Kayinvalidesini sevmeyenler dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne yapıyor mesela vallahi merak ettim :)

benimki ağlıyordu :) suratsız pislik. yine ben iyi niyetli yine ben polyanna...

üzülme öyle büyükki sevgisi evlat sevgisi gibi demek istemiş. bendde kızkardeşimi öyle seviyordumki üstüne sevgi tanımazdım herşeyi silebilirdim taki oğlum olana kadar. :) bizimde 7 yılçocuğumuz olmadı. istemedik sonra istedik olmadı. meğer bizim çocuğumuz olmuyormuş. eşim bu duruma uygun değil. olsun dedik evlilik bu illa doğurmak mı lazım. şimdi bir oğlumuz var. sevgisi herşeyin üstünde. üzülme :)

öyle düşünme. kaç yıldır evlisiniz? bu kadar ince düşünmen yeni mi başldı yoksa baştan beri mi öyle? yeniyse bu kadar duygusallığa hamile olabilir misin acaba :)

bizimde çocuğumz olmmadı. eşim doğuştan kısır maalesef. ama bunu biz dert etmedik. ama kayınvalide diyorki sen çocuk sevmediğinden allahta sana böyle koca nasip etti :) yani bunun suçlusu yine benim. düşünemiyor ben çocuk sevmesem 3 yıldır dünya tatlısı bir çocuğa annelik edebilirmiydim. muhakeme yeteneği sıfır anlayacağın. bende sen gibi düşünüyorum ben ettim sen etme diye gelecek kapıma allah büyük. ama yüzüne bakmayacağım hakkımı helal etmiyorum

Allah kimseyi cahil insanlarla sinamasin cok zor hakkimi helal etmiyorum o kariya Allah buyuk

aynen canım aynen.

kızlar bende kaynanamla ve kızlarıyla bugün yeni tanışacağım off çok heyecanlıyım inşallah beni sever

kızlar bende kaynanamla ve kızlarıyla bugün yeni tanışacağım off çok heyecanlıyım inşallah beni sever

canim sana tavsiyem bu konudaki tek bir yorumu bile okuma

Belki mucize olur seninkiler iyidir, onyargili olmayasin

insallah hersey gonlunce olur Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

canim hayretler icerisinde tekrar tekrar okudum ve sinirden kizardim morardim her hale girdim yani anla, bu senin bahsettigin adi kaynana olan insan disi varlik benim kaynanam olsa simdiye sinir ve kalp krizinden coktan obur dunyada olurdum diye dusundum ama basina gelice cekiyor insan Allah sabir veriyor demek.. sendekide peygamber sabri canim Tebrik ediyorum seni en dogru olani yapmissin sen, Allah sana her daim boyle sabirli olma gucu versin

evet zorlu bir surec bebek konusu ama dogurmak degil bakip buyutmek marifet, ben herzaman boyle dusunmusumdur canim bir cocugu doguran degil buyuten insan ANNE'dir .. Allah bildigi gibi yapsin sana soyledigi laflar icin onu, daha seni el ustunde tutacagi yerde.. yazik yazik insan bile diyemiyorum ya cok yazik

Canim bebisinle sana saglikli mutlu bir omur diliyorum sizin aranizdaki bag oyle guclu olacak ki herzaman :*

ne yapıyor mesela vallahi merak ettim :)

canim ne yapmiyor
suyun uzerinde yurusem yuzme bilmiyorsun diye ayiplayacak beni adeta, senide basinda var benzeri anliyorsundur
oglunu kiskanan, beni tovbe yarabbim kumasi gibi goren, bana hep baskalarini oven, her firsatta laf sokan(aklina gelebilecek her ama her konuda), beni kiskandirmaya calisan yaris icerisinde olan... ona tum ictenligimle yaklasmama hediyelerimi hurmetime ragmen beni insan yerine koymamasi... bir cok sey canim

teşekkür ederim . yüzümü güldüren ve hayatım boyunca sahip olduğum en güzel şey minik oğlum. Allahım onun ayağına taş değdirmesin çok seviyorum. bana herşeyi desinde o lanet kadın oğluma laf ederse vallahi allah yarattı demem. güzel yavrum öyle masum öle tatlı üzmesin onu üzmesin. bugün biraz daha iyiyim hezeyanları devam etsede. gitmiş eltime sarmış bu seferde :) demiş benim gelinim kızım yok iki oğlum var :) oh arayıpta bulamadığım madem öyle diyorsun benimde kaynanam yok :) kurtuldum yani :) :)
allah sanada güzel günler göstersin. olabildiğince uzak dur kaynanandan.

tesekkur ederim canim, iyi dileklerin icin, tecrubelerini paylastigin icin .. cok sagol
benimde dualarimda olucaksin

20 yıldır sevdiğimi sandım taki eltilerimde olunca anladım.gerçek yüzünü.3 oğlu beni ona onu bana derken şimdi ben ve ortanca elti konuşmuyor en küçüğünün evine habersiz gidemiyor.şimdi ise il dışından benim bulunduğum ile bacılarının yanına gezmeye diye geldi ama planları var olduğunu biliyorum.ben evime gelmesin dedim.gelmiyor.üstüne üstlük benim akrabam olmaz olasıca.bekliyorum şeytanlıklarını.başını yer inşallah.oğlu yanına gidip geliyor bacısında kalıyor. dua edin arkadaşlar evliliğime zarar vermesin soğğğ yılan.
arkadaşım balık baştan kokar hele de nişanlın anneciyse vayyy haline ...ömrünü bitirme sevgi bir yere kadar..bir dost.:)

çığlık atmak istiyoruummmm çığlıııkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Allah sabır versin yuvanı korusun. 20 yıl olmuş hala mı uğraşıyor. bu ne fesatlıkmış.

çığlık atmak istiyoruummmm çığlıııkkkkkkkkkkkkkkkkkk

at kardeşim at. geçen hafta bugün bende aynı sen gibiydim çığlık atmak istiyordum çok şükür evimden gitti de kurtuldum. bir daha gelmez bende gitmek zorunda kalmam inşallah.

Nedir bunların alıp veemedikleri allahım ya, kadının şakası bile laf sokmak laf söylemek bana,daha 2 gün önce aramşım o geline söyle ne arıyor ne soruyo diyo gülerel espri yapıyo yani kendi çapında. Ben seni hergün aramak zorundamıyım be akdın . tövbe sabır ya

12 yıldır evliyim toplasan iki kere aramışımdır. ne ekersen onu biçersin. pazartesi günü psikoloğa götürecekmiş küçük kardeş. dışardan bir gözlemin onun halini anlatması lazım dedim önce ben gireceğim durumu izah edeceğim sonra annem girecek dedi. işin garibi küçük kardeşte aynı annesine benzer :) artık nasıl olacak bilmiyorum. benden uzak olsunda ne yaparsa yapsın o derece kızgınım kırgınım bıkkınım

kızlaarrr nerdesinizzz ya bu kayınvalieri napmalı ya kaynar kazanamı atmalı,nr yapmalıı

ben 18yıllık evliyim kayın valdemi 2010 kaybettim şuanda mezarına gittiğimde üzüntüden hastalanıyorum tansiyonum fırlıyor ağlamaktan çok iyi anlaşmazdık itişirdik ama genede birbirimiz severdik o başkalarına beni anlatırmış merhametli diye övermiş sonra sonra duydum tabi 4 sene yataktalaktı yanımdaydı mekanı cennet olsun

aynı duyguları paylaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…