düğün ancak el alemi eğlendirmek..ve hiçbir zaman hiç kimseleri memnun edemezsin canım...oysa evliliğin ilk günleri çok başka olacaktır düşüncesindeyim...ne yap et birlik oturup ağzının tadını kaçırma..bak çevrene birlikte yaşayıpta mutlu olan varmı? ve unutma ki sen de eşinde hiç bir zaman birey olamayacaksınız... sen her zaman xxx in gelini olacaksın...eşinde xxx in oğlu olacak. ayrıca kendi ailen ve arkadaşlarını ağırlaman bile sorun olacak emin ol..çünkü o ev kayınvalidenin ve sen kendini bi süre sonra sığıntı gibi hissedeceksin..
öyle söyleme yaaa üzülüyorum zaten çalışıyorum bende 3 yıl oldu zaten bekliyoruz biraz daha beklersek ne olur bilmiyorum. değecek inşallah herşeye ben inanıyorum
canım benim ne yalan söyliyim üzüldüm ilk okuyunca.keşke daha farkıl olabilseydi ama şartlar diyosun. gerçekten nekadar büyük bir fedakarlık yaptığını umarım nişanlın anlar ve seni hiç üzmez.ve en önemlisi evdeki anne ve görümceye seni üzdürmez.el üstünde tutması gerek seni.burdan resmen alkışlıyorum yaptığın çok büyük fedakarlık.aşkın çok şanslı.dediğim gibi umarım farkındadır bunun.çok mutlu ol canım benimmm:)
nişanlım yaptığımı fedakarlık olarak görmüyor ona göre gayet normal ailesinde başka kişilerde olduğundan normal karşılıyor
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah nişanlım hep yanımda olur
yaşınız kaç merak ettim
yaşınız genç ise bekleyin bir süre daha
yada evleniceksenizi diyelim 10 bin çekiceğinize 20 bin çekin krediyi evini yaptır
ayrıca düğün takılarınızda olucak evinizi yaptırıp oraya geçin
gerekirse gidin ikinci el eşya alın ama evinizde oturun
kaynananla oturucam diyorsan sakın ama sakın alma onların böyle teklifde bulunması bile çok ayıp
ben ayrı eve gittiğim halde almıyorum yatak odamı
inşallah hep yanında olur ferii. en önemlisi eşlerimizin bizim yanımızda olması.
nişanlım yaptığımı fedakarlık olarak görmüyor ona göre gayet normal ailesinde başka kişilerde olduğundan normal karşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?