Kayınvalidesini seven var mı? Nedir bu gelin-kaynana önyargısı?

Kamuoyu yoklaması yapmak sizin derdiniz yani? Gece canınız sıkıldı sizde bu kuyuya taş atmaya karar verdiniz

Ben cok seviyorum 4 senelik evliyim bu güne kadar asla birbirimizi ne kırdık ne uzduk ne laf soktuk allahıma sukurler olsun

AMİN... ALLAH aşkınızı ve mutluluğunuzu daim etsin İNŞAALLAH

Cnm kayinvalidem iyidir cok sukur severim kendi halinde ama bende birlikte yasamak istemem ayri zaten evim ust kati yaptirmak istediler biz ayri bi yerden ev aldik
Kendi ailemlede altli ustlu olmak istemem insanin kendi duzeni yasami ozgurlugu olmali

ciddi misinn, ne sabırlıymışın kızz. Vallaha kendi anama yapamam onu ben. Rabbim mecbur etmesin hiç bi zamn.

bak sigara dio yaaaa

Hayır kayınvalidemi sevmiyorum.
İyi bir insan da değildir, eşine dostuna da iyi değil yani....

Aynı evde yaşamak mümkün olamazdı,iyi bir valideyle bile oturmak istemem benimki şurda dursun

ciddi misinn, ne sabırlıymışın kızz. Vallaha kendi anama yapamam onu ben. Rabbim mecbur etmesin hiç bi zamn.

Vallahi kız sayamadigim cok şey :) hemi de aşılama yaptığım zaman burdaydi tamamen stresti benkm icin ona hiç yansitmadim zerre kadar :)

Mesafe herzaman iyidir. Saygida sevgide baki kalir mesafe olursa. Ama haşır neşir olundugunda mutlaka bir pürüz cikiyor. Kırıcı oluyor bir taraf mutlaka.
Olmuyor iste.
Bu cok iyilik cok kotulukle alakasi yok.

Cok uzun yazmissim sildim :)

Vallahi kız sayamadigim cok şey :) hemi de aşılama yaptığım zaman burdaydi tamamen stresti benkm icin ona hiç yansitmadim zerre kadar :)
ALLAH gönlüne göre versin İNŞAALLAH. Saygı ve anlayış önemli birşey ama tabiiki karşılıklı olması şart, sen bu kadar anlayışlıyken biraz kaynanada anlayışlı olup o kadar işin varken kendi kendini biraz idare edebilir hemde mümkünse erken gidebilirdi ;-) Ama evde huzur olduğu sürece sorun yok, sen çok anlayışlı sabırlı davranmışsın kadının gönlünü hoş etmişsin, oda muhtemelen gelininden memnun kalmıştır

Çünkü kaynanayla ciddi bir sorun yaşandığı zaman hayatından herhangi biri gibi silip atamıyosun sebebi bu ve onca rezaletin sonrası yuvan yıkılmasın diye yüz yüze bakmaya devam ediyosun.İnsan yeri geliyo ailesiyle kavga edip konuşmuyo, ama o ailen seni anlıyo ve ailen olduğu için kırgınlıklar olsa da eskisi gibi samimi olabiliyosun barışınca.

Ya da sana bi arkadaşın ters yapsa siler geçersin.Ama kayınvalide ve eşin ailesi ilişkisi öyle değil.Silip atamıyosun.En iyi koca da olsa ailesiyle gerginlik istemez.

Oğullarını paylaştıkları için yaşadıkları gerginlik yüzünden zaten gelini pek sevmiyorlar, bir de bi olay oldu mu işler iyice geriliyor ve yüzyüze bakmaya devam ediyosun.işte sorun bu.

Ben severim eşimin ailesini.
Kayınvalidem, kayınpederim düşünceli insanlar, beni de kızlarından ayırmazlar.
Görümcelerim ablalarım gibi.
Tabi ki bozulduğum, sinirlendiğim şeyler oluyor.
Keza onlara da ben yapıyorumdur ama saygı ve sevgi ön plandaysa her şey tolere ediliyor.

kv ve kp olmadığı ıcın hıc bır yorum yapamayacağım ama severdim herhalde neden sewmeyım sonuçta eşimin ailesi

İnşallah seviodur o sevsin diye birşey yapmadım ne karıma ne zararima onun sevgisi fakat biz böyle gorduk sanırım vicdanım rahat kocisimin bana bakıp Allah senden bin kez razı olsun sözü bütün sevapları işlemiş gibi hissettiriyor :))) bu güzel birşey hem de cok :))

maşllh nazarım değmesin

Kız ne nazari Allah seni :)) opuyomm cooook :-* :-* ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…