Sanırım 3-ü geçmedi daharakamlarla 5 -6 kişiyi geçtimi :)))))))
ya ben 3 yazacaktım da ayıp olur diye 5-6 dedimSanırım 3-ü geçmedi daha
Kendileri acisindan iyi tabi hepsi ayni sokakta oturuyor.Hergun anneleriyle vakit gecirip baska arkadasa ihtiyac duymuyorlar.Hepsi kanka modunda,birbirlerini cok guzel savunuyorlar ve acayip sirdaslar.Benim acimdan anlatmama gerek yoktur sanirim kardesim yok,annem sehir disinda...Evlenmeden once ne guzel bir suru kız abla olurlar bana falan diye hayaller kurmustum.Genclik isteo kadar kızının olması iyi birşeymi? benimkinin hiç kızı yokta
Hayallerinde mi kaldı hepsiKendileri acisindan iyi tabi hepsi ayni sokakta oturuyor.Hergun anneleriyle vakit gecirip baska arkadasa ihtiyac duymuyorlar.Hepsi kanka modunda,birbirlerini cok guzel savunuyorlar ve acayip sirdaslar.Benim acimdan anlatmama gerek yoktur sanirim kardesim yok,annem sehir disinda...Evlenmeden once ne guzel bir suru kız abla olurlar bana falan diye hayaller kurmustum.Genclik iste
En son 36 idi 10. Sayfada sonrasını sayamadim. Okadar ümitsiz olmayalım dünyada hala iyi kayinvalideler varmışSanırım 3-ü geçmedi daha
Bende cok sewerim 3yillik ewliyim Allah ona can sagligi versin basimizdan da eksik etmesin ben ondan raziyim Allahta ondan razi olsun .. Yemez yedrır gıymez gıydrır her anlamda yanımdaaa vallaBen kaynanami seviyorum diyen veya sevmeyen, kaynanasınin efsane olduğunu dusunenler buraya bekliyoruz :) ilk gelin ben olayım. Kayın validemi seviyorum etkiye sütlüye karışmaz. Fazla titizdir ama her gülün dikeni olur :).
Ekliyorum... Kayinvalidemizi sevelim diye bi kampanya başlatalım. Zorda olsa gelinlerimiz mutlu olsun. Taş atana gül misali :)
Bu arada bir derdim vara açtım çünkü başka bi yer bulamadım. Bizim derdimiz de kayinvalidemizi sevmek olsun :)
Sanada ne mutlu canım... Allah daim etsin ins.Bende cok sewerim 3yillik ewliyim Allah ona can sagligi versin basimizdan da eksik etmesin ben ondan raziyim Allahta ondan razi olsun .. Yemez yedrır gıymez gıydrır her anlamda yanımdaaa valla
6.5Kac yıllık evlisin kardeş
Kendileri acisindan iyi tabi hepsi ayni sokakta oturuyor.Hergun anneleriyle vakit gecirip baska arkadasa ihtiyac duymuyorlar.Hepsi kanka modunda,birbirlerini cok guzel savunuyorlar ve acayip sirdaslar.Benim acimdan anlatmama gerek yoktur sanirim kardesim yok,annem sehir disinda...Evlenmeden once ne guzel bir suru kız abla olurlar bana falan diye hayaller kurmustum.Genclik iste
Kendileri acisindan iyi tabi hepsi ayni sokakta oturuyor.Hergun anneleriyle vakit gecirip baska arkadasa ihtiyac duymuyorlar.Hepsi kanka modunda,birbirlerini cok guzel savunuyorlar ve acayip sirdaslar.Benim acimdan anlatmama gerek yoktur sanirim kardesim yok,annem sehir disinda...Evlenmeden once ne guzel bir suru kız abla olurlar bana falan diye hayaller kurmustum.Genclik iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?