Kayinvalidesini seven 1000 gelin ve gelin adayı arıyoruz :)

Benim gibi hümanist bir insanı çileden çıkarttığı için ona öncelikle teşekkür eder, nefretlerimi sunarım.

ben de kvseverler tarafındayım kayınvalidem eşime sürekli "gelinime iyi bak ki o da sana iyi bakabilsin. üzme gelinimi, yorma" der. Allah razı olsun ondan. Ben arayıp sormasam da o beni hep sorar. seviyom vesselam

Benim gibi hümanist bir insanı çileden çıkarttığı için ona öncelikle teşekkür eder, nefretlerimi sunarım..

hayatımın tam merkezine oturmuş olması beni bazen ciddi bunalıma sürüklese de genel anlamda iyidir seviyorum, hattaaa o kendi evindeyken kesin seviyorum :)

ben de kvseverler tarafındayım kayınvalidem eşime sürekli "gelinime iyi bak ki o da sana iyi bakabilsin. üzme gelinimi, yorma" der. Allah razı olsun ondan. Ben arayıp sormasam da o beni hep sorar. seviyom vesselam
Maşallah allah bozmasın benim kayınvalide hep beni küçümser oğlunu yüceltir bana kötü davranınca onun daha çok hoşuna gider

Esimle beni bir elmanın iki yarısı olarak görür . beni arar sesim iyiyse der ki demekki oğlum da mutlu . sen iyiysen bizde iyiyiz der . kendilerini çok severim :)

Maşallah allah bozmasın benim kayınvalide hep beni küçümser oğlunu yüceltir bana kötü davranınca onun daha çok hoşuna gider
Ay canım benim arkadaşımın kayın validesi de var aynı öyle. Tabi eside annesine bisey diyemeyenlerden. Hatta aşırıya kaçıp arkadaşımın yanında oğluna demiski. Oğlum hastaneye güzel bi doktor gelmiş bekar olsaydın sana alirdik. Dusunebiliyormusun.

Benimde görümcem eşim eski sevgililerinin uzun boylu ve çok güzel olduklarını hatta hemşire öğretmen falanlarmış ben ev hanımıyım

Kac yıllık evlisin kardeş

Ben de severim çok konuşmasının dışında kötü bir huyu yoktur ona da alıştım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…