Normalde anneniz bakıyorsa neden anneniz bakmaya devam etmiyor.Böyle içiniz rahat edecek mi bir anne olarak?Hiç sanmıyorum.Başka bir çözüm yolu bulun.Merhabalar,
Beni rahatsız eden bir konuda sizlere danışmak istiyorum, belki içimi bir nebze rahatlatabilirsiniz.
Şehir dışında yaşayan kayınvalidem bebeğime bakmak için evimize gelecek, ne kadar kalacak bilmiyorum. Normalde bebeğime annem bakıyor ve anneannesine inanılmaz alıştı.
Ben maalesef kayınvalidemle sorunlar yaşamış/arasıra da yaşayan bir durumdayım. İlişkimiz maalesef hiçbir zaman çok iyi olmadı. ANcak herşeyi bir kenara bırakırsak çocuk bakımı konusunda ona güvenemiyorum. Alt değiştirmeyi bile tam bilmiyor, çocuğuma şekeri asla vermiyorum (8 aylık bebekten bahsediyorm) ancak daha 4 aylıkken bile ağzına sür tadını alsın diyen bir kafaya sahip. Ben yokken vermesi çok olası.
Onun dışında indirip kaldırması bir dert, çünkü ağrıları var poşet bile taşıyamıyor.
Biliyorum çoğunuza göre evham olabilir ama ya düşerse ya saçma sapan şeyler veririse ağzına diye korkuyorum.
Bu işten sıyrılmam için bir öneriniz var mı? :)
Sevgiler
bence böyle değil yaaaÇocuk bakmayı bilmiyor diyorsunuz ama eşinizi o büyüttü öyle değil mi, anneniz mükemmel mi bakıyor da ona emanet ediyor ama kv'ye emanet etmiyorsunuz? Sizin çocuğunuz da birgün büyüyecek ilahi adalet varsa aynı şeyleri sizde yaşayacaksınız
Kendi annesinin bakmasıyla kv bakması bir mi sizce?Ayrıca nereden biliyorsunuz annesinin büyüttüğünü bizimkiler de 4 çocuk büyütmüş güya ama çocuk bakmaktan bihaberler.Siz çok meraklıysanız doğurup doğurup atın kaynanaya.Çocuk bakmayı bilmiyor diyorsunuz ama eşinizi o büyüttü öyle değil mi, anneniz mükemmel mi bakıyor da ona emanet ediyor ama kv'ye emanet etmiyorsunuz? Sizin çocuğunuz da birgün büyüyecek ilahi adalet varsa aynı şeyleri sizde yaşayacaksınız
Yedirme dersin olur biter, direk çocuğu veremem, Ona emanet edemem demek doğru mu sence.bence böyle değil yaaa
tabi eşlerimizi onlar büyüttü ama o oğluna şeker yedirdi diye bende yedirmek zorunda değilim ki
bide şöyle düşünelim eskiden bu kadar ıvır zıvır yiyecek yoktu varsa doğalı vardı
o yüzden eşlerimizin bebekken yedikleri şimdikiler kadar zararlı değildi illaki
Yahu 8 ay önce anne olmuş kendi ağzınla söylüyorsun 8 ay önce taze anne taze taze herşeyi yaşayıp görüyorbu yeni anneleri de küçümseme olayına ayrı tav oluyorum 30 sene önce çocuk bakıp totosunu kaldırmaktan aciz kadına mı emanet etsin çocuğunu?Kendi bakma imkanı olsa herhalde çözüm yolu aramaz saçmalamışsınız.Kadın size bebeğinize bakmak için yalvardı mı?Yalvarmadıysa baktırmayın kanun değil ya bu.8 ay önce anne olmuş insanlarında cocuk büyütmüş annelere bebek bakmaktan anlamıyor demesine ayrıca tavım.Baktırmayın yahu oturun kendiniz bakın madem en iyisini siz biliyosunuz.
Aciz dediği kadına bebek emanet etmesin.Nasıl bi çözüm yolu bulabilir annelere baktıracaksa?Çözüm yolu bulup dogurulur bebek benim bildiğim 8 ay annem baksın bi ara aciz kayınvalidem baksın diye değilYahu 8 ay önce anne olmuş kendi ağzınla söylüyorsun 8 ay önce taze anne taze taze herşeyi yaşayıp görüyor 30 sene önce çocuk bakıp totosunu kaldırmaktan aciz kadına mı emanet etsin çocuğunu?Kendi bakma imkanı olsa herhalde çözüm yolu aramaz saçmalamışsınız.
Kadın size bebeğinize bakmak için yalvardı mı?Yalvarmadıysa baktırmayın kanun değil ya bu.8 ay önce anne olmuş insanlarında cocuk büyütmüş annelere bebek bakmaktan anlamıyor demesine ayrıca tavım.Baktırmayın yahu oturun kendiniz bakın madem en iyisini siz biliyosunuz.
Neden bir olmasın ikisinin de torunu değil mi? Oğlunu(konu sahibinin eşini) kim büyüttü dağ da kurt falan mı, kv'leri kötü göstereceksiniz diye komik duruma düşmeyin bence.Kendi annesinin bakmasıyla kv bakması bir mi sizce?Ayrıca nereden biliyorsunuz annesinin büyüttüğünü bizimkiler de 4 çocuk büyütmüş güya ama çocuk bakmaktan bihaberler.Siz çok meraklıysanız doğurup doğurup atın kaynanaya.
Aynen öyle, bizimkiler açık açık söylüyor biz unutmuşuz resmen küçük çocuğu diye. Hatta ne yedirilmesi gerektiği konusunda konuştuğumuzda da biz ne yanlışlar yapmışız, keşke şimdiki imkanlar olsaydı diyorlar.Yahu 8 ay önce anne olmuş kendi ağzınla söylüyorsun 8 ay önce taze anne taze taze herşeyi yaşayıp görüyor 30 sene önce çocuk bakıp totosunu kaldırmaktan aciz kadına mı emanet etsin çocuğunu?Kendi bakma imkanı olsa herhalde çözüm yolu aramaz saçmalamışsınız.
Ay canım benim eşimi ve kardeşlerini anneanneleri büyütmüş mesela annesi bebek emzirmeyi bırak tutmayı bırak hiçbirini bilmiyordu misal ordan örnek veriyorum.Kadının içi rahat etmez onu yediriyor bunu veriyor dinlemiyor yazmış okuduysanız.Ayrıca kadın zaten kötü kötülenmeye ihtiyacı yokmuş yani.Neden bir olmasın ikisinin de torunu değil mi? Oğlunu(konu sahibinin eşini) kim büyüttü dağ da kurt falan mı, kv'leri kötü göstereceksiniz diye komik duruma düşmeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?