Kayinvalidesini seven 1000 gelin ve gelin adayı arıyoruz :)

hİCBİR GELİN KAYNANASINI, HİCBİR KAYNANADA GELİNİN SEVMEZ İKİ KERE İKİ DÖRT ARKADAŞLAR.
TABİ BENDE SEVMİYORUM ODA BENİ AMA GÖRÜNÜŞDE O KADAR NORMAL GÖZÜKÜYORUZ VE OKADAR İYİ ROL YAPIYORUZ Kİ :))) POLİTİK OLACAKSINIZ YAPCAK BİSEY YOKKKK

3yildir tanisiyoruz kv ile 2 yillik evliyim. Cok severim kendisini o da beni cok sever. 5 gorumce var tek erkek esim. Soran herkese (beni de sayarak) 6 kizim var der ve ben samimiyetine inaniyorum Allah bozmasin

Bu kadar genelleme yapılırsa haksızlık etmiş oluruz canım. Mutlaka seven vardır. Herkes rol yapamaz sanırım.

Evet izmirde oturuyo ama yılda 2 kez 1-2 ay kalıp gider evim dubleks ikizlerim var bn çalışıyom zaten :) bana faydası var zararı yok.Sadece mesafeliyim o herzaman bana destekçidir.Çok sıcakkanlı değildir ama asla eşimi doldurmaz bni sever el üstünde tutar

Ben de sevenlerdenim çok şükür süper biri bu kadarını beklemiyordum
sansliyim inşallah ilerde ben de onun gibi olabilirim

Ben cok seviyorumm Allah bozmasinn o zamaninda cektigi icin bize annemizden farksiz dawraniyor tek istwgi cocuklarinin mutlulugu o yuzden de arkadas gibi tatli bi kadinn cok sevyom onuu :))

Yaprak sarmasını çok severim.
Düşündüm de başka da sevilecek birşeyi yok sevimsizin

benimkide fena deil de. çok konuşur hayatını anlatır oda beni ayda yılda bir görüyor diye biriktiriyo sanırsam dicem ama herkeze aynı sadece bana deiil.

Buraya boyle bi yorum yapacagim aklimin ucundan bile gecmezdi amaaaa kaynpederim gideli kayinvalidemi sevmeye basladim.. demek ki kadin kocasinin yaninda ne yapacagini bilemiyormus

Hakk'ını yemeyeyim kaynanam çok anlayışlı bir kadındır , kendi çocuklarına karşı da Öyledir , gelinlerini kızlarından ayırmaz , çok rahat bir kadındır :)
ÇOĞU zaman annemden daha anlayışlıdır dersem yalan olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…