Kayinvalidesini sevmeyenler dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekten benzer durumlar yaşıyormuşuz Allah sabır versin ya... Fikrinin, kalbinin uyuşmadığı insanlarla iç içe olmak gerçekten zor. Pazar günleri eğer o tarafa yolumuz düşerse bi yarım saatliğine, bir saatliğine falan uğrayalım diyorum eşime. Hani hiç gelmiyor hayırsızlar demesin kaynanam, der çünkü biliyorum. Bugünde uğradık. Yırtık boyfriend jeans kotuyla ve yeni boyatıp Victroia Beackham modeli kestirdiği saçlarıyla karşıladı bizi. Saçının bir tutamınıda maviye boyatacakmış. Var mıdır benim kaynanam gibi kaynana vallahi merak ediyorum

Ayy vallahi sizi bilmem de.Benim o şahsı mübareğin yüzünü gördükçe midem bulunuyor.Gelinlerin canını yaktıkça haz oluyor mübarekler.Çoğu kişi sabır diyor da .Sabır sabır dişlerimizi sıka sıka ağzımızda diş kalmadı yahu.Eşinizle bağı olmasa daha güzel karşılıklar vericek insan da.

Seninki bayaaa sosyetikmiş canım

Aynı biz de gitmeyince hemen laf yiyoruz sinir oluyorum ama artık cevap veriyorum ben de yapışık mi yaşayalım yaaa dedim kp e

Aman hepsi aynı valla bende öyle bi hikaye varki anlatsam roman olur cinsten

ilginç...

Seninki bayaaa sosyetikmiş canım

Aynı biz de gitmeyince hemen laf yiyoruz sinir oluyorum ama artık cevap veriyorum ben de yapışık mi yaşayalım yaaa dedim kp e
ohh ne güzel demişsin. Arkadaş istiyorlar ki mesai saatlerimizin dışında tüm vaktimizi onlarla geçirelim.
Yani bizim özel hayatımız, eşimiz- dostumuz yada işimiz- gücümüz olamaz. Ya işim olmasa bile evde dinlenmek isterim ya da ne biliyim sonuçta benimde bir ailem var onlarada zaman ayırmam gerekiyor ama bunları düşünüp anlayacak kapasite onlarda nerdee

Aynennnn resmen bütün içimdekileri yazmışsın Geçen çarşıya gittiler cumartesi günü ben de arkadaşlarıma söz vermiştim illa diyor ki ek onları gel gezelim gitmedim arkamdan hemen laf etmiş hanımefendiyle bir türlü denk gelemiyoruz demiş

Sanki çok sevdiklerinden sürekli beraber olmak istiyorlar. Lafa, dedikoduya gelince dibine vururlar ama her ne hikmetse her şeyi beraber yapalım isterler

Benimki durur durur geçmiş olan konuların olayların üstünden geçmeyi pek bi sever.sonra eger ben biriyle fazla ilğilensem karnı dar olunca kıskanır ve muhakkak o kişinin bana daha önceki dediklerinin dedikodusu yapar.çokkk fesat

ıyyyy

Öyle oyuncu ki yüzüne güler eger sen bi istediğini yapma hemen darlanır hemen bi tuhaf olur bi uyuversen kavga anında hazır hemen kaynatama duyurulur tlfn alaşasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…