- Konu Sahibi morbabetler
-
arkadaşlar burda okadar kayınvalidesinden dert yakınan varkı.merak ediyorum.kayınvalidesine yakın oturupda eşinizin kayınvalidenıze gitme sıklığı nedir acaba?
Çalışıyorlarmış haftada birgün gelmeleri normal ara sıra hafta içide geliyor diyorsun ediyor haftada 2 gün peki siz kaç günde bir gelmesini bekliyorsunuz.canım evli değilim ama abim evli yengem haftada 1 kez muhakkak geliyolar çalıştıkkları için bu pazar günü olur genlde cok nadir bişi olursada haftaiçide belki gelirler
bizim okadar dengesizki.ben çocuktan dolayı çok evden çıkamıyorum.ama eşim özllikle hafta sonu mutlaka birkaçkere gide.zaten kayınvalidem çocuğa bakmak için bize geliyor.hafta içi hep görüyorum.ama eşim her fırsatta kısa sürelide olsa gidiyor ailesine.yok şu iş var yok bu iş var.yok şuna gidilcek eşim arabayla annesi gili bırakmaya gide.en son geçen zıvanadan çıktım.bizmkiler şehir dışından zıyarete geldiler.eşim herzamankı gbi anasını aradı akşam.sankı çok uzağız.onlarda mahrumiyet bölgesinde muhtaçlar.neyse eşimin kv dem kendi evinden 2 sokak ötede bir akrabasının evinde.saat akşam 9 falan.yani annesinin yüriyerek evine varması 5 dk.gittiği yerde akrabası yanı evde onu evine bırakbilecek çok insan var.annesine diyorki anne ben gelip seni evine bırakıyım.yuh artık dedim.evde benım annem babam var zıyaretimze gelmiş.sen nereye gidiyorsun.hemde çok saçma bi sebep için.bazem kendimi enayı gibi hissediyorum.onun ailesi tatlıda benımkı acımı.napcam bilmiyorum artık.pisikolojim iyice bozuldu.
ben hafta bir iki kere gitmeyi sorun etmıyorum.en baştayken eşim nerdeyse her gün gitmek istredi.çok kavgalar ettik bu yüzden.şimdi ben hem çalıştığım için hemde çocuk olduğ için çok gidemiyorum.zaten kv dem hep bizde çocukdan dolayıç.ama eşim her fırsatta yarım saatte olsa onlara uğruyor.hiç bir fırsatı kaçırmıyor.hafta sonları onlara göre hep planımız programımımız.hafta içi okadar görüşmesine rağmen napıyo nedıyor yine hafta sonu mutlaka uğruyor. boğuluyorum artık.o anası babası ben ve çocuğundan oluşan bir aile istiyor.ama ben bunu istemiyorum
ya off bende evlencem bizde altlı üstlü oturcaz herkes hep bu sorunları yasıo bende yasıcam diye korkuormm öyle bi insanlara benzemioolarda ama evlnnce işler değişir dye korkuorm annemde isteme altlı ustu dio hep karısır içli dışlı olursun sürkli dio mecburiyetten(
korkma canım hiç öyle olmuyor öyle insanlara benzemiyorlar diyorsan öyle olsalardı belli ederlerdi zaten bence hatta yardımı bile olur sana
ya ilk bastakı tavır önemli erkekte bıraz aradaki mesafeyi korumalı yani sonucta anne babasıda olsa artık o evden cıktı öncelıklı olan esi olmalı bi evi bi ailesii var sonucta artık allah hepimizi kötü insanlardan korusun ne diim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?