Bu kadar genelleme yapılırsa haksızlık etmiş oluruz canım. Mutlaka seven vardır. Herkes rol yapamaz sanırım.hİCBİR GELİN KAYNANASINI, HİCBİR KAYNANADA GELİNİN SEVMEZ İKİ KERE İKİ DÖRT ARKADAŞLAR.
TABİ BENDE SEVMİYORUM ODA BENİ AMA GÖRÜNÜŞDE O KADAR NORMAL GÖZÜKÜYORUZ VE OKADAR İYİ ROL YAPIYORUZ Kİ :))) POLİTİK OLACAKSINIZ YAPCAK BİSEY YOKKKK
niyeki been
Ben cok seviyorumm Allah bozmasinn o zamaninda cektigi icin bize annemizden farksiz dawraniyor tek istwgi cocuklarinin mutlulugu o yuzden de arkadas gibi tatli bi kadinn cok sevyom onuu :))Ben kaynanami seviyorum diyen veya sevmeyen, kaynanasınin efsane olduğunu dusunenler buraya bekliyoruz :) ilk gelin ben olayım. Kayın validemi seviyorum etkiye sütlüye karışmaz. Fazla titizdir ama her gülün dikeni olur :).
Ekliyorum... Kayinvalidemizi sevelim diye bi kampanya başlatalım. Zorda olsa gelinlerimiz mutlu olsun. Taş atana gül misali :)
Bu arada bir derdim vara açtım çünkü başka bi yer bulamadım. Bizim derdimiz de kayinvalidemizi sevmek olsun :)
Ben kaynanami seviyorum diyen veya sevmeyen, kaynanasınin efsane olduğunu dusunenler buraya bekliyoruz :) ilk gelin ben olayım. Kayın validemi seviyorum etkiye sütlüye karışmaz. Fazla titizdir ama her gülün dikeni olur :).
Ekliyorum... Kayinvalidemizi sevelim diye bi kampanya başlatalım. Zorda olsa gelinlerimiz mutlu olsun. Taş atana gül misali :)
Bu arada bir derdim vara açtım çünkü başka bi yer bulamadım. Bizim derdimiz de kayinvalidemizi sevmek olsun :)
Keske: " BEEEEN" diye bilseydim
Buraya boyle bi yorum yapacagim aklimin ucundan bile gecmezdi amaaaa kaynpederim gideli kayinvalidemi sevmeye basladim.. demek ki kadin kocasinin yaninda ne yapacagini bilemiyormus
o kadar kızının olması iyi birşeymi? benimkinin hiç kızı yoktaIyi gecinenlere cok ozeniyorum maalasef bizim olmadi.Kayinvalidemin 5 kizi var beni ne yapsin.He elden ayaktan dusse kosar miyim?Allah rizasi icin kosarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?