Ben cok seviyorum 4 senelik evliyim bu güne kadar asla birbirimizi ne kırdık ne uzduk ne laf soktuk allahıma sukurler olsunArkadaşlar sürekli duyuyoruz "Kaynanam şöyle kaynanam böyle. Beni sevmiyor. Onu sevmiyorum. Nişanlıyım evlenince onunla oturmak istemiyorum yada evliyim kaynanama dayanamıuyorum"
Nedir bu kaynana-gelin önyargısı? Özellikle sevgili, sözlü ve ya nişanlı olanlara daha çok şaşırıyorum tanımadan etmeden "yok ben ileride evlenince kaynanamla asla oturmam" filan diyorlar.
Sonuçta ister gelin olsun ister kaynana. Herkes insan. Herkesin iyisi kötüsü var. Kaynananın kötüsü olduğu gibi gelininde kötüsü var, gelinin iyisi olduğu gibi kaynananın da iyisi var. Değil mi?
Merak ediyorum var mı aranızda kaynanasını seven, çoğu insanın aksine "Kaynanam iyi biri, ya kayınpederim iyi biri. Severim kendisini ve ya kendileriniş" diyen biri?
Not: Konuyu buraya açtım. Çünkü genelde buraya açılan konular diğer kategorilere taşınıyor, ve o kategorilerde açılan sorular arka sayfalarda kalıyor ;-)
AMİN... ALLAH aşkınızı ve mutluluğunuzu daim etsin İNŞAALLAHKayınvalidemi çok severim. Onu özlerim. Hayatımda gördüğüm en ince kadın. Düşük tehlikem olduğumda bana bakmasını ömrümce unutmam. Saçımı bile tarardı. Asla hizmet beklemez ama bizim için bir şeyler yapmayı çok sever. Allah yokluğunu göstermesin
ciddi misinn, ne sabırlıymışın kızz. Vallaha kendi anama yapamam onu ben. Rabbim mecbur etmesin hiç bi zamn.İyi bi konuymus :)
Benim kaynanam gerçekten herkes tarafından sevilen biri ben de severim her kaynana gibi değil 5 yıldır evliyim her sene 6-3 ay arasında yanımda kalır daha önce (istanbuldayken) bizim dışımızda evli iki kızı iki oğluyla aynı mahallede oturuyoduk sabah kahvaltı yapıp gidiyodu akşam geliyordu ama bu sene ayrı bir ile taşındık. 3 ay bende kaldı ve burda tanıdığı hoc kimsesi yoktu full evdeydi ilk defa kahvaltı masamdaki yiyeceğin bile fuzuli olduğunu söyledi bu kadar ayrıntıya girip çoğu şeye mudehale etti :) yine de cok medeni şekilde sessiz karsiladim 3 ay kaldi. Ustelik full bakım :) bakıma muhtaç değil 65 yaşında banyosunu ben yapiodum çorabını yazmasını elimle yikiyodum her gece zeytin yağıyla masaj yapiodum bi muddet...
Vallah melek te olsa kim olursa olsun annem de kayın validem de en fazla 1 hafta 10 gün kalsın. Cok zor gerçekten.
Daha önce böyle dusunmuyodum :))) yanimda kalsın ben bakayım diyodum
Yok yok sen değildin :)nil depresandum adlı üyeydi hatırladımVALLAH ben açmadım, nede görmedim. Ben ayda hafta bir bakarım genelde de ilgimi çeken konu başlıkları olursa okur geçerim.
bak sigara dio yaaaaKaynanamı severim ama asla birlikte oturmak gibi birşey söz konusu olamaz, kendi annem de aynı şekilde.
Bunun sevgiyle alakası yok ki ev benim rahat edeceğim şortumu giyip ayaklarımı uzatatacağım kahvemin yanında sigaramı içebileceğim yer. Kaynanam da annem de mazeret söz konusu değilse 1 haftadan fazla kalmasın
ciddi misinn, ne sabırlıymışın kızz. Vallaha kendi anama yapamam onu ben. Rabbim mecbur etmesin hiç bi zamn.
maşllh nazarım değmesinVallahi kız sayamadigim cok şey :) hemi de aşılama yaptığım zaman burdaydi tamamen stresti benkm icin ona hiç yansitmadim zerre kadar :)
ALLAH gönlüne göre versin İNŞAALLAH. Saygı ve anlayış önemli birşey ama tabiiki karşılıklı olması şart, sen bu kadar anlayışlıyken biraz kaynanada anlayışlı olup o kadar işin varken kendi kendini biraz idare edebilir hemde mümkünse erken gidebilirdi ;-) Ama evde huzur olduğu sürece sorun yok, sen çok anlayışlı sabırlı davranmışsın kadının gönlünü hoş etmişsin, oda muhtemelen gelininden memnun kalmıştırVallahi kız sayamadigim cok şey :) hemi de aşılama yaptığım zaman burdaydi tamamen stresti benkm icin ona hiç yansitmadim zerre kadar :)
Hayat felsefen çok iyiymişSeni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyorum
ALLAH gönlüne göre versin İNŞAALLAH. Saygı ve anlayış önemli birşey ama tabiiki karşılıklı olması şart, sen bu kadar anlayışlıyken biraz kaynanada anlayışlı olup o kadar işin varken kendi kendini biraz idare edebilir hemde mümkünse erken gidebilirdi ;-) Ama evde huzur olduğu sürece sorun yok, sen çok anlayışlı sabırlı davranmışsın kadının gönlünü hoş etmişsin, oda muhtemelen gelininden memnun kalmıştır
maşllh nazarım değmesin
bak sigara dio yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?