:) elinden geleni yaptiysan sorun yok canım artık kendi keyifleri bilirSevecektim, sevmeyi istedim bayagi da taviz verdim 2 yıl sabrettim ama olmuyorsa olmuyor. Napalım. Kafasına zumzuh atıp "sev beni" diyecek halim yok ya...
Tesekkur ederim canım nede olsa buyuklerimiz. Saygıda sevgide kusur etmememiz lazım. Ama öyle kayın valideler varki bende arkadaşlarımdan biliyorum omur torpusu... Ozaman hak veriyorum. Allah herkese yardım etsin ne diyelim.Tebrik ediyorum gerçekten çok güzel bir konu açmışsınız. Zira sevmemek hatta nefret etmek bizim karakterimizi de gösteriyor olabilir. Ben genel olarak açılan konulara baktığımda, yazan kişinin duygu kontrolünün olmadığını fark ediyorum. Karşımızdaki insanın iyi niyetinden eminsek, bizde onlar için fedakarlık yapıp hayatımızdan taviz verebiliriz diye düşünüyorum veeee
Bende kayınvalidemi seviyorummm
Çölde su ara daha mantıklı
Ben bekarım daha şimdiden sevmiyorum, sevgilim falan da yok
Ay maşallah seninki ultra iyiymis :)Ben severim kayınvalidemi yabeni öper sarılır canım kızım der eşim beni üzse eşime kızar hasta olsam bana bakar ağlasam benle ağlar tek olumsuz özelliği parayı sevmesi bazen kızıyorum bu huyuna ama canı sağolsun benim de kötü huyum vardır elbet
Sayılır canım sayılır o km ler ne güzel geliyordur dile 1300 km :)
Biz de birbirimizi seviyoruz.. hatta bayılıyoruz :)Ben kaynanami seviyorum diyen veya sevmeyen, kaynanasınin efsane olduğunu dusunenler buraya bekliyoruz :) ilk gelin ben olayım. Kayın validemi seviyorum etkiye sütlüye karışmaz. Fazla titizdir ama her gülün dikeni olur :).
Ekliyorum... Kayinvalidemizi sevelim diye bi kampanya başlatalım. Zorda olsa gelinlerimiz mutlu olsun. Taş atana gül misali :)
Bu arada bir derdim vara açtım çünkü başka bi yer bulamadım. Bizim derdimiz de kayinvalidemizi sevmek olsun :)
Çölde su ara daha mantıklı
Ben bekarım daha şimdiden sevmiyorum, sevgilim falan da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?