Allah sizede sabır versin o zamanne benzer şeyler yaşıyormuşuz yaa
Gerçekten benzer durumlar yaşıyormuşuzAy sanki bizimkileri anlatıyorsun yaaa
Benim eşimin de tek boş günü pazar insan başbaşa kalmak istiyor biz de hep reddettik allahtan eşim de benimle aynı fikirde gidelim diye tutturmuyor
Bi de benim kv birsürü toplantısı var akraba arkadaş komşu günleri bitmiyor bir iki kere gittim yoğun ısrarlar yüzünden (bi de kızı yok yardım edecek kimse yok gitmek lazım geliyor) aynı dediğin gibi nerden baksan 20 kişiler benim gelin davetleri de ramazan iftarları da sadece büyükler 50 kişi oluyordu
Birkaç arkadaşları var görüşme biçimlerini hiç tasvip etmiyorum gece gündüz haftasonu demeden içiçe olmuşlar onların çocukları bizimkilerin çocukları gibi olmuş biz de o koloni tarzı yaşayalım istiyorlar ama ben hayatta yapamam alışmışım ben evde sakin sakin yaşamaya çok fazla akraba falan da yoktur bizim seni çok iyi anlıyorum yani
Bunlar benimkilerin anne tarafı iyi insanlar ama kalabalık zor iş
Gerçekten benzer durumlar yaşıyormuşuzAllah sabır versin ya... Fikrinin, kalbinin uyuşmadığı insanlarla iç içe olmak gerçekten zor. Pazar günleri eğer o tarafa yolumuz düşerse bi yarım saatliğine, bir saatliğine falan uğrayalım diyorum eşime. Hani hiç gelmiyor hayırsızlar demesin kaynanam, der çünkü biliyorum. Bugünde uğradık. Yırtık boyfriend jeans kotuyla ve yeni boyatıp Victroia Beackham modeli kestirdiği saçlarıyla karşıladı bizi. Saçının bir tutamınıda maviye boyatacakmış. Var mıdır benim kaynanam gibi kaynana vallahi merak ediyorum
ilginç...O da biraz zor gibi valla eşim ben savunduğunu söylüyor ama üstüme gelip de tersleyince suçlu ben oluyorum onu uzmus oluyorum iki ay suratını çekiyoruz kv hanımın sanki ben değil de kendi evli kocamla onun gönlü alınmaya çalışılıyor aşkım bebeğim diye seviyor annesini uyuz oluyorum
ohh ne güzel demişsin. Arkadaş istiyorlar ki mesai saatlerimizin dışında tüm vaktimizi onlarla geçirelim.Seninki bayaaa sosyetikmiş canım
Aynı biz de gitmeyince hemen laf yiyoruz sinir oluyorum ama artık cevap veriyorum ben de yapışık mi yaşayalım yaaa dedim kp e
aminnAllah sizede sabır versin o zaman
ohh ne güzel demişsin. Arkadaş istiyorlar ki mesai saatlerimizin dışında tüm vaktimizi onlarla geçirelim.
Yani bizim özel hayatımız, eşimiz- dostumuz yada işimiz- gücümüz olamaz. Ya işim olmasa bile evde dinlenmek isterim ya da ne biliyim sonuçta benimde bir ailem var onlarada zaman ayırmam gerekiyor ama bunları düşünüp anlayacak kapasite onlarda nerdee
Sanki çok sevdiklerinden sürekli beraber olmak istiyorlar. Lafa, dedikoduya gelince dibine vururlar ama her ne hikmetse her şeyi beraber yapalım isterlerAynennnn resmen bütün içimdekileri yazmışsın Geçen çarşıya gittiler cumartesi günü ben de arkadaşlarıma söz vermiştim illa diyor ki ek onları gel gezelim gitmedim arkamdan hemen laf etmiş hanımefendiyle bir türlü denk gelemiyoruz demiş
ıyyyyBenimki durur durur geçmiş olan konuların olayların üstünden geçmeyi pek bi sever.sonra eger ben biriyle fazla ilğilensem karnı dar olunca kıskanır ve muhakkak o kişinin bana daha önceki dediklerinin dedikodusu yapar.çokkk fesat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?