Kayinvalidesini seven 1000 gelin ve gelin adayı arıyoruz :)

o kadar kızının olması iyi birşeymi? benimkinin hiç kızı yokta
Kendileri acisindan iyi tabi hepsi ayni sokakta oturuyor.Hergun anneleriyle vakit gecirip baska arkadasa ihtiyac duymuyorlar.Hepsi kanka modunda,birbirlerini cok guzel savunuyorlar ve acayip sirdaslar.Benim acimdan anlatmama gerek yoktur sanirim kardesim yok,annem sehir disinda...Evlenmeden once ne guzel bir suru kız abla olurlar bana falan diye hayaller kurmustum.Genclik iste

Hayallerinde mi kaldı hepsi

Valla kızlar ben 8 yıldır evliyim ve kayınvalidemi gerçekten de çok seviyorum.

Çünkü:

- Beni öz kızı gibi sever. Asla ayırmaz. Hatta bazen tam tersine beni kayırdığı olur.
- Çok adaletli bir kadındır. Asla hak yemez.
- Kendisi de emekli olana kadar çalıştığı için (matematik öğretmeni), hem çalışıp hem de ev işi yapmanın ne kadar zor olduğunu bilir. Bu yüzden de evimize her geldiğinde a'dan z'ye her şeyi elinden geldiğince yapmaya çalışır, yardım eder.
- Ben de onu asla öz annemden ayırmam. Bana ne zaman biri kaynana muhabbeti ya da esprisi yapmaya kalksa hemen susturur, engel olurum. O benim kaynanam değil, annem derim. Uzun süre görmesem özlerim.
- Aynı zamanda en iyi sırdaşımdır. Ona söylediğim bir şeyi asla başkasından duymadım. Aynı şekilde o da derdini hep benimle paylaşır.
- Çok incedir, çok düşüncelidir. Birini istemeden de olsa kırmaktan çok korkar.

Daha yazardım aslında ama sıkmak istemiyorum sizi. Nazar boncuğumu da koyayım şöyle.. :))

Bende cok sewerim 3yillik ewliyim Allah ona can sagligi versin basimizdan da eksik etmesin ben ondan raziyim Allahta ondan razi olsun .. Yemez yedrır gıymez gıydrır her anlamda yanımdaaa valla

Seviyorum ama o benle aynı duygularda mı bilemiciiğiim

iyikide gorumcem yokmus o zaman bosver sende takma kafaya kızlarıyla uğraşıp durur işte seni napcak

Ben 8 yıl önce boşanmış olmama rağmen eski kayın validemi severim
O beni daha da çok sever.Malum torunlar olduğu için arada telde iletişim içindeyizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…