oglu var kapi gibi onu arasin,oglu da kendisini arasin. Rolleri degistirmeye gerek yok

Kv insan olmadiktan sonra agzinla kus tutsan memnun edemezsin. Soyu saraya dayananlar da hep balon bence. Elini carptigin sarayliya denk geliyor ne hikmetse.
Yani insan değil diyemem ama beni benimseyemedi bir türlü, o sebeple ne desem ne yapsam gözüne batıyor. Ve cidden saraylılar, öyle eften püften saraylıyım diyenlerden değiller...
Diyorum ya kadın iyi biri özünde bence benim ikinci evliliğin oğlunun ilk evliliği olması batıyor ona.

Haftada bir iki kere arasiriz. O da arar bende ararim. Tabi farkli bir konu olursa o zaman sayi artar

İlk yıllar gun aşırı arar ve her aradıgında trip atardı, dün konuşmadık aramıyosun diye ben mesafe koydum aramadım hiç.
3. yıl oldu haftada bir iki anca konusuyoruz ve de görüşüyoruz

ben her sabah işe giderken ve her aksam işten çıktıktan sonra hem annemi hem kayınvalidemi ararım ne yapıuorsunuz nasılsınız babamlar nasıl diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…