kayınvalidenize sözden sonra hemen anne yada baba diyebildiniz mi? kendinizi nasıl alıştırdınız? mesela ben birşey demem gerekirse lafı ortaya atıyorum kim üstüne alırsa bazen de laf ortada kalıyo ama diyemiyorum napimmm dilime geliyo ama çıkmıyo maaleseff ... birde burda okuduklarımdan mıdır yada psikolojik olarak mı bilmiyorum kadının bana hiçbir zararı, ters bir lafı olmadı fakat hep temkinliyim ona karşı hep bir mesafe koyuyorum araya ki 2,5 yıldır tanıyorum söz ve nişan olalı da 2 hafta oldu. Zamanla düzelir mi?
düzelir canım ben sözden hemen sonra söyledim söyle dediler yoksa zor olurmmuş. nişanlımda bende bayağı zorlandık ama şimdi alıştım. mesela annemlerin yanındada çok uzun süre diyemedim ama zamanla düzelir merak etme
ben çok zor söyledim heleki kendi annemin babamın yanında hala diyemiyorum keşke başka bişey denseydi.......
yanlızken bile diyemiyorum cidden onların yanında daha zor olur sanırım :// oooff
Daha nisanliyken anne demene gerek yok ki cnm.
Ben teyzeyi kullaniyordum.
Balayindan sonra anne demeye basladim ama cok zor oldu benim icin.
Esim anneme, anne dedigi icin belkide bende diyebildim.
Bence demek zorunda degilsin.
Nikahtan sonra demeye baslayabilirsin.
nişanlım söylüyo benim teyze falan demem acayibime gider diye düşün üyorum şimdiden araya iyice soğukluk sokmak istemiyorum hoş zatn yeterince sınırlı samimiyetim var nedense
7 sene oldu hala diyemiyorum bi art niyetim olduğundan değil diyemiyorum.Anne yada Baba demedim kayınvalide kayınpedere
aynen art niyetim asla yokk bunun ileride sorun olmasını kesinlikle istemem ama kayınvalidemde kayınpederimden bahsederken baban demiyo mesela ..... amcan da şöyle yaptı gibi konuşuyo bende diyeceğim zaten yokken iyice vazgeçiyorum
artık o ailenin parçası olacaksınız.
tamam fazla samimiyet zarar verir ama kendinizi bu kadar da çekmeyin. siz komşunun kızı değilsiniz ki.
mesela kayınvalidenizin ismi AYŞE olsun.
Ayşe anne diyebilirsiniz.
bence hemen başlayın demeye...
Ben 7 aylık evliyim hala diyememSeviyor olmama rağmen..
Yapı meselesi galiba..
Hatta nasılsın bile diyemem nasılsınız derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?