- 23 Nisan 2021
- 2.373
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.952
- 73
- Konu Sahibi hermionepotter
-
Kv zaten bi değişik.Eşin tavrı önemli burada. Görüşeceksiniz diye sizi zorlarsa aranız malesef kötü olur ki eşinizin tavrından annesini tuttuğunu görebiliyoruz.
Kv bebekler doğduğunda onlar bahane edecek her türlü size rahat vermeyecek. Biraz zor bir süreç sizin için
Yalnız kalamadığı bir dönemdi, sebebini açıklamak istemiyorum bir tanıdık çıkar diye ama geçerli bir sebep vardı.ben bu beraber kalma olaylarını hiç anlamıyorum
bizimkilerin de köyü var onlar gidiyor, biz hiç gitmedik mesela.
nasıl bir zorunluluk, böyle hep kalmalı etmeli hayatlar bana çok garip geliyor.
çevremde de hiç yok, hani bir kişi olsa anlayacağım nasıl bir şey.
Bugüne kadar hep politik davrandım.Politik davran mutlu ol. :)
Yoksa eşinle aran bozulur.
Eşin anneci gibi geldi bana o yüzden sana tavır almış.
Boşanma gibi fikrin yoksa politik davran derim ben
Yalnız kalamadığı bir dönemdi, sebebini açıklamak istemiyorum bir tanıdık çıkar diye ama geçerli bir sebep vardı.
Daha önce hiç 10 gün kaldığımız olmamıştı, farklı şehirlerdeyiz 2-3 gün kalıp dönüyorduk bizde
Aynı ortamda pek bulunmamaya çalıştım hep, ya eşim der mesela “annem laf sokarsa altta kalma, saygılı şekilde ver cevabını” diye. Bazen duymam, bazen de gerekli cevabı verirdim ama bu bardağı taşıran son damla olduÜç aşağı beş yukarı siz bu kadının tavrını biliyordunuz. Eşiniz bir şekilde 10 gün boyunca bu sıkıntıyı yaşamamak için elinden geleni yapabilirdi, gitmeyebilirdiniz. Yada sık görüşmüyorsanız hiiiç umursamadan elinize telefonu alıp bakabilirsiniz böyle durumlarda. Her kayınvalidemin kendince iniş çıkışları vardır benimkinin de laf sokma zamanı oldu mu odada durmamaya, telefonumun çalmasına özen gösteririm. Ama o söylediği laftan alındığımı belli etmem. Hatta eşimle sonrasında konuşurken sakın umursama gibi sözleri beni rahatlattı için umursamam da. Şimdi benim de gebeliğin zor geçiyor çok bulantım var eskiden biz çalışırken unuturduk yoksa bizde kötüydük ama yatmazdık falan filan der daha başka bir sürü şey... Bne ne yaptım dersen evinden midem bulandı bir gün annem yerine kayınvalidemde kaldımelimde serumla sürekli lavobaya kusmaya gidince sustu. Bu da bence evliliğin siyaseti. Ne karşına al ne yanında dur.
Kesinlikle öyle insan kendi annesiyle bile geçinemiyor bazen.yani 10 gün uzun bir süre
biz annemle kalıyoruz valla her gün trip yiyoruz kendisinden, inanın ben bile tahammül edemiyorum
ama yine de boşanacaksınız falan ne saçma sapan şeyler.
zaten her ne olursa olsun hamile bir kadına asla kötü söz söylenmemesi gerektiğini düşünüyorum.
ya bir şey olsa allah korusun, o zaman ne karşı taraf unutur ne de siz onu affedebilirsiniz.
Bu boşanacaksınız lafının hakkınıda kayınvalidelere kim veriyr ya ? Sanki hakim onlara sorucam boşıyımmı oğlunuzu diye ey Allahım sizene !Kızlar merhaba.
Sabahtan beri yazıp siliyorum, belki benzer durumu yaşayanlar vardır diye yazmak istedim.
mecburi bir durum için kayınvalidenin bulunduğu şehirdeydik beraber kaldık 10 gün.
Aslında pek iyi anlaşamayız kayınvalideyle çünkü her şeye fazla karışır mesela günde 1 litre su içmeliymişim yoksa bebeklerim karnımda sıkışırmış
sağlık durumumdan dolayı eşim evde de bırakamadı, annemlere de gidemedim covid oldukları için bu yüzden sessiz kalıp günümü ayrı bir odada geçirdim.
Bu sabah alakasız bir konuda üstüme geldi -konuyla eşimin hiç alakası yok bu arada-, konuyu belirtmek istemiyorum kişisel bir şey. Bende “bu konu beni rahatsız ediyor” diyip diğer odaya geçtim.
Arkamdan konuşmaya başladı eşime “beni tersliyor hep, ben kötü olayım sen yuvanı bozma, aman oğlum karınla mutlu ol, biz senin karınla aynı evde yapamıyoruz” demeye başladı, geçmişte de doldurmaya çalışmışlığı var bu arada eşimi o yüzden bunlara takıldım.
Bende yanlarına gidip eşime beni eve bırakmasını söyledim.
Bu defa kayınvalide iyice köpürdü “benim evimden böyle gidecekse hiç gelmesin istemiyorum” gibi şeyler söyledi.
Hiç duymadan eşyalarımı toparladım bu esnada hala konuşuyor ve eşime “karının ağzına bakarsan hakkımı helal etmem sana” gibi şeyler söylüyor.
En son baktı ben cevap vermiyorum “boşanacaksınız siz, sürmeyecek evliliğiniz” dedi. Bende “kına yakarsın o zaman” diyip çıktım evden.
eşim tüm bunlar olurken ilk olarak beni orada kalmam konusunda ikna etmeye çalıştı, işe yaramadı. Annesi “boşanacaksınız” derken annesini susturmaya çalıştı, yanlış konuşuyorsun falan dedi.
Biz eve geldik, eşim benimle konuşmuyor bende ona öfkeliyim açıkçası. Yarın tekrar gidecek ve yastığını salona götürmüş ben duştayken.
Sorum şu ki; kayınvalidesiyle konuşmayanların eşleriyle ilişkileri nasıl?
eşimle konuşmayı düşünmüyorum, ona çok kırgınım..
Bugüne kadar hep politik davrandım.
Suratıma boşanacaksınız diyen kadına artık nasıl politik olabilirim bilmiyorum...
Terslemek değil aslında.Konunun ilk yarisinda siz haksizsiniz ikinci yarisinda ise kayinvalide. Kadin demiş veni tersliyor diye terslediginiz de cok acik zaten siz de kabul etmişiniz. Eşinizin annesi sonucta ve de sayili gun ordasiniz keşke terslemek yerine sohbet etmeye calissaydiniz. Odaniza da dinpeneyim deyip gitseydiniz. Karninda sikişır çocuk vs. Muhabbetine de t3rslemeden cevabinizi verseydiniz. Altta kalmayin ama kadini terslemeyin de.
Sakin ve alaylı bir şekilde : boşanacaksınız diye düşünmenin bir sebebi var mı diye sırıtarak sormak lazımBugüne kadar hep politik davrandım.
Suratıma boşanacaksınız diyen kadına artık nasıl politik olabilirim bilmiyorum...
Tabi bi doğur evinin baş köşesinde bitecek..Kesinlikle öyle, eminim birkaç ay sonra boşanmamı iple çeken o değilmiş gibi görüşmeye başlayacak benimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?