- 21 Ocak 2018
- 8.530
- 21.148
- 348
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparlar elbette sen burdasin kanarya nerde derler. Eşin ne söylerse söylesin sebep olarak kabul etmez laf sokarlar laf söylerler. Sonra esin o kadar lafi toplayip yanina gelir. Ikiniz gitmezseniz bu ortak karar gibi görünür ikisi de böyle istiyor kendi duzenleri bu denir. Ama esin gider sen gitmezsen gelin bizi istemiyor sen de adam olup getiremiyorsun diye kiskirtirlar. Ayri bir aile oldugunuzu asla anlayamazsiniz bu sekilde genis aile ile cekirdek aile iç ice gecmis oluyor maalesef.Evet yaparlar bunu neden gelmedi karın derler. Çünkü bi ara görümceydeydik kayınbabam gelmedi kaynanam vardı. Aradı babasını neden gelmiyorsun çağırdık seni sinirlendirdin beni yorgunsan yorgunsun iş mi yapcan sanki dedi saydırdı kapattı. Eşim tek giderse böyle saçma saçma konuşurlar. Gitmeyince de eşimin aklı kalır gibi geliyr.
Benim eşimde ailesiyle zaman geçirmek istıyor. Ve her gittiğimde sen de gel, biz evliyiz diyor.Bende yapışık ikiz miyiz arada tek git diyorum. Ailesi tek gidince problem mi var diyorYaparlar elbette sen burdasin kanarya nerde derler. Eşin ne söylerse söylesin sebep olarak kabul etmez laf sokarlar laf söylerler. Sonra esin o kadar lafi toplayip yanina gelir. Ikiniz gitmezseniz bu ortak karar gibi görünür ikisi de böyle istiyor kendi duzenleri bu denir. Ama esin gider sen gitmezsen gelin bizi istemiyor sen de adam olup getiremiyorsun diye kiskirtirlar. Ayri bir aile oldugunuzu asla anlayamazsiniz bu sekilde genis aile ile cekirdek aile iç ice gecmis oluyor maalesef.
Eşimi ikna edip bi kere gitmeyelim o düşünceye girsinlerde sonrasında bakarız p zamanYaparlar elbette sen burdasin kanarya nerde derler. Eşin ne söylerse söylesin sebep olarak kabul etmez laf sokarlar laf söylerler. Sonra esin o kadar lafi toplayip yanina gelir. Ikiniz gitmezseniz bu ortak karar gibi görünür ikisi de böyle istiyor kendi duzenleri bu denir. Ama esin gider sen gitmezsen gelin bizi istemiyor sen de adam olup getiremiyorsun diye kiskirtirlar. Ayri bir aile oldugunuzu asla anlayamazsiniz bu sekilde genis aile ile cekirdek aile iç ice gecmis oluyor maalesef.
Ben de bunu demek istiyorum canim tek gidince neden tek geldin diye bir araba laf oluyor. Hele de aile sorunluysa. Normalde tek gitti diye laf etmeyen kaynanalar var oysa. Ama sorunlu kaynanalar bunu yapar konu sahibinin kaynanasi da sorunlu.Benim eşimde ailesiyle zaman geçirmek istıyor. Ve her gittiğimde sen de gel, biz evliyiz diyor.Bende yapışık ikiz miyiz arada tek git diyorum. Ailesi tek gidince problem mi var diyor
Haklısın aslında beni yoran zorundaymış gibi hissetmek. Mecburmuş gibi. Değilim ama öyle hissediyorum hissettiriyorlarlSorun aslında eşiniz ailesi vs değil
Bu ayıp olur diye sizi yetiştirenler
Anneniz size geldiğinde kv yi çağır ayıp olur diyor çünkü o da huzur kaçmasın anası ile oturdu beni çağırmadı demesin kv niz istiyor
Aslında hayat bizimle sınırlı
Bu sitelerde herkes kendi hayatına göre yazıyor ama tek doğru buymuş gibi yazıyoruz belki de sizinki doğru her çağırınca gitmek size huzur veriyor
Aslında anlatmak istediğim “sen ne istiyorsan doğru o “
Her seferinde gitmez canın isterse İki gün üst üste gider sonra 5 gün gitmezsin bunu kalıba sokmaya çalışmak seni daha da yoruyor
Ben sırf karar verdikleri için çağırmadım. Annemler geldi ayıp olmasın diye eşime annenide çağır dedim. Kayınvalidem demişki kardeşinide çağırsana. Eşim sordu bana bende aman ağzımızın tadı kaçmasın diye tamam dedim. Bunu neden yapıyorlar ?Bilmem..benim amcam gelse babamları da çağırırım.
Yaş ortalamasından aile bağlarımızın kuvvetli oluşundan dolayı belki de.
Yani kuzenim gelse tamam çağırmam ama amcam gelse babam da gelsin isteyebilirim.
Kardeşe gelince. Aynı şehirdeki kardeşi, kayınvalide size her geldiğinde elbette çağırmak zorunda değilsiniz.
Hatta buna o da karar veremez.
Ama o öyle dikte ettikten sonra "çağırmam" diyemiyordur insan elbette.
Duymazdan gelin bazen geçiştirin.
Onu da başka sefer çağırırız, bugun böyle olacak falan deyin.
Aaa hatırladım seniYaparlar elbette sen burdasin kanarya nerde derler. Eşin ne söylerse söylesin sebep olarak kabul etmez laf sokarlar laf söylerler. Sonra esin o kadar lafi toplayip yanina gelir. Ikiniz gitmezseniz bu ortak karar gibi görünür ikisi de böyle istiyor kendi duzenleri bu denir. Ama esin gider sen gitmezsen gelin bizi istemiyor sen de adam olup getiremiyorsun diye kiskirtirlar. Ayri bir aile oldugunuzu asla anlayamazsiniz bu sekilde genis aile ile cekirdek aile iç ice gecmis oluyor maalesef.
Benim eşim tüm gün anne evinde olmak istıyor.Ama ben 2 3 saat sonra sıkılıyorum.Bunu nasıl çözeriz bilmiyorum.Ben de bunu demek istiyorum canim tek gidince neden tek geldin diye bir araba laf oluyor. Hele de aile sorunluysa. Normalde tek gitti diye laf etmeyen kaynanalar var oysa. Ama sorunlu kaynanalar bunu yapar konu sahibinin kaynanasi da sorunlu.
Ben çalışıyorum ama kıymelti olan 1 günüm böyle geçince rahatsız oluyorum sadeceBende ayni apartmandayim hemen her gün gerek eltimle gerek kayinvalidemle görüşüyoruz caydı kahveydi derken. Maksimum girip cikmadigimiz 2 gündür yakin olunca mesafe isi olmuyor tavir trip gbi oluyor ya da bana öyle geliyor gerçi bu durumdan şikayetçi degiliz biz. Kayinvalideme bi akrabasi geldiginde tabi bizde ugruyoruz (pandemi öncesi) veya bize ortak bir tanidik geldiginde bi alo diyoruz anne falanca burda isin yoksa gel diye. Bence olmasi gerekende bu istisna durumlari ayri tutuyorum ciddi problemler olur ipler gerilir vs vs o ayri. Ama sirf kocanin ailesi diye mesafeli olmayi bu çabayı doğru bulmuyorum. Benim aileme mesafeli olsa esim aileme çok mahcup olurdum esimle ciddi sorun yaşardım. Empati kurmak lazim. Kaynanalik iste adi çıkmış ne yapsalar batıyor![]()
Tek kaynanamda değil görümcemde der.Ben de bunu demek istiyorum canim tek gidince neden tek geldin diye bir araba laf oluyor. Hele de aile sorunluysa. Normalde tek gitti diye laf etmeyen kaynanalar var oysa. Ama sorunlu kaynanalar bunu yapar konu sahibinin kaynanasi da sorunlu.
Dimi ya bende böyle düşünüyorumHiç gitmiyorum hele corona zamanı asla gitmem çağırmamda.Normal zamandada o geldi vay bu geldi git gel banane kim geldiyse ne yaparlarsa yapsınlar zamanında giderdim hizmetide eksik etmezdim.Misafir olduğum yere bile pasta börek yapar götürürdüm gerek yokmuş yapmayan etmeyen daha yaranıyor tecrübeyle sabit.
Bu sorun zamanla çözülür. Evine alistikca gitme sıklıgı azalir.Benim eşim tüm gün anne evinde olmak istıyor.Ama ben 2 3 saat sonra sıkılıyorum.Bunu nasıl çözeriz bilmiyorum.
Allah sabir versin çekilir dert degilTek kaynanamda değil görümcemde der.
Eşime geçen diyorki kalksana abi bana git içecek al. Neden beni çağırmıyorsun börek alda beni çağırAllah sabir versin çekilir dert degil![]()
Yok alıştı da onlarla zaman gecırmek ısterken hep bende olayım istıyorBu sorun zamanla çözülür. Evine alistikca gitme sıklıgı azalir