Tabiikide herkesin kendi düzeni. Ama genelde öyle söyleyenler kaynana"ya karşı bir önyargıda oldukları için öyle söylüyorlar.kayınvalidemi severim ama aynı evde oturmak isteyeceğim anlamına gelmez bu..
herkesin kendi düzeni ..
pardon da nesi önyargı? çoğu evlilik burun sokulduğu için berbat haldedir. sevgiliyken değil de evliyken bozulması ailelerin karışma hakkı bulmasındandır.Tabiikide herkesin kendi düzeni. Ama genelde öyle söyleyenler kaynana"ya karşı bir önyargıda oldukları için öyle söylüyorlar.
Not: Konuyu buraya açtım. Çünkü genelde buraya açılan konular diğer kategorilere taşınıyor, ve o kategorilerde açılan sorular arka sayfalarda kalıyor ;-)
Tabiikide herkesin kendi düzeni. Ama genelde öyle söyleyenler kaynana"ya karşı bir önyargıda oldukları için öyle söylüyorlar.
Tam senin gibi düşünmesemde bence biryerde haklısın. Sonuçta ne anne evladını nede kadın kocasını paylaşmak istemiyor. Anne diyorki bu çocuğu ben yetişdirdim buna lafımı söylemicemde kime söylicem, kadında bu adam benim kocam buna güvenmicem de kime güvenicem diye düşünüyor. Yani ortada bir rakabet durumu var. Sonuçta herkes kendine göre bir yerde haklı.Kaynanamı severim ama asla birlikte oturmak gibi birşey söz konusu olamaz, kendi annem de aynı şekilde.
Bunun sevgiyle alakası yok ki ev benim rahat edeceğim şortumu giyip ayaklarımı uzatatacağım kahvemin yanında sigaramı içebileceğim yer. Kaynanam da annem de mazeret söz konusu değilse 1 haftadan fazla kalmasın
Tabiikide bunu dert etmiyorum. Ben zaten yazdım aslında bu sorunun başka bir konuda açmam gerektiğini, fakat konular geride kalıyor diye burda açmayı daha uygun gördüm. Zaten sonradan gerektiği yere taşınıyor. Sadece genelde bdv girdiğimizde çoğu kişi kaynanadan şikayetçi ve diğer kişilerini o konulara yazdığı cevaplardan sanki herkes dertliymiş gibi bir algı oluşuyor.Bende sadece merak ettim.Bende şunu merak ettim,bu konuyu neden dert edindin kendine? Ya da sırf muhabbet icin mi actin? Ki daha evvel benzer konular cok acildi
Herkesin hayati yasadiklari farkli ,buraya acilan konularda bile insanlarin yazamayacagi seyler oluyordur belki bilemeyiz, o nedenle sen kayinvalidenle mutlu mesutsan gerisi seni ilgilendirmemeli
Ya böyle bi konuyu geçen bi üye daha açmıştı sanki nil miydi oArkadaşlar sürekli duyuyoruz "Kaynanam şöyle kaynanam böyle. Beni sevmiyor. Onu sevmiyorum. Nişanlıyım evlenince onunla oturmak istemiyorum yada evliyim kaynanama dayanamıuyorum"
Nedir bu kaynana-gelin önyargısı? Özellikle sevgili, sözlü ve ya nişanlı olanlara daha çok şaşırıyorum tanımadan etmeden "yok ben ileride evlenince kaynanamla asla oturmam" filan diyorlar.
Sonuçta ister gelin olsun ister kaynana. Herkes insan. Herkesin iyisi kötüsü var. Kaynananın kötüsü olduğu gibi gelininde kötüsü var, gelinin iyisi olduğu gibi kaynananın da iyisi var. Değil mi?
Merak ediyorum var mı aranızda kaynanasını seven, çoğu insanın aksine "Kaynanam iyi biri, ya kayınpederim iyi biri. Severim kendisini ve ya kendileriniş" diyen biri?
Not: Konuyu buraya açtım. Çünkü genelde buraya açılan konular diğer kategorilere taşınıyor, ve o kategorilerde açılan sorular arka sayfalarda kalıyor ;-)
VALLAH ben açmadım, nede görmedim. Ben ayda hafta bir bakarım genelde de ilgimi çeken konu başlıkları olursa okur geçerim.Ya böyle bi konuyu geçen bi üye daha açmıştı sanki nil miydi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?