kızlaarrr nerdesinizzz ya bu kayınvalieri napmalı ya kaynar kazanamı atmalı,nr yapmalıı
aynı duyguları paylaşıyoruz
Vallahi bende günahım kadar sevmiyorum kaynanamı. Çok genç, çok alımlı bir kadın gören eşimin annesi olduğuna inanmıyor, kaynanam olduğuna şaşırıyorlar. Bende bu nedenle en başında çok iyi iki arkadaş olabiliriz sanmıştım. Ama onun benden nefreti daha beni görmeyip adımı ilk duyduğu anda başladı. Daha beni tanımadan arkamdan neler neler konuştu, neler neler yaptı. Neyse tanışınca nasılsa düzelir dedim, çünkü tanıştığım ve anlaşamadığım beni sevmeyen insan pek yoktur. Neredeyse hiç yoktur. Ama düzelmedi. Aksine dahada kötü oldu. Sürekli oğlunu benden kıskandı. Ben yinede saygımda sevgimde kusur etmedim.Oğlunun bana olan aşırı düşkünlüğünü ve zafını asla çekemedi. Bundan aylar önce içindeki bana karşı tüm kinini kustu. Sürüyle ağza alınmayacak laflar etti. Namusuma varana kadar.. O zamanlar sevgiliydik. Eşimde annesine patladı, sen benim evleneceğim kızla bu şekilde konuşamazsın dedi ve beni o evden çekip çıkarttı. Hemen evlilik kararı aldık. 3 senelik ilişkimizde bir tek kavgamız olmamıştı bizim ama son zamanlarda ailesel faktörlerden dolayı sürekli gerilmeye başlamıştık. En nihayetinde çıktık evlilik yoluna. Kabullenmek istemediler ama el mahkum kabullendiler. Onlar yüzünden hiçbirşey istediğim gibi olmadı. Tüm beyaz eşyalarımı bana sormadan kafalarına göre aldılar, perdelerimi bana sormadan diktirdiler, gelinlik parası vermemek için yakın çevreden başka insnaların alıp kullandıkları gelinlikleri kullanmamı istediler. Çok zorlu bir süreç yaşadım onlar yüzünden. Şimdi evliyiz, bana karşı çok iyiler ama samimiyetlerine asla inanmıyorum. Ve günahım kadar sevmiyorum...
Ah canım benim ya teşekkür ederim vallahi, çok sık giremez oldum siteyede kusura bakma ancak cevap veriyorum900 sayfalik bi kitap ozeti gibi .. dram mi ask mi adi ne bilmiyorum, askinizin kazandigi ici sevindim bunca olaya ragmen bir erkek hala sevdiginin elinden tutuyorsa, ve o kiz onca psikolojik siddete ragmen devam ediyorsa bunun adi gercek ask bence :) gercekten yazsan roman olur tatlim bende alan ilk kisi olurum soz :)
ve ayriyetten son cumlenden hala o insanla konustugunu gorustugunu anliyorum, tek kelime diyorum "helal" sana
gercekten neredeyse hepsi ogullarini kiskaniyor ama seninki neymis oyle psikoljik rahatsizlik boyutunda onunki, kendi kaynanami opup basima koyasim geldi hemde gunahim kadar istemiyoken
Allah bundan sonrada hep huzur versin mutlu yuvaniz olsun o kadinda uzak olsun insallah
Ah canım benim ya teşekkür ederim vallahi, çok sık giremez oldum siteyede kusura bakma ancak cevap veriyorumBenim kaynanamı görüp kendi kaynanasına şükreden o kadar fazla insan var ki çevremde inan Şimdi 1 aylık evliyiz, ben bunca şeyi yaşarken hiçbirisinde tek bir söz bile etmemişimdir bana bunları yaşatan insanlara. Sırf büyüğümdür ve sevdiğim insanın ailesidir diyerek... O yüzden görüşüyoruz. Tabiki samimi değilim, tabiki canciğer değilim.. Ama yemeğe falan çağırdıklarında giderim, bulunmam gereken ortamlarda bulunurum. Mesafemi korurum ve saygısızlık yapmam. Hep kaynanamla anne kız gibi yada iki iyi arkadaş gibi olmak isterdim.. Nasip değilmiş.. Bunu kendileri istediler. O kadar şey yaşadım ama Allah daha beterinden saklasın diyorum sadece. Şimdi yuvamda sevdiğim adamla mutluyum. Hepsi kapımın dışında kaldı.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi ne diyelim..
Var tabi ki... Hiç takmayacaksın, yok gibi davranacaksın. Çok haddini aşarsa da lafını asla esirgemeyeceksin ki duracağı yeri bilsin.Kaynanaya ragmen mutlu olma formula yok mu kizlar
tecrubelerinizi paylasin lutfen
Gelini hizmetçi gibi görmeyen, onunda bir insan evladı olduğunu unutmayan kaynanalara selam olsun. .
Var mı öyle bir kv acaba ??? Varsa derhal çoğaltılmalı
Valla benim arkadaşlar var kv neler yapıyorlar sesleri çıkmıyor cazgır eli maşalı olmak lazım zavallı ben mazlum kaldım kv saf dediler saf sandım ama ne cinmiş haberim yokmuş
başta bunları yaşattıktan sonra şimdi istedikleri kadar iyi olsunlar ne fayda, geçmiş artık.Yapılanlar unutulmuyorVallahi bende günahım kadar sevmiyorum kaynanamı. Çok genç, çok alımlı bir kadın gören eşimin annesi olduğuna inanmıyor, kaynanam olduğuna şaşırıyorlar. Bende bu nedenle en başında çok iyi iki arkadaş olabiliriz sanmıştım. Ama onun benden nefreti daha beni görmeyip adımı ilk duyduğu anda başladı. Daha beni tanımadan arkamdan neler neler konuştu, neler neler yaptı. Neyse tanışınca nasılsa düzelir dedim, çünkü tanıştığım ve anlaşamadığım beni sevmeyen insan pek yoktur. Neredeyse hiç yoktur. Ama düzelmedi. Aksine dahada kötü oldu. Sürekli oğlunu benden kıskandı. Ben yinede saygımda sevgimde kusur etmedim.Oğlunun bana olan aşırı düşkünlüğünü ve zafını asla çekemedi. Bundan aylar önce içindeki bana karşı tüm kinini kustu. Sürüyle ağza alınmayacak laflar etti. Namusuma varana kadar.. O zamanlar sevgiliydik. Eşimde annesine patladı, sen benim evleneceğim kızla bu şekilde konuşamazsın dedi ve beni o evden çekip çıkarttı. Hemen evlilik kararı aldık. 3 senelik ilişkimizde bir tek kavgamız olmamıştı bizim ama son zamanlarda ailesel faktörlerden dolayı sürekli gerilmeye başlamıştık. En nihayetinde çıktık evlilik yoluna. Kabullenmek istemediler ama el mahkum kabullendiler. Onlar yüzünden hiçbirşey istediğim gibi olmadı. Tüm beyaz eşyalarımı bana sormadan kafalarına göre aldılar, perdelerimi bana sormadan diktirdiler, gelinlik parası vermemek için yakın çevreden başka insnaların alıp kullandıkları gelinlikleri kullanmamı istediler. Çok zorlu bir süreç yaşadım onlar yüzünden. Şimdi evliyiz, bana karşı çok iyiler ama samimiyetlerine asla inanmıyorum. Ve günahım kadar sevmiyorum...
Malesef tatlım...başta bunları yaşattıktan sonra şimdi istedikleri kadar iyi olsunlar ne fayda, geçmiş artık.Yapılanlar unutulmuyor
Oyyy canım benim sende hakiki kaynana madurlarındanmışsın baksanaCanım yaaa ben de topic e girdim ki dert yanayım diye aman benim kv den kötüleri varmış
Benim eşim de annesini çok sever ve değer verir bunun için de ikimizin arkadaş anne kız vs gibi olmamızı ister ama ben baştan beri mesafe koyma taraftariyim eşim istiyor ki ben kendi annemle nasılsam kv ile de öyle olayım ama ben baştan beri mümkün olmadığını söylerdim....
Çünkü kv yi az çok tanıyorum az biraz yakın olsan herseye karışmayı kendine hak görüyor
Her pazar istisnasız kahvaltıya çağırırlar sabah sabah gitmeyince bir surat bir tavır istiyorlar ki yapışık yaşayalım ama ben de istemiyorum şimdi çocuk yok yarın birgün çocuğumuz olursa neler olacak tahmin edemiyorum
her yaptığım kabahat hiçbişeyimi beğenmez hep eleştirir kıskançlık hat safhadaEşim ile 10 kere kavga ediyorsak 9 u bunların yüzünden kendimi çok rahatsız hissediyorum sanki sürekli denetleniyor gibi eşim onu savundukca ondan da soğuyorum bir haftadır hiç konuşmuyoruz
En iyisi duymamak ama zor işte
Oyyy canım benim sende hakiki kaynana madurlarındanmışsın baksanaCadılıkta benim kaynanamı hiçte aratmıyor kaynanan.. Bizimkide düğünden sonra birkaç kez pazar çağırmaya kalktı aynı şekilde. Ama eşimin tek izin günü bu yüzden her defasında red ettik. Kimbilir nasıl bozulmuştur oh olsun... Bizimkilerde aynı seninkiler gibi yapışık yaşamak istiyorlar. Zaten kendileri koloni şeklinde yaşayan insanlar. İnanır mısın bilmem ama bir toplandıklarında 15 20 kişiden aşağı toplanmıyorlar. Sadece bir çay içmek için bile... En az 15 kişi olduklarını gördüm bugüne kadar toplandıklarında. Bende çekirdek aileden gelme bir insanım. Boğuluyorum aralarında. Anneannesinin (ki anneanne deyince aklına yaşlı bastonlu bişey gelmesin hepimizden genç bir kadın kürkü olmadan dışarı falan çıkmaz, ben kendisine ele başı derim, kaynanamın tamamen genlerini aldığı insan) bizim için verdiği gelin yemeğinde bile nerdeyse 30 kişi toplanmışlar. İçeri bir girdik eşimle şok olduk. Güya benim gelin yemeğim ama hal hatır soran bile nerdeyse olmadı herkes gırgır şamata muhabbet... Çok tuhaf insanlar canım benim ya.. Düğünden önce yaptıklarının yanında karakter olarak, yaşayış şekli olarak da hiç sevmiyorum hiçbirisini.. Baba tarafı iyi severim de anne tarafı ile işim iş benim...
bende nişanlıyım kızlar asker yolu bekliyorum ama benim kaynanam ben ararsam konuşuyor . bir kerede ara bir sor napıyorsun öldün mü yaşıyon mu diye. benimkine söyleyince annemin gözleri zor seçiyor oluyor kadın seni mi arayacak oluyor ama kızını ararken maşaallahh o gözler mercan gibi parlıyor.
ne benzer şeyler yaşıyormuşuz yaaOyyy canım benim sende hakiki kaynana madurlarındanmışsın baksanaCadılıkta benim kaynanamı hiçte aratmıyor kaynanan.. Bizimkide düğünden sonra birkaç kez pazar çağırmaya kalktı aynı şekilde. Ama eşimin tek izin günü bu yüzden her defasında red ettik. Kimbilir nasıl bozulmuştur oh olsun... Bizimkilerde aynı seninkiler gibi yapışık yaşamak istiyorlar. Zaten kendileri koloni şeklinde yaşayan insanlar. İnanır mısın bilmem ama bir toplandıklarında 15 20 kişiden aşağı toplanmıyorlar. Sadece bir çay içmek için bile... En az 15 kişi olduklarını gördüm bugüne kadar toplandıklarında. Bende çekirdek aileden gelme bir insanım. Boğuluyorum aralarında. Anneannesinin (ki anneanne deyince aklına yaşlı bastonlu bişey gelmesin hepimizden genç bir kadın kürkü olmadan dışarı falan çıkmaz, ben kendisine ele başı derim, kaynanamın tamamen genlerini aldığı insan) bizim için verdiği gelin yemeğinde bile nerdeyse 30 kişi toplanmışlar. İçeri bir girdik eşimle şok olduk. Güya benim gelin yemeğim ama hal hatır soran bile nerdeyse olmadı herkes gırgır şamata muhabbet... Çok tuhaf insanlar canım benim ya.. Düğünden önce yaptıklarının yanında karakter olarak, yaşayış şekli olarak da hiç sevmiyorum hiçbirisini.. Baba tarafı iyi severim de anne tarafı ile işim iş benim...
aramasın ama ben hep arayınca o aramayınca acabaaaa oluyorum. nişanlıma söylüyorum bahanee bahanee zaten uzak olsunlar bizden ya evlenince bizim alt kata gelin oturun dedi istemedim dıdısı mıdısı gelecek hoooop bizdee sevmem ben de öyle mıç mıç olmayı. evde evlenmem otururum daha iyi.Bence böyle olması daha iyi şimdiden mesafeyi korumak lazım ya bizimkiler gibi olsaydı her dk arayip her gittiği yere gitmek zorundaymışsın gibi davransa sık boğaz etse seni çanta gibi yanında gezdirmeye çalışsa??
Ya da eşinle nişanlınla birlikteyken sürekli arasa yapışık yaşıyormuş gibi olsanız daha mı iyi
Ben de öyleyim kendi annemle o bir değil ne kadar sevsen de kimse kimsenin evladı ya da annesi babası gibi olamaz belki evlendikten sonra daha yakın olabilirsiniz bu da zaman gerektiren birsey kimseyle hop diye can ciğer olamam ben şahsen
Nişanlılık dönemine göre şimdi daha yakınim kv ile çok iyi anlaştığımız söylenemez ama zaman geçtikçe aramizdaki mesafe azaldı siz de zamana bırakın derim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?