Kayinvalidesini seven 1000 gelin ve gelin adayı arıyoruz :)

Bende çok severim, 2.annem o benim. Zamanın da annem kayınvalidesinden çok çekmiş, hep dua etmiş, İnşallah kızımın kayınvalidesi çok iyi olur diye, Allah anneciğimin dualarını kabul etti demek ki

Şahsen kayınvalidem baya bir yaşı var.. Yani benim anneannemle yaşıt..
Kayınpederim rahatsız.. Tek işi o..
O benim bebeğim der ona bakar..
Sessiz sakindir..
Hiçkimseye hiçbir şeye karışmaz..
O halde ne zaman gitsek ben genelde bebeğimle ilgilenirim durmuyor başka birinde soframızı kurar kaldırır yemek yapar vs..
Yani şunu diyemem annem kadar seviyorum diye o kadar bir bağ yok ama seviyemiz hep belli..
Kültür farkımız da aşırı fazla o yüzden alışmam biraz zaman aldı ama her gitmemde gel yanıma otur der hal hatır sorar eder..
Seviyorum kendisini..

Bende çok severdim O kadar çok severdim ki 2.annemdi o benim .. Bana hediyeler alirdi her gittigimde beni mutlu etmek icin ugrasip dururdu.. Ayagima getirirdi herseyimi o kadar ki iyi niyetli bir kadindi 2 buçuk yıl sürdü malesef Ocak ayında kanserden kaybettik.. Hala çok özlüyorum ve hala aklima geldikçe burnumun diregi sızlıyor .. Rabbim iyi olan kvleride erken alıyor yanına sanırım

Başın sağolsun..
Ne kadar güzel ardında kendinden çok güzel bahseden bir gelin bırakmış..
Mekanı cennet olsun..

Canım benim basın sağolsun. Allahım mekanını cennet etsin insallah. Hayat kısa tabi bir insani sevmeye yetmeyecek kadar kısa...

Canım benim basın sağolsun. Allahım mekanını cennet etsin insallah. Hayat kısa tabi bir insani sevmeye yetmeyecek kadar kısa...
Sagol canim Allah razı olsun.. Kisa gercekten cok kısa .. Ama napalim ki cevrem kötü kvlerle dolu :)

Kesinlikle kayinvalidemi cok seviyorum. Haatta o benim neredeyse öz annem :)

Hayatımıza müdahale edip, kızının beni kıskandığını anneme söylemedikçe iyiyiz. Ama sevsem vallahi gel bizimle yaşa derim. Ama sevsem...

Ben çok seviyorum öz annem kadar ilgili sevecen konuşkan arkadaş gibi hatta çoğu zaman ben derim eşime hadi annenlere gidelim diye iki arkadaş gibiyiz yanii

Beeeeeeen :)

O benim hem annem,hem arkadasım canım bitanem.. :)
Zaten yaş farkımız cok yok nişanlımı 17 yasında kucagına almıs..

Benden daha bakımlı daha süslüdür:)
Alısveris yaparız gezeriz dolasırız fal bakarız yeriz iceriz yatarız:)

Anlayıslıdır,ogluna cok düskündür..
Bir gün bile problem olmadı aramızda.
Çünkü ben hep nisanlımın en çok annesine olan düskünlüğünü sevdim...
Anneside benim oğlumu seven benim basımın tacıdır dedi..
Gelin demedi,hep kızım dedi.

Sagolsun:)

Keşke bende sevseydim, başlarda iyiydi sonradan kaba ve hadsiz olduğunu gördüm.

Ayyyy ben bayılıyorum kayinvalide adayıma :) sevgilimin annesi oluyor şimdilik ama inşallah evlenirizde benim 2. Annem olur diyorum. Kadın hem anlayisli hem saygılı sevgi desen o biçim :) Sevgilimle tartistigimiz zaman dışardan bi gözle bakıyorum diyo her zaman ve öyle de yapıyo oğlum sen hatalisin ayip etmişsin Özür dile diyo mesela. Doğum günüm vardi geçen hafta benim.kendi annem ağzının ucuyla kutladı ama onun annesi kadın hediye alamadım diye saatlerce evde kek börek yaptı uğraştı çok seviyorum inşallah hep böyle olur sizden tek beklentimiz hep huzurlu mutlu olun sağlıklı olun gülün eglenin başka da hiç biseh istemiyoruz diyor . Bana hitap şekli bile güzel kızım :)

bende varıımm
burda anlatılan kvleri okudukça, öpte başına koy başının üstünde taşı cinsinden çok şükür

Kendi halindedir oğulları iyi olsun ister iyi geçinelim ister ama oda daha çok oğulcudur kız çocuğu olmadığı için midir bilmem soğuktur biraz. Birinin bi derdi olsun anlamadan etmeden erkek tarafını tutar hep ona göre kızlar abartır haklı hep erkek tarafıdır :) kolaycıdır zora gelmez bana karşı çok alıngandır ama ne kaynanalar okuyorum burda bunları görünce benimki melek geliyor bana. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…