ArkadaŞlar teŞekÜr ederİm sİzlere benİm sıkıntılarımı paylaŞtınız deĞerlİ gÖrÜŞlerİnİzİ belİrttİnİz. Hepİnİz haklısınız. Ben eŞİmİ sevdİĞİm İÇİn bazı Şeylerİ baŞta kabullendİm. Ama bu kadar sıkıntı ÇekeceĞİmİ dÜŞÜnemezdİm. Bazı sorunların olacaĞını elbettekİ bİlİyordum ama bu kadar yanlız kalacaĞımı İnanın tahmİn edemedİm. Benİm babam yok kız kardeŞlerİm var annem zaten felÇ benİ savunacak allahtan baŞka kİmsemde yok doĞrusu akrabalar Çok uzakta. Yapayanlız bİr kadınım esasında. Bazı arkadaŞlar ayrıl dİyor. BebeĞİm var ne yaparım sonra İyİce sıkıldım. Özet olarak bu aŞk Çok pahalıya patladı bana.
şu yazdıkların bir bayan olarak benim hiç hoşuma gitmedi...Birşeyler başarmak için herşeyden önce insanın kendisine güvenmesi gerekiyor..Sen kendini yalnız aciz ve bazı şeyleri yaşamaya mecbur hissedersen,bu şekilde de davranırsan BANA SÖYLERMİSİN KARŞINDAKİNDEN NE BEKLİYOSUN ?
bir insan güçlü olmak zorunda..Allah akıl vermiş fikir vermiş...sevmek olurda böyle körü körüne sevmeyi anlayamıyorum ve anlayamıcamda..bunun adı sevgi değil...siz değer verdikçe değersiz görülüyosunuz yaklaştıkça kaçılıyo sizden ve bu sevgi dediğin şey saplantı haline geliyor..
kendine değer vermeyi öğren ..seninde değerlerin olsun doğruların ve yanlışların..kabul edebileceğin şeyler olduğu gibi kabul edemeyeceğin şeylerde olsun..
bazı durumlarda tavrını koymayı bilmelisin..asıl sevgi budur..kaliteli olmaktır..iyiyi taktir ederken kötüye tavır koymasınıda bilmektir...
bu ben burdayım demektir söylermisin ozaman kim seni yok sayabilir....
eşin evde yokken kendinle ilgilen müzik dinle.hava almaya çık..nebiliyim bişeyler yap işte..kendi dünyanı kur o evin içinde..sen kayınvalidenin herşeyine boyun eğiyorsun sonra içten içe mutsuz oluyorsun..çareyi kocana şikayet etmekte buluyosun..kocanı soğutuyosun kendinden..erkekler sevmez annelerinin sürekli şikayet edilmelerini eşlerinin haklı olduklarını bilseler bile..ki bir kadın olarak bende hoşlanmam ikide bir eşimin annemi şikayet etmesinden...
KENDİNE GÜVEN..KENDİNİ EZDİRME..KENDİNİ MUTLU ETMEYİ ÖĞREN..
kayınvalidenin konusu geçtiğinde eşinle aranızda
artık yorum yapma gereği duymuyorum de...
eşine karşı ilgini azalt.sana nekadar değer veriliyorsa okadar değer ver.ilgisizliğinin sebebi sorulduğunda vallaa farkında bile değilim de...sadece kendini düşündüğünü hissettir.
inanıyorumki ozaman kayınvalidenin ve eşinin ki özellikle eşinin tutumları daha farklı olacaktır.AMA LÜTFEN KENDİNE GÜVEN VE GÜÇLÜ OL
biraz ukalaca oldu uslubum fkusura bakma canım..ama çok kızıyorum özellikle bir kadının kendisini güçsüz görmesine...
HAYATTA HERŞEY KARŞILIKLIDIR ÖYLE DEĞİLMİ...İYİLİK İYİLİKLE ÖDÜLLENDİRİLİR...KÖTÜLÜK KÖTÜLÜKLE CEZALANDIRILIR...SÜREKLİ HER KOŞULDA NEDEN İYİ OLALIMKİ....SONRA NEDEN DEĞER VERİLSİN BİZE..ALLAHIN BİLE CENNETİ VE CEHENNEMİ YOKMU..İYİLERİ CENNETLE ÖDÜLLENDİRİRKEN KÖTÜLER CEHENNEMLE CEZALANDIRILMIYOR MU ?