Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım kendimi çok yanlız hissettiğim için bu siteye üye olup sizlerle stres atmaya karar verdim. 1,5 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendim. 5 aylık bir oğlum var. Evlendiğimden beri kaynanamla oturuyorum. Ev onun birlikte oturuyoruz. Tabii bu benim için çekilmez bir şey. Eşimi sevdiğim için ben bu şekilde olmasını kabul ettim. Buraya kadar herşey normal fakat anormal olan bir şey. Eşimi sevdiğim ve iyi niyetimden dolayı kabul ettim şey kabusum oldu. Hiç kimsenin umru değil fedakarlık yapmışım iyilik güzellik yapmışım falan. Sanki mecburmuşumda yapmışım gibi unutuldu bile. Benim el üstünde olmam gerekmiyormu? Ama hep altan almak zorunda kalan herşeye herkese ayak uydurması gereken ben oluyorum. Ben olsam eşim böyle bir şey yapsa onu mutlu etmek ezdirmemek için herşeyi yapardım. Ama o bile beni anlamıyor. Annemdir alttan al hı hı de. öyle de yapınca kaynanam kendini bir şey sanıp herkesi yönetmeye çalışıyor. Artık çok bunaldım eşim bile beni tutmuyor çok yanlız hissediyorum kendim.