nişanda bi bilezik bile takmadı bana bende kabul ettim zorlanmasınlar diye ailemde sesini çıkartmadı zaten böyle şeylerin pazarlığını yapmayı hiç sevmezler ama yatak odasını da siz alırsınız diyince çok şaşırdım ama bişey diyemedim şimdi düşündükçe olmaz diyorum nişanlımada söyledim zaten ben almam siz alın dedim ama annesinin haberi yok daha bunlardan
durumları çok çok kötüyse bişey diyemem ama bazı insanlarda uyanıklık yapmaya çalışıyolar onun için almıyorlar nişanlın çalışmıyor mu o alsın
Öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum. Ama yazdıklarından dolayı benim bile moralim bozuldu diyebilirim. Bu konuyu burada bizlerle paylaştığın için bende yorum yapma hakkımız oldu diye düşünüyorum. Evlilikte eşyaların % 80'i erkek tarafına aittir, kız tarafı muftak eşyası, bardak,tabak,tencere vs kullanacağı şeyleri alır ve eğer maddi durum müsaitse yatak odasını alır. Hele ki sen kayınvalidenle oturmayı kabul etmişsin, yanında çeyizde götüreceksin, birde kalkıp senin yatak odasını alman bana çok saçma geldi. Düşünsene yeni bir ev kuracak olsalar onlara ne kadara gelecekti. Sen onlara bir lütufta bulunup aynı evde yaşamayı kabul etmişken yatak odasınıda sana aldırmasınlar. Tabi bunlar benim yorumum canım, ama tabiki kimse mağdur olmasın derseniz de en fazla evlenmeden taksitle alırsınız düğünden sonra yavaş yavaş ödersiniz. Allah boolllll mutluluk ve geçim versin huzur versin canım.
öncelikle ALLAH kolaylıklar versin.yuva üstüne yuva kurmak çok zordur.ben neyi merak ettim oturcanız eve hiç mi yeni birşey almıycanız.evin ve eşyanın durumu nedir.hani belki tüm ev eşyası yenilenecekse senin yatak odasını alman normal.ama eşyalar yenilenmiycekse yatak odasını onların alması gerek.aileler neler konuştu ceyiz için oda önemli.sonra yaparım diye hiç düşünme önceden olursa olur sonrası olmuyor emin ol.
mrb önce hayırlı olsun diyim inan içim titriyo sinirden hemen aynısı benimde başıma geldi sen yormayalım dedikçe kendi düşünsün dedikçe onlar seni enayi yerine koyuyolar inan. aman yormayalım aman üzmeyelim siz iyisini bilirsiniz dedik öyle mi herşeyin en basitine kaçtılar .durumu iyi olmamak başka yapmak istememek başka okadar durumu kötü aileler gördüm ki nasıl düğünler yaptı alıcağı bi oda takımı onu da böyle yapmasına izin vermeyin derim erkek aileleri düğünü sadece geline yapılan bişey gibi görüyo(çoğu)sanki o düğün oğullarının değilmiş o yatakta çocuğu yatmıcakmış gb çıldırıcağımmmm 5 yıldr evliyim ama hala yapılanları unutamıyorumÖncelikle hayırlı olsun demek istiyorum. Ama yazdıklarından dolayı benim bile moralim bozuldu diyebilirim. Bu konuyu burada bizlerle paylaştığın için bende yorum yapma hakkımız oldu diye düşünüyorum. Evlilikte eşyaların % 80'i erkek tarafına aittir, kız tarafı muftak eşyası, bardak,tabak,tencere vs kullanacağı şeyleri alır ve eğer maddi durum müsaitse yatak odasını alır. Hele ki sen kayınvalidenle oturmayı kabul etmişsin, yanında çeyizde götüreceksin, birde kalkıp senin yatak odasını alman bana çok saçma geldi. Düşünsene yeni bir ev kuracak olsalar onlara ne kadara gelecekti. Sen onlara bir lütufta bulunup aynı evde yaşamayı kabul etmişken yatak odasınıda sana aldırmasınlar. Tabi bunlar benim yorumum canım, ama tabiki kimse mağdur olmasın derseniz de en fazla evlenmeden taksitle alırsınız düğünden sonra yavaş yavaş ödersiniz. Allah boolllll mutluluk ve geçim versin huzur versin canım.
mrb önce hayırlı olsun diyim inan içim titriyo sinirden hemen aynısı benimde başıma geldi sen yormayalım dedikçe kendi düşünsün dedikçe onlar seni enayi yerine koyuyolar inan. aman yormayalım aman üzmeyelim siz iyisini bilirsiniz dedik öyle mi herşeyin en basitine kaçtılar .durumu iyi olmamak başka yapmak istememek başka okadar durumu kötü aileler gördüm ki nasıl düğünler yaptı alıcağı bi oda takımı onu da böyle yapmasına izin vermeyin derim erkek aileleri düğünü sadece geline yapılan bişey gibi görüyo(çoğu)sanki o düğün oğullarının değilmiş o yatakta çocuğu yatmıcakmış gb çıldırıcağımmmm 5 yıldr evliyim ama hala yapılanları unutamıyorum
kırılma ama canım affına sığınak soruyorum.
bu çocukla evlenmek zorunda mısın?
çok fazla şeyi alttan almışsın.
evet çok haklısın üzmeyelim kırılmasınlar dedik onlarda aynen herşeyin en basitine kaçıyorlar
böyle şeyler yıllar geçsede üstünden unutulmuyor değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?