evet canim ayni evde yasamadikca tabiki isin ic yuzunu kestiremiyosun onceden.Bizimkilerde 1-2 yil yasariz sonra sizede bi ev aliriz dediler bende kadin iyi iste evde musait hem böylece daha rahat para biriktiririz sonunda kendi evimiz olur dedim ama büyük hata ettim bu benim 7 yilima sebep oldu

nisanliyken gördügüm insanla evdeki k.validem cok farkliydi.Bi kere esim tek cocuk acayip kiskancliklar yapti yasima ragmen esinin dedigi gibi ben onu idare ediyodum ama nereye kadar esin iyi guzel diyoda ne kadar sabrediceksin sonucta sende bi insansin ve sabrin bi yere kadar.Burasi benim evim deyip bi misafir bile davet edemiyosun yada bi bakiyosun o birilerini cagirmis senin haberin yok yada sevmedigin insanlar.Bi yere bisey koyuyosun arkani dönüyosun yok

ve en önemlisi özelin diye bisey kalmiyo ne dövüsebiliyosun ne sevisebiliyosun

aman duyulmasin aman görülmesin.görümcenle bi sorun olsa kapini kapayim mesafe koyma sansin yok yada kayinvalidenle yasadigin ev senin degil

bilmiyorum yakin bi yerlere tasinma ihtimalin varsa tasin derim esinle gayet ciddi konus yine gider gelirsiniz sizde kalir ama sizin kendi sinirlariniz olsun benim evim diyebileceginiz kücükte olsa biyer yoksa sitde evliliginizde coook yipranir