Ben kaynanami seviyorum diyen veya sevmeyen, kaynanasınin efsane olduğunu dusunenler buraya bekliyoruz :) ilk gelin ben olayım. Kayın validemi seviyorum etkiye sütlüye karışmaz. Fazla titizdir ama her gülün dikeni olur :).
Ekliyorum... Kayinvalidemizi sevelim diye bi kampanya başlatalım. Zorda olsa gelinlerimiz mutlu olsun. Taş atana gül misali :)
Bu arada bir derdim vara açtım çünkü başka bi yer bulamadım. Bizim derdimiz de kayinvalidemizi sevmek olsun :)
Şuan net olarak yazanları saydim sadece. 35 kişi olmuş :) Allah sevenlerin sevgisini arttirsin sevmeyenlerinde kayinvalideler ine sevimlilik versin :)
Bende çok severdim O kadar çok severdim ki 2.annemdi o benim .. Bana hediyeler alirdi her gittigimde beni mutlu etmek icin ugrasip dururdu.. Ayagima getirirdi herseyimi o kadar ki iyi niyetli bir kadindi 2 buçuk yıl sürdü malesef Ocak ayında kanserden kaybettik.. Hala çok özlüyorum ve hala aklima geldikçe burnumun diregi sızlıyor .. Rabbim iyi olan kvleride erken alıyor yanına sanırım
Ben 36 ya kadar saydim bundan sonra yazan herkes numarasıyla yazsın :)Üşenmedin saydın mı ya : )
Benle 36 oldu desene
Amin canım.. Keske herkes bu dünyada ölümün oldugunu hatirlasa ve herkes birbirini sevse iyi davransa :-/Başın sağolsun..
Ne kadar güzel ardında kendinden çok güzel bahseden bir gelin bırakmış..
Mekanı cennet olsun..
Canım benim basın sağolsun. Allahım mekanını cennet etsin insallah. Hayat kısa tabi bir insani sevmeye yetmeyecek kadar kısa...Bende çok severdim O kadar çok severdim ki 2.annemdi o benim .. Bana hediyeler alirdi her gittigimde beni mutlu etmek icin ugrasip dururdu.. Ayagima getirirdi herseyimi o kadar ki iyi niyetli bir kadindi 2 buçuk yıl sürdü malesef Ocak ayında kanserden kaybettik.. Hala çok özlüyorum ve hala aklima geldikçe burnumun diregi sızlıyor .. Rabbim iyi olan kvleride erken alıyor yanına sanırım
Hadi bakalim gorcez..burda daha fazla bogmak isteyenler mevcutÇıkar çıkar canım bak sen ne çok seven olacak kayınvalidesinin :)
Sagol canim Allah razı olsun.. Kisa gercekten cok kısa .. Ama napalim ki cevrem kötü kvlerle dolu :)Canım benim basın sağolsun. Allahım mekanını cennet etsin insallah. Hayat kısa tabi bir insani sevmeye yetmeyecek kadar kısa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?