Onları ben de yapıyorum. Oraya gitmişiz yemeğini yemişiz eline sağlık demeden kalkmam. Beğendiysem çok güzel olmuş derim. Ama benimki öyle bir insan ki iyilikten anlamıyor anacım. İki dk iyi geçinir canım ciğerim der. Sonra bir laf söyler sana beceriksiz mi dedi, saf mı dedi anlayamıyorsun. O öyle yaptı mı tepem atıyor ben de onun gibi davranıyorum. Herkese diş geçirmeye çok alışmış bir kendinde akıl var sanıyor. En sevmediğim insan tipi.bir de şunu diyeyim beni olduğum gibi kabul etmeye başladılar artık... gününe giderim süslenip püslenip salatamı kekimi yaparım örneğin... hizmetimi ederim onu oturturum gerçekten üsütmde hakkı var eşimden dolayı yani iki yüzlülük değil yaptığım Allah rızası için.... otursun konuşsun arkadaşlarıyla, mutfağını temizlerim toparkarım pırıl yaparım işim bitince ben çok gün ortamlarına gelemiyorum sizin için geldim zaten der kocamı falan bahane eder vınnnn.. Normalde çöok kabul edilen bir şey değildir bu yani saat 3:30 da ben baydım deyip vınlamak.. o da senede 2 kere anca olur o bile çok geliyor... onun haricinde gitmem, telefon da etmem çok ihtiyaç halinde yani ... ayarla işte öyle olunca daha da çemkiremiyor kanımca...
Ben kv'den gerçek anlamda tiksiniyorum. Tiksinilecek şeyler yaptı çünkü. Nişanlılıkta bana ve aileme saygıda kusur etti. Evlendikten sonra hem bana hem eşime huzursuzluk verdi. Ayrıca burada yazamayacağım ama öyle bir ahlaksızlık yaptı ki eşim benden utandı. Ne hakkı vardı bu kadar huzursuzluk vermeye...
Eşimden annesine karşı duyduğum hisleri hiç saklamam. O da sevmediğimi göz önünde bulundurarak davranır Allah razı olsun. Kendisi de soğudu zaten ama kırmak istemiyor o yüzden yüzüne iyi davranıyor. Anne işte. Ama ben her fırsatta lafımı söylerim kendisine de. Saygım da yok sevgim de. O mu? Oğlunun gözünden düşmemek için bana yaranmaya çalışıyorBeter olsun
Onları ben de yapıyorum. Oraya gitmişiz yemeğini yemişiz eline sağlık demeden kalkmam. Beğendiysem çok güzel olmuş derim. Ama benimki öyle bir insan ki iyilikten anlamıyor anacım. İki dk iyi geçinir canım ciğerim der. Sonra bir laf söyler sana beceriksiz mi dedi, saf mı dedi anlayamıyorsun. O öyle yaptı mı tepem atıyor ben de onun gibi davranıyorum. Herkese diş geçirmeye çok alışmış bir kendinde akıl var sanıyor. En sevmediğim insan tipi.
Vallahi ben de sevgiliyken, nişanlıyken önünde bir lokma yemek yemeye utanırdım. Öyle saygı doluydum. Ne zaman ki kadın sapıtmaya başladı, ben de başlarım hakkına da hukukuna da dedim. Allah biliyor hakkım varsa helal değil. Onun hakkını da istemem ama zorla iyilik ediyor ben bir şey istemiyorumof of neler var ya cidden canim artik kaynana dendi mi o insandan hersey bekler oldum kimin kaynanasi olursa olsun .. eskiden kaynana denince aklima tonton gelini seven biri gelirdi ama sevgili oldum nisanlandim bu ortama girdim sasirdim kaldim valla
Oh beter olsun son duruma yani sana yaranmaya calisma cabalarina girmesinde sevindim
Bak canım yaşın kaç bilmiyorum ama kendim de nişanlıyken büyüklerimden duyduğum şeyi aktarayım sana. Kaynanan isterse şeytan olsun, elin yanında sakın bir şey söyleme, ters hareket yapma. X'in gelini ne kadar terbiyeli, bir de çalışkan desinler. Ama başbaşayken tırnaklarını göstermekten çekinme. İsterse gitsin dedikodunu yapsın. Millet gördüğüne mi inanacak ona mı? Ben öyle yapıyorum yüzüme diyorlar her işe koşuyorsun maşallah iyi ki almışız seni diye. O nasıl çatlıyor orta yerinden görsenbende aynen canim
iltifatlar ettim o cemkirdikce ben iyi oldum ama yok ise yaramiyor, bir insan nankor olmayagorsun
bayramlarda el opmeye gittigimizde totomu yere koymuyorum 2 bardak bulasik mi oldu yikayayim anne sana zahmet olmasin, misafir mi geldi sen zahmet etme ben getiririm anne.... ammaaaa iyilikten anlamadigini gordummm
3 aydir ayni ortama gelmedim ama birdahaki gelisimde elimde bardagi ordan olup oraya koyarsam ne olayim
anne bu renk sana cok yakismis dersem ne olayim
anladigi dilden konusayimda gorsun
Ayy duyun durun biri kaynana dedikodusumu dedi beni bekleyin. Çok severim ben kaynananın dedikodusunu yapmayi.
Ayy duyun durun biri kaynana dedikodusumu dedi beni bekleyin. Çok severim ben kaynananın dedikodusunu yapmayi.
Benimki öyle garip bir ikilem ki. Bi bakıyorum öyle niyetli öyle şefkatli oluyorki beni benden çok düşünüyor.Üşümeyim diye kalın pijamalar alır,sevdiğim yemeği yapınca çağırır,hep arayıp sesimi duymak benimle dertleşmek ister.
Diğer taraftan bakıyorum bu melek kadın gidiyor bazen öyle bir laf söylüyor ki bütün nefretimi kazanıyor.Kurdugu cümlenin nereye varcagını bilmiyor,boş boş konuşuyor işte.
Ve evlendiğimizden beri btün tartışmalarımızın sebebidir kendileri.
Bak canım yaşın kaç bilmiyorum ama kendim de nişanlıyken büyüklerimden duyduğum şeyi aktarayım sana. Kaynanan isterse şeytan olsun, elin yanında sakın bir şey söyleme, ters hareket yapma. X'in gelini ne kadar terbiyeli, bir de çalışkan desinler. Ama başbaşayken tırnaklarını göstermekten çekinme. İsterse gitsin dedikodunu yapsın. Millet gördüğüne mi inanacak ona mı? Ben öyle yapıyorum yüzüme diyorlar her işe koşuyorsun maşallah iyi ki almışız seni diye. O nasıl çatlıyor orta yerinden görsenSağ olsun derken titriyor zoraki söylüyor. Ben zevkten dört köşe alt ettim seni kaynanaaaa diye Ay iyi geldi bu topik :)
Bende bi kaynana var a dostlar düşman başına.ben napim nerelere gidim.çekilecek dert degil
kuzum öyle bi laf ediyorki ama bunları yapan kadın bunu diyemez diyorsun,yada bunu diyen kadın bunları yapamazcanim seninki benim hayalimdeki kaynana yaa baksana ariyor, hediyeler aliyor seni dusunuyor
bazen o soyledigi laflar patavatsizliktandir belkide
Benimde nisanlimla aramin bozulmasin tek sebebi ailesi ozellikle kaynana ortak derdimiz
Bu aynı benimkine benziyorkuzum öyle bi laf ediyorki ama bunları yapan kadın bunu diyemez diyorsun,yada bunu diyen kadın bunları yapamazÇok garip bi kişilik bazen severken bile laf sokuyor.tabi lafta sevdiği için susup oturuyorsun.
Özellikle nişanlılık döneminde beni çileden çıkartmıştı
kuzum öyle bi laf ediyorki ama bunları yapan kadın bunu diyemez diyorsun,yada bunu diyen kadın bunları yapamazÇok garip bi kişilik bazen severken bile laf sokuyor.tabi lafta sevdiği için susup oturuyorsun.
Özellikle nişanlılık döneminde beni çileden çıkartmıştı
Benimkide başka boyutta. Değişik modelbizdede var canim maalesef ki
Seninkide ayni dertler mi bilindik kaynana mi yoksa baska bir boyutta miben artik hersey bekliyorum onlardan
Bu aynı benimkine benziyorKendisine sorsan sen nasıl bir insansın diye abartmıyorum birkaç saat sırf kendi marifetlerini anlatır, yıllar önce kime ne iyilik yapmış, ölüm döşeğindeki kimleri ayağa kaldırmış hepsini anlatır. Yediği haltları bilmesem inanacağım. Allah ıslah etsin ama nefret ediyorum ondan :)
İnşallah evlendiğin zaman rahatlarsın canım ben nişanlıyken çok sıkardım kendimi kadına da bir şey diyemezdim. O zamanlar korkuyordum. Sonra evlendim baktım eşim anlayışlı davranıyor (abartmadan dertleşirsem tabii) ben de saldım kendimi biraz. Düğüne çok var mı?Ayni ayni o bir melek en iyi asci, en iyi anne, en iyi es, en iyi evlat, en iyi dost.... sonu olmayan bir liste
ama sevgili kaynanam malesef en iyiyi birak iyi kaynana olmadin benide kendinden nefret ettirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?