kayınvalidesi dul olan arkadaşları bekliyorum yardımm!

Ayy benim kayinvalidemde dul ve ben korkuyorum evlenince aylarca bizim evde kalirsa diye, baskasinin evinde rahat edebilen birisi :18:

ben kayınvalidemi ilk tanıdıgımda dedimki ne anlayışlı kadın demekki rol yapıyormuş sonradan kadın öyle bir degiştiki anlatamam benim annem gibi olsa başımın üztünde yeri var ama degil ya işte degil!oglunun olmadıgı yerde sürekli laf sokar yaptıgım işi begenmez arkamdan tekrar yapar insanların içinde emirvakilerde bulunur benim kaç çoçuk yapacagımı kayınvalidem bilir 1 tane başka olamaz herşeye önce o müdahele edecek içi rahatlıcak ,bizim eşimle özel hayatımız olamaz ki neden olsun biz kimiz onun hizmetkarı dimi!insanın fikri neyse zikride o olurmuş hep kötü düşünüyoki benide itiyo kendinden gitmek hiç istemiyom ama eşim üzülüyo işte

arkadaş çevresi yoksa sosyalleşemez zaten,eşinin annesi ama böyle negatif insanlarla görüşmek de insanın bütün enerjisini alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…