Maşallah allah bozmasın benim kayınvalide hep beni küçümser oğlunu yüceltir bana kötü davranınca onun daha çok hoşuna giderben de kvseverler tarafındayımkayınvalidem eşime sürekli "gelinime iyi bak ki o da sana iyi bakabilsin. üzme gelinimi, yorma" der. Allah razı olsun ondan. Ben arayıp sormasam da o beni hep sorar. seviyom vesselam
Ay canım benim arkadaşımın kayın validesi de var aynı öyle. Tabi eside annesine bisey diyemeyenlerden. Hatta aşırıya kaçıp arkadaşımın yanında oğluna demiski. Oğlum hastaneye güzel bi doktor gelmiş bekar olsaydın sana alirdik. Dusunebiliyormusun.Maşallah allah bozmasın benim kayınvalide hep beni küçümser oğlunu yüceltir bana kötü davranınca onun daha çok hoşuna gider
A aa sende nadirlerdensin yanı canım. Oda zor Allah yardımcın olsun. :)Beeennn çok seviyorum kayınvalidemi benim sorunum kayınpederle
Benimde görümcem eşim eski sevgililerinin uzun boylu ve çok güzel olduklarını hatta hemşire öğretmen falanlarmış ben ev hanımıyımAy canım benim arkadaşımın kayın validesi de var aynı öyle. Tabi eside annesine bisey diyemeyenlerden. Hatta aşırıya kaçıp arkadaşımın yanında oğluna demiski. Oğlum hastaneye güzel bi doktor gelmiş bekar olsaydın sana alirdik. Dusunebiliyormusun.
Kac yıllık evlisin kardeşTabiki ben en az kendi annem kadar cook seviyorum kendi cocuklarindan ayirmaz hatta daha ustte tutar sagolsun iyiki var iyiki herseyde arkamda allah onu eksik etmesin hemde oz teyzem olur kendisi gercektende teyze anne yarisi cook seviyorum seni annecim iyiki varsin
Ben kaynanami seviyorum diyen veya sevmeyen, kaynanasınin efsane olduğunu dusunenler buraya bekliyoruz :) ilk gelin ben olayım. Kayın validemi seviyorum etkiye sütlüye karışmaz. Fazla titizdir ama her gülün dikeni olur :).
Ekliyorum... Kayinvalidemizi sevelim diye bi kampanya başlatalım. Zorda olsa gelinlerimiz mutlu olsun. Taş atana gül misali :)
Bu arada bir derdim vara açtım çünkü başka bi yer bulamadım. Bizim derdimiz de kayinvalidemizi sevmek olsa
Ben de severim çok konuşmasının dışında kötü bir huyu yoktur ona da alıştım artık :)
Darisi basimaşu an aramızda 1300 km var, aramam sormam o da beni aramaz sormaz lafı sözü de gelmiyo artık şükür
bende şu an seviyorum, uzaktan hatta çoookkk uzaktan sevmek sevme sayılır mı
niyeki beenbulamazsın arama boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?