- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
Siz asla munakasanin baslangicinin yapmayin. Kalkalim deyin mesela , size durmuyosunuz gibi bisey derlerse cok isim vardi yoruldum dinlencem deyin. Ya da isim var gitmem lazim diyin. Herseyi siz soyleyin. Ama gulumseyerek. Gorumceniz herseye burnunu sokuyor babasini bu kadar dusunuyosa elin kizindan bekleyecegine kendisi halletsin. Siz istiyorsaniz cahirin. İstemiyorsaniz asahi tabak gonderin esinizle. Ne o oyle her aksam sizde. Mesafe koyup renginizi cok belli etmezseniz nasil hamle yapacaklarini sasirirlar. Kizi arayip cahirmadin mi derse, siz telefonu alin ya da geri telefon edin esinizin onayiyla ( sen karisma ben konuscam diyin) sorna da abla kusura bakma cahiramadim bi problem mi var , diyin . O size saydirirsa sizde dokulun. Benm babamsa , senin oz baban. Gel biraz da senin hayrin dookunsun diyin. Gibi gibi. Ama o raddeye gelmeden anlsrlar umarimAynı öyle biliyormusun eşime kötü evlat psikolojisi yapıyorlar. Kayınvalidem köydeydi kayınbabam burdaydı her izin günümde yemeğe çağırdım bazenxe akşamları çaya. Abisine diyor ki sen babamı çağırırmıydın hergün bizde adam bilmem ne. Bu bana yapılmış bi laf değil mi ? O an ne demeye çalışıyorsun çalışıyoruz biz demek istiyorum. Eşim bunalıyorum diye had kalkalım diyor kayınvalidem eşiöe yükleniyor yürü git durmuyorsun bizde diye. Artık benim deme zamanım geldi dimi ? Benim demem lazım kalkalım evde uzanalım biraz gibi.