Kayinvalidesini seven 1000 gelin ve gelin adayı arıyoruz :)

Tesekkur ederim canım nede olsa buyuklerimiz. Saygıda sevgide kusur etmememiz lazım. Ama öyle kayın valideler varki bende arkadaşlarımdan biliyorum omur torpusu... Ozaman hak veriyorum. Allah herkese yardım etsin ne diyelim.

Ben severim kayınvalidemi ya beni öper sarılır canım kızım der eşim beni üzse eşime kızar hasta olsam bana bakar ağlasam benle ağlar tek olumsuz özelliği parayı sevmesi bazen kızıyorum bu huyuna ama canı sağolsun benim de kötü huyum vardır elbet

Ay maşallah seninki ultra iyiymis :)

Sayılır canım sayılır o km ler ne güzel geliyordur dile 1300 km :)

sorma sorma :) ne güzel şey mesafe dedikodumu yapsa bile duymuyorum eminim dha konuşyodur hakkımda ama allaha havale ettim artık ama en güzelii zırt pırt arayıp niye gelmediniz niye öyle yapmadınız diyemiyo ohh mis

Biz de birbirimizi seviyoruz.. hatta bayılıyoruz :)

Ben varım kaynanamı seviyorum çok şükür hiçbir sorunumuz yok. Etliye sütlüye karışmaz, beklenti içine girmez, darılmaz küsmez..
Allah herkese benimki gibi kaynana versin

bazen seviyorum bazen sevmiyorum. değişik bir kadaın bi günü bi gününü tutmuyor ki :/

Ben kaynanami seviyorum aslında çok anlayışlı arkadaş gibi eşim bana kızacak olsa savunuyor hiç kızı yok dört oğlu var bir eltim var bizi kızları gibi görüyor olumsuz yönleri de var tabii ki mesela çok titiz evine gitsen hep temizlik yaptırıyor ve eltimle kıyasliyor onu hep örnek gösteriyor eşim huyu bu bizi de hep birilerini örnek vere vere büyüttü bende sevmiyorum o huyunu diyor ama genel itibariyle biz gelinlerini hep savunur ihtiyaç duysak hemen yanımızda olur her gün ben aramasam dahi arayıp sorar mutlaka ve en önemlisi eşimi sevdiğim insanı doğurmuş saygım sonsuz ve seviyorum onu ya

Ben En azından nefret etmiyorum Bazı konularda gıcık oluyorum ama insan herkesin her hareketini çekecek değil ya. Bu durumda seviyorum demektir

Eski kayınvalideciğimin kulakları çınlasın hiç sevmezdim. Oda beni sever gibi görünür ama içten içe sevmezdi..
Bizim sevgisizliğimiz karşılıklıydı..

Psikopat oğluyla ne halleri varsa görsünler şimdi..

Sevmek isterdim, aramizda negatif bi durum olmadi, yani kusluk tartisma vs, ama sevmiyorum.

biz çok iyi anlaşıyoruz kaynanamla hatta arkadaş gibi
oturup dertleşiriz beraber vakit geçiririz gezeriz
bence '' kaynana fobisi '' ni aşıp karşındakini insan olarak görmek lazım
karşı tarafta aynı şekilde olunca insani ilişkiler konusunda bir sıkıntı olacağnı düşünmüyorum.

6,5 yılık bir ilişkim var
Ailesiyle 1,5 yıldır tanışıyoruz. Ve daha geçen hafta nişanlandık
Bende kaynanasını sevenlerdenim. Herkesin dediğinin aksine evlendikten sonra değişmeyeceğini düşünüyorum
Hiçbir şeyime karışmaz, kızı gibi görür beni. Bende onu severim. Maşallah diyim yine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…