Kayinvalidesini sevmeyenler dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Onları ben de yapıyorum. Oraya gitmişiz yemeğini yemişiz eline sağlık demeden kalkmam. Beğendiysem çok güzel olmuş derim. Ama benimki öyle bir insan ki iyilikten anlamıyor anacım. İki dk iyi geçinir canım ciğerim der. Sonra bir laf söyler sana beceriksiz mi dedi, saf mı dedi anlayamıyorsun. O öyle yaptı mı tepem atıyor ben de onun gibi davranıyorum. Herkese diş geçirmeye çok alışmış bir kendinde akıl var sanıyor. En sevmediğim insan tipi.

of of neler var ya cidden canim artik kaynana dendi mi o insandan hersey bekler oldum kimin kaynanasi olursa olsun .. eskiden kaynana denince aklima tonton gelini seven biri gelirdi ama sevgili oldum nisanlandim bu ortama girdim sasirdim kaldim valla
Oh beter olsun son duruma yani sana yaranmaya calisma cabalarina girmesinde sevindim

bende aynen canim
iltifatlar ettim o cemkirdikce ben iyi oldum ama yok ise yaramiyor, bir insan nankor olmayagorsun
bayramlarda el opmeye gittigimizde totomu yere koymuyorum 2 bardak bulasik mi oldu yikayayim anne sana zahmet olmasin, misafir mi geldi sen zahmet etme ben getiririm anne.... ammaaaa iyilikten anlamadigini gordummm
3 aydir ayni ortama gelmedim ama birdahaki gelisimde elimde bardagi ordan olup oraya koyarsam ne olayim
anne bu renk sana cok yakismis dersem ne olayim

anladigi dilden konusayimda gorsun

Vallahi ben de sevgiliyken, nişanlıyken önünde bir lokma yemek yemeye utanırdım. Öyle saygı doluydum. Ne zaman ki kadın sapıtmaya başladı, ben de başlarım hakkına da hukukuna da dedim. Allah biliyor hakkım varsa helal değil. Onun hakkını da istemem ama zorla iyilik ediyor ben bir şey istemiyorum Dediğim gibi yaranma çabası. Sağa sola anlatmak için yapar bir sürü şeyi de. Yok onun durumu yoktu yardım ettim, bunun çanağı yoktu hediye ettim. Onu da Allaha bıraktım artık

Kv herkesin ortak derdi.
Benim tavsiyem nisanlina hic sikayette bulunma annen soyle boyle diye annesini tutacaktir tutmasa bile gozunde kaynnana dusmani gibi gorunursn.
Bastan nasil baslarsan oyle gider ne dedigin degil nasil dedign onemli sakince kirmadn soyle kendi karakterinden de taviz verme.
Kaynanalarin en sevdigi sey yaglama-yikamadir.unutma tatli dil yilini deliginden cikarir.:)

Bak canım yaşın kaç bilmiyorum ama kendim de nişanlıyken büyüklerimden duyduğum şeyi aktarayım sana. Kaynanan isterse şeytan olsun, elin yanında sakın bir şey söyleme, ters hareket yapma. X'in gelini ne kadar terbiyeli, bir de çalışkan desinler. Ama başbaşayken tırnaklarını göstermekten çekinme. İsterse gitsin dedikodunu yapsın. Millet gördüğüne mi inanacak ona mı? Ben öyle yapıyorum yüzüme diyorlar her işe koşuyorsun maşallah iyi ki almışız seni diye. O nasıl çatlıyor orta yerinden görsen Sağ olsun derken titriyor zoraki söylüyor. Ben zevkten dört köşe alt ettim seni kaynanaaaa diye Ay iyi geldi bu topik :)

Benimki öyle garip bir ikilem ki. Bi bakıyorum öyle niyetli öyle şefkatli oluyorki beni benden çok düşünüyor.Üşümeyim diye kalın pijamalar alır,sevdiğim yemeği yapınca çağırır,hep arayıp sesimi duymak benimle dertleşmek ister.
Diğer taraftan bakıyorum bu melek kadın gidiyor bazen öyle bir laf söylüyor ki bütün nefretimi kazanıyor.Kurdugu cümlenin nereye varcagını bilmiyor,boş boş konuşuyor işte.
Ve evlendiğimizden beri btün tartışmalarımızın sebebidir kendileri.

canim seninki benim hayalimdeki kaynana yaa baksana ariyor, hediyeler aliyor seni dusunuyor
bazen o soyledigi laflar patavatsizliktandir belkide

Benimde nisanlimla aramin bozulmasin tek sebebi ailesi ozellikle kaynana ortak derdimiz

Bende bi kaynana var a dostlar düşman başına.ben napim nerelere gidim.çekilecek dert degil

Canim cok sagol bunu benimle paylastigin icin cook dogru valla zaten benim kaynanada bana bas basayken yapiyor hepsini bende oyle yapicam
banada iyi geldi ve kendimce cok sey ogrendim yorumlarinizdan tesekkur ederim

Bende bi kaynana var a dostlar düşman başına.ben napim nerelere gidim.çekilecek dert degil

bizdede var canim maalesef ki
Seninkide ayni dertler mi bilindik kaynana mi yoksa baska bir boyutta mi ben artik hersey bekliyorum onlardan

canim seninki benim hayalimdeki kaynana yaa baksana ariyor, hediyeler aliyor seni dusunuyor
bazen o soyledigi laflar patavatsizliktandir belkide

Benimde nisanlimla aramin bozulmasin tek sebebi ailesi ozellikle kaynana ortak derdimiz
kuzum öyle bi laf ediyorki ama bunları yapan kadın bunu diyemez diyorsun,yada bunu diyen kadın bunları yapamaz Çok garip bi kişilik bazen severken bile laf sokuyor.tabi lafta sevdiği için susup oturuyorsun.
Özellikle nişanlılık döneminde beni çileden çıkartmıştı

Bu aynı benimkine benziyor Kendisine sorsan sen nasıl bir insansın diye abartmıyorum birkaç saat sırf kendi marifetlerini anlatır, yıllar önce kime ne iyilik yapmış, ölüm döşeğindeki kimleri ayağa kaldırmış hepsini anlatır. Yediği haltları bilmesem inanacağım. Allah ıslah etsin ama nefret ediyorum ondan :)

benide nisanlandigima pisman etti sagolsun

neden boyle ya neden boyle, guler yuzle kizim demek cok mu zor, icten sarilmak cok mu zor yaa cok birsey beklemiyoruz

Ayni ayni o bir melek en iyi asci, en iyi anne, en iyi es, en iyi evlat, en iyi dost.... sonu olmayan bir liste
ama sevgili kaynanam malesef en iyiyi birak iyi kaynana olmadin benide kendinden nefret ettirdin

Ayni ayni o bir melek en iyi asci, en iyi anne, en iyi es, en iyi evlat, en iyi dost.... sonu olmayan bir liste
ama sevgili kaynanam malesef en iyiyi birak iyi kaynana olmadin benide kendinden nefret ettirdin
İnşallah evlendiğin zaman rahatlarsın canım ben nişanlıyken çok sıkardım kendimi kadına da bir şey diyemezdim. O zamanlar korkuyordum. Sonra evlendim baktım eşim anlayışlı davranıyor (abartmadan dertleşirsem tabii) ben de saldım kendimi biraz. Düğüne çok var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…