Kayinvalidesini sevmeyenler dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benide nisanlandigima pisman etti sagolsun

neden boyle ya neden boyle, guler yuzle kizim demek cok mu zor, icten sarilmak cok mu zor yaa cok birsey beklemiyoruz

aynen valla dün beni aradı mesela diyo kii. Kızımmm nerelerdesn sen,hayırsızmısın, arayıp sormazsın nasıl insansın çok özledim neden aramıon diyo
şimdi sen beni seviyonmu , yeriyonmu be kadın alt tarafı 2 gündür konuşmuyorsun benimle

kaynanalar özünde iyi olsalar bile onların gözünde oğullarını elinden aldığımız için kıskanma içgüdüsü oluşuyo onlarda otomatikmen.
ve o sayede tüm iyiliklerini kaybedip aynen buna dönüşüyolar.
benim kv cevresinde sevilen bi kadın. ama başbaşa kaldıkmı herşeyime karışır laf sokar hep oğlunu düşünür ve daha neler neler.
ilk evlendiğimde seviodum ama maalesef zamanla soğuttu kendinden o uzun dili yuzunden

benim özetimi geçmişşin canım

var canim nasipse ekime tuttuk salonu
Sagol cok canim insallah, bende su an burada boyle konusuyorum ama yuzune hep iyi oldum evlenince bende herseyi daha rahat soylerim

su an ki tavrin nasil peki canim
ve esinin bu konuda tutumu ne

Yaa aceminisiniz direk soylemeyeceksiniz öyle tadı çıkmaz alttan lttan laf sokacaksiniz ki i bisey diyemeyecek tadı cikacak

Yaa aceminisiniz direk soylemeyeceksiniz öyle tadı çıkmaz alttan lttan laf sokacaksiniz ki i bisey diyemeyecek tadı cikacak

insanin ayni an aklina gelmiyor ki canim
o laf sokunca ben her seferinde sok oluyorum nasil lafi buraya getirdide bana aniden laf soktu diye kalakaliyorum sonrada kendimi ye bitir

Acemiler. O iş öyle olmuyor. Şimdi o laf soktu ya onu alıyorsunuz müsait bir ere koyuyorsunuz.girdi artık yapacak birşey yoksonra bekliceksiniz sonra ani yakalayıp gecireceksiniz lafı.sonra da o müsait bir yerine koyacak.ama bunu yaptığınızda yanınızda bir kişi olmalı iki değil yalnız değil.

su an ki tavrin nasil peki canim
ve esinin bu konuda tutumu ne
eşime anlatsam bile ben abartıyo ve hassas olurum onun gozunde. o yuzden artık anlatmıyorum.

alttan alttan diyeceğimi diyorum bazen ama yinede her lafına tabiki cevap vercek fırsat olmuyo o galip geliyo beni sinir küpü yapmakla. idare ediyorum simdilik ama zamanla kendimi geri cekmeyi düşünüyorum.

canım sana tavsiyem baştan mesafeli ol fazla bişeyini anlatma. sonra bizim gelin değişti demesinler. ben başından beri çok yumuşak yuzlu oldum yani elimi verdim kolumu kaptırdım hesabı. o yuzden birden kendimi geri cekemiyorum sonra bizim gelin değişti istemiyo bizi olur diye. ama sen yolun başındasın hemen mesafe koy ve o laf soktugunda cevabını ver bunu tavsiye ederim ki haddini bilsin, istediğini diyemesin

Kesinlikle öyle kuzum. Kayınvalideler oğullarının evlendiklerinin,onun artık kendi ailesinin kendi evinin kendi yaşam biçiminin oldugunu kabullenmekte de zorlanıyorlar. Hala bekar gibi davranıyorlar.

işin komik tarafı kendilerini gelinle bir tutuyolar Allah onları ıslah etsiiiiiiin Amiiiinnnn

Cok tesekkur ederim canim, benimde nisanlimla tek tartisma nedenim annesi... hep ben hassasim ben yanlis anliyorum ona gore, anacigi melek ..

bende salaklik ettim herkesi kendim gibi bildim hediyeler jestler aramalar etmeler ama karsiligi koskocaman bir hayal kirikligi olarak girdi bana malesef neyse
su an aramayi kestim bayramdan bayrama diye, simdi tukaka oldum hayirsizim artik aramiyorum diye kotuluyor kv nisanlima beni, nisanlimda bana cemkiriyor .. bende diyorum senin anacigin bana bunlari dedi yapti unuttun mu, aaa olur mu anacigi iyi niyetinden yapti oluyor hep

işin komik tarafı kendilerini gelinle bir tutuyolar Allah onları ıslah etsiiiiiiin Amiiiinnnn
hahahaa aynen kuzum ya Ahhh aahhh Allahtan her konuda ondan üstünüm yemek yapma konusunda flan ondan güzel yemek yapıyorum arar benden tarif ister. Bide yemeğe çok düşkün biri olmasaydım oğlunu aç bırakan gelin olurdum.
Merakından her aradıgında sorar ne yaptın akşma,yada ne yediniz diye

Amiiiiin canim
o apayri bir konu, ayri konu acmak lazim
saka gibi ya her konuda nasil bir tutabiliyorlar

her gorusmemizde bana oglum bak ne aldi diye kucuk cocuk gibi bana birseyler gosteriyor

onuda beceremiyoruz ki canim maalesef illa adami kanser ediyolar

Yol yakin canim hemen uzaklas nisanlin suan belki seni hakli goruyodur ama evlenince sen sonuna kadar hakli ol annesi i tutacak ve esin annesini tuttukca o kari daha fazlasini yapicak evliligin bi duzene girmez hep keske dersin suan sevdigin adami emin ol evlenince taniyamicaksin ben yillardir cekiyorum benimdenisanliyken basladi ve her defasinda daha beterini yapti sustum sustum ama bi yerde patliyor insan evliligin bi raya oturmaz benden solemesi kadinin birak yuzunu sesini ismini hatta esimin annesi oldugunu dusundukce sinir krizi geciriyorum hayatimda hic bi insandan bu kadar migdem bulanmamisti o yuzden aklini basina topla

canim senin Adina cok uzuldum dediklerini yasamam baya yuksek olasilik evet ama nisanlimi cok seviyorum tek problem annesi.. o cadi yuzunden nisanlimi birakmak vazgecmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…