aynen yol yakinken kac cunku zamanla esinide sevmemeye basliyorsun annesi yuzunden.yol yakınken kaç :) bak kaç yıl oldu halaaa çekiyorum kemçik suratlıyı.
giden senden gider naif kirilgansan birde mutlulugu unut sekerimKaynanaya ragmen mutlu olma formula yok mu kizlar
tecrubelerinizi paylasin lutfen
eğer mutlşu değilseniz uzak durum ve saygıyı yitirmeyin eşiniz durumu bilsin ama davranışlarınızın tutarlı ve saygılı olamsı gerekmekte... ben de sevmiyorum evliliğimin ilk iki yılını zehir etti diyebilirim ama ne olursa olsun eşimin anasıdır... onu bugğnlere getirendir... saygım vardır... ama sınırlarım da vardır... artık öğreniyor yavaş yavaş. geçen yine gittik abuk subuk tabağımdaki böreği alıp onu o yesin diye oğluna koymalar annen oturduğu evi size versin demeler gerizekalı yaaaa sinir oluyorum ama olsun. hasta olmuşlar dün aradım arabayla görütüp getireyim sizi doktora dedim örn....Kaynanaya ragmen mutlu olma formula yok mu kizlar
tecrubelerinizi paylasin lutfen
aynen yol yakinken kac cunku zamanla esinide sevmemeye basliyorsun annesi yuzunden.
giden senden gider naif kirilgansan birde mutlulugu unut sekerim
eğer mutlşu değilseniz uzak durum ve saygıyı yitirmeyin eşiniz durumu bilsin ama davranışlarınızın tutarlı ve saygılı olamsı gerekmekte... ben de sevmiyorum evliliğimin ilk iki yılını zehir etti diyebilirim ama ne olursa olsun eşimin anasıdır... onu bugğnlere getirendir... saygım vardır... ama sınırlarım da vardır... artık öğreniyor yavaş yavaş. geçen yine gittik abuk subuk tabağımdaki böreği alıp onu o yesin diye oğluna koymalar annen oturduğu evi size versin demeler gerizekalı yaaaa sinir oluyorum ama olsun. hasta olmuşlar dün aradım arabayla görütüp getireyim sizi doktora dedim örn....
ama giderken herşeyi sorar her lafı yumurtlar yeni icatlar çıartır hiç rahat durmaz ama ben boşvermişliğe sallamamaya bağladım. çocuk gibi velhasıl ben sanki onun annesiyim hayırlısı annecim bakacağız annecim v.s.... idare etmece...
ailemin oturduğu yerleri aşağılar, ucuz diye laf sokar, sanırsın ki trilyoner aileye gelin gittim.. dönekliğin bini bir para...annemle aramı açmaya kalkacak laflar eder.... daha ne diyeyim...
yaaa kalkıp gidecen de noolacak bu sefer terbiyesiz diye arkamdan konuşup tef çalacak ben büyüğüm benden özür dilesin diyecek dilemeyeceksin bu sefer bir sürü sorun... boşanma raddesine geldim kaç kere ama sen kendine hakim olursan sıkıntı olmuyor... çocuk gibi kabul ettim onu... kendinm için konuşayım bunlar biraz da orta sınıf sıkıntıları yani kadın hırslı kuduruk, hayatındaki tek şey günleri başka hiçbir şeyi yok bir mesleği bir oyalanması bir yaşanmışlığı bir hazmetmişliği, güvendiği aşırı malı mülkü yarınlara pozitif bakmasını sağlayacak hiçbirşeyi yok. olamdığı gibi onun için herşey ayıp. iş açalım anne sana diyorum bu yaştan sonra, git kuaföre süslen diyorum bu yaştan sonra... yani aslında kendilerini yiyiyorlar...boyle diyorum ki kendime bundan fazlasi olamaz diye ama e yuh canim sana olan psikolojk iskencede cok sabirlisin... helal olsun sana insallah senin gibi olabilirim canim
misal benim boregimi benim onumden alip vericek ogluna ayni an kalkar evi terkederim orayi
utanma yok bunlarda ya yazik
ileride bizde kaynana olucaz buyuk konusuyorum asla boyle seyler yapmam, Allah korusun yaparsam gelinim yuzume tukursun raziyim yani
keşke bizim de bir anne babanın evladı olduğumuzu unutmasalar.oğullarını kıskanmak yerine mutluluğumuzu perçinlemek için çabalasalar.gerçekten ANNE şefkatiyle yaklaşsalar da bu kadar huzursuzluk yaşanmasa...ben o kadar çok isterdim ki kayınvalidemle gerçekten ana kız gibi olmayı...ama olmadı.aynı evin içinde aynı sofrayı paylaştığım ,onun derdiyle dertlenip , hastalığında ona bebekler gibi bakan gelinine el kızı olduğunu sonuna kadar hissettirince artık insan soğuyor.ben ona kötü hiçbir şey yapmadım bu konuda önce Allah a sonra kocama karşı vicdanım rahat.ama üzülüyorum.beni oğlunu onun elinden alan biri gibi değil de oğlunun sevdiği ve onu seven,mutlu eden bir kadın ve 2 torununun annesi olarak görmeyi başarabilseydi yada en azından bunu deneseydi ben ona ömrümün sonuna kadar bakardım ama tek taraflı olmuyor.insan gösterdiği değeri karşıdan da görmek istiyor.
yaaa kalkıp gidecen de noolacak bu sefer terbiyesiz diye arkamdan konuşup tef çalacak ben büyüğüm benden özür dilesin diyecek dilemeyeceksin bu sefer bir sürü sorun... boşanma raddesine geldim kaç kere ama sen kendine hakim olursan sıkıntı olmuyor... çocuk gibi kabul ettim onu... kendinm için konuşayım bunlar biraz da orta sınıf sıkıntıları yani kadın hırslı kuduruk, hayatındaki tek şey günleri başka hiçbir şeyi yok bir mesleği bir oyalanması bir yaşanmışlığı bir hazmetmişliği, güvendiği aşırı malı mülkü yarınlara pozitif bakmasını sağlayacak hiçbirşeyi yok. olamdığı gibi onun için herşey ayıp. iş açalım anne sana diyorum bu yaştan sonra, git kuaföre süslen diyorum bu yaştan sonra... yani aslında kendilerini yiyiyorlar...
Benim sana tavsiyem ailene çok sokma, optimum uzaklıkta otur gelip kalamasınalr ama yakın da olmasın. nişanlınla annendir başımın tacıdır diye başla ve olan biteni konuş GEREKİRSE. gerekmezse ters teper. durumu bil istedim de... saygıda kusur etme gerçekten hakları var üzerimizde kv lerin. o çocuk sana iyi davranıyorsa anne sevgisi sayesinde unutma... işine de karıştırtma artık aile oluyorsunuz. bunu niaşnlın da sen de bilin etrafınız da bilsin... bu konuda dik durmayacaksınız da hangi konuda dik duracaksınız de mi ...
bu arada aynı düşünceyi bende paylasıyorum acaba ben kv olsam napardım diye ama ben çok deli bir kv olurdum heraldesallamazdım hiçbirşeyi gibime geliyor..
rabbim hepimizin yuvasını evliliğini korusun kem gözlerrden sakınsın tüm annelere iyi günlr güzel tatiller, huzur mutluluk evler barkalr nasip etsin herkese sükûnet versin... onlara bol versin ki biz de gözleri kalmasın
bir de şunu diyeyim beni olduğum gibi kabul etmeye başladılar artık... gününe giderim süslenip püslenip salatamı kekimi yaparım örneğin... hizmetimi ederim onu oturturum gerçekten üsütmde hakkı var eşimden dolayı yani iki yüzlülük değil yaptığım Allah rızası için.... otursun konuşsun arkadaşlarıyla, mutfağını temizlerim toparkarım pırıl yaparım işim bitince ben çok gün ortamlarına gelemiyorum sizin için geldim zaten der kocamı falan bahane eder vınnnn.. Normalde çöok kabul edilen bir şey değildir bu yani saat 3:30 da ben baydım deyip vınlamak.. o da senede 2 kere anca olur o bile çok geliyor... onun haricinde gitmem, telefon da etmem çok ihtiyaç halinde yani ... ayarla işte öyle olunca daha da çemkiremiyor kanımca...
yoo kuruduğumu kim söyledisenin Adina sevindim dengeyi kurduguna canim
Tamam işte aynı olay... ben onu da şu şekilde aştım ben kendi kendine olmakta hoslanan bir insanım annecim - komşumla bile vıcık olmam annecim beni tanıyacaksınız (ki olmam), işlerim var annecim (ki çok yoğun çalışıyordum)--- ama aralarda da işte böyle günlerde falan yardım yardım... ben de içimden gelmeden davranamam. Vallahi öbür tarafta sırtımda hakkı olmasın diye yani.... ama sonra karabatak... bir araya gelince annem canım (ki cidden çabuk erir buzlarım) ama birazcık duvarları indireyim işte tabağımdan börek almalar annen evini size versinler... onun için kendi kurduğum karabatak imparatorluğunu sana da öneririrm. mecburen o sana yapıyorsa sen de ona yıkama yağlama yap aman yağını bol koycanim cok mantikli ve akillisin ya bende olsam boyle ama icimden gelmeyen seyi yapamiyorum
boyle bir durum var basimda su an onuda anlatayim sana yorumlarin cok iyi geliyor
simdi ben neredeyse her hafta arardim bazen hediyeler jestler yapardim ozel gun olmasa bile ama o beni uze kira soguttu bende aramayi kestim sadece bayramdan bayrama aramaya karar verdim
bu seferde kayinvalide nisanlima duygu somurusu yapmaya basladi, ne demek oluyor beni hic aramiyor artik, buyuge saygi vs gibisinden.. nisanlimda git gide doluyor benim ailemi aramiyorsun sormuyosun ne yaptilar sana diye (kaynana oyuncu number 1 zaten insan icinde melek basbasa bana seytan kesiliyordu artik bir ortama gelmemeye ozen gosteriyorum gelmedimde 3 aydir herneyse)
Aramiyorum, aramayacagim icimden ona rol yapmak bile gelmiyor cunku.. ama nisanlimda uzuluyor annesiyle iyi olmamizi istiyor bende diyorum hep annen bana soyle dedi boyle yapti bazen hak veriyor ama toz kondurmyor oyle demek istememistir boyle demek istemistir, sen yanlis anliyorsun annem seni bana hep ovuyor gibisinden
ooof off nasil bas edicem bilmiyorum
Tamam işte aynı olay... ben onu da şu şekilde aştım ben kendi kendine olmakta hoslanan bir insanım annecim - komşumla bile vıcık olmam annecim beni tanıyacaksınız (ki olmam), işlerim var annecim (ki çok yoğun çalışıyordum)--- ama aralarda da işte böyle günlerde falan yardım yardım... ben de içimden gelmeden davranamam. Vallahi öbür tarafta sırtımda hakkı olmasın diye yani.... ama sonra karabatak... bir araya gelince annem canım (ki cidden çabuk erir buzlarım) ama birazcık duvarları indireyim işte tabağımdan börek almalar annen evini size versinler... onun için kendi kurduğum karabatak imparatorluğunu sana da öneririrm. mecburen o sana yapıyorsa sen de ona yıkama yağlama yap aman yağını bol koy... pire için yorgan yakma çocuksu davranma nişanlına az anlat anlatmamazlık etme ama ben o vakit geçiştirmiştim annedir yapar baabında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?