Bu aynı benimkine benziyorKendisine sorsan sen nasıl bir insansın diye abartmıyorum birkaç saat sırf kendi marifetlerini anlatır, yıllar önce kime ne iyilik yapmış, ölüm döşeğindeki kimleri ayağa kaldırmış hepsini anlatır. Yediği haltları bilmesem inanacağım. Allah ıslah etsin ama nefret ediyorum ondan :)
benide nisanlandigima pisman etti sagolsun
neden boyle ya neden boyle, guler yuzle kizim demek cok mu zor, icten sarilmak cok mu zor yaacok birsey beklemiyoruz
benim özetimi geçmişşin canımkaynanalar özünde iyi olsalar bile onların gözünde oğullarını elinden aldığımız için kıskanma içgüdüsü oluşuyo onlarda otomatikmen.
ve o sayede tüm iyiliklerini kaybedipaynen buna dönüşüyolar.
benim kv cevresinde sevilen bi kadın. ama başbaşa kaldıkmı herşeyime karışır laf sokar hep oğlunu düşünür ve daha neler neler.
ilk evlendiğimde seviodum ama maalesef zamanla soğuttu kendinden o uzun dili yuzunden
İnşallah evlendiğin zaman rahatlarsın canım ben nişanlıyken çok sıkardım kendimi kadına da bir şey diyemezdim. O zamanlar korkuyordum. Sonra evlendim baktım eşim anlayışlı davranıyor (abartmadan dertleşirsem tabii) ben de saldım kendimi biraz. Düğüne çok var mı?
kaynanalar özünde iyi olsalar bile onların gözünde oğullarını elinden aldığımız için kıskanma içgüdüsü oluşuyo onlarda otomatikmen.
ve o sayede tüm iyiliklerini kaybedipaynen buna dönüşüyolar.
benim kv cevresinde sevilen bi kadın. ama başbaşa kaldıkmı herşeyime karışır laf sokar hep oğlunu düşünür ve daha neler neler.
ilk evlendiğimde seviodum ama maalesef zamanla soğuttu kendinden o uzun dili yuzunden
hepimiz ayni dertten müzdaripbenim özetimi geçmişşin canım
Yaa aceminisiniz direk soylemeyeceksiniz öyle tadı çıkmaz alttan lttan laf sokacaksiniz ki i bisey diyemeyecek tadı cikacak
Kesinlikle öyle kuzum. Kayınvalideler oğullarının evlendiklerinin,onun artık kendi ailesinin kendi evinin kendi yaşam biçiminin oldugunu kabullenmekte de zorlanıyorlar. Hala bekar gibi davranıyorlar.hepimiz ayni dertten müzdarip
eşime anlatsam bile ben abartıyo ve hassas olurum onun gozunde. o yuzden artık anlatmıyorum.su an ki tavrin nasil peki canim
ve esinin bu konuda tutumu ne
Kesinlikle öyle kuzum. Kayınvalideler oğullarının evlendiklerinin,onun artık kendi ailesinin kendi evinin kendi yaşam biçiminin oldugunu kabullenmekte de zorlanıyorlar. Hala bekar gibi davranıyorlar.
eşime anlatsam bile ben abartıyo ve hassas olurum onun gozunde. o yuzden artık anlatmıyorum.
alttan alttan diyeceğimi diyorum bazen ama yinede her lafına tabiki cevap vercek fırsat olmuyo o galip geliyo beni sinir küpü yapmakla. idare ediyorum simdilik ama zamanla kendimi geri cekmeyi düşünüyorum.
canım sana tavsiyem baştan mesafeli ol fazla bişeyini anlatma. sonra bizim gelin değişti demesinler. ben başından beri çok yumuşak yuzlu oldum yani elimi verdim kolumu kaptırdım hesabı. o yuzden birden kendimi geri cekemiyorum sonra bizim gelin değişti istemiyo bizi olur diye. ama sen yolun başındasın hemen mesafe koy ve o laf soktugunda cevabını ver bunu tavsiye ederim ki haddini bilsin, istediğini diyemesin
Kaynanaya ragmen mutlu olma formula yok mu kizlar
tecrubelerinizi paylasin lutfen[/QU
evet var, onu umursamaz, kafana takmazsan mutlu olursun
hahahaa aynen kuzum yaişin komik tarafı kendilerini gelinle bir tutuyolarAllah onları ıslah etsiiiiiiin Amiiiinnnn
işin komik tarafı kendilerini gelinle bir tutuyolarAllah onları ıslah etsiiiiiiin Amiiiinnnn
yol yakınken kaç :) bak kaç yıl oldu halaaa çekiyorum kemçik suratlıyı.
Yol yakin canim hemen uzaklas nisanlin suan belki seni hakli goruyodur ama evlenince sen sonuna kadar hakli ol annesi i tutacak ve esin annesini tuttukca o kari daha fazlasini yapicak evliligin bi duzene girmez hep keske dersin suan sevdigin adami emin ol evlenince taniyamicaksin ben yillardir cekiyorum benimdenisanliyken basladi ve her defasinda daha beterini yapti sustum sustum ama bi yerde patliyor insan evliligin bi raya oturmaz benden solemesi kadinin birak yuzunu sesini ismini hatta esimin annesi oldugunu dusundukce sinir krizi geciriyorum hayatimda hic bi insandan bu kadar migdem bulanmamisti o yuzden aklini basina topla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?