kayinvalideye inat çocuk yapanlar?

Ah o kaynanalarda gelindi unuttular.

Şimdi burada carcar şikayet eden gelinler de birgün kaynana olacaklar ve gelin olduklarını unutacaklar.

O kaynanalar gelin olduklarını gelinler de gün gelip kaynana olacaklarını unutmasalar herşey hallolacak.

Ayol kaynanaya ınat olsun dıye cocuk yapılır mı ne alaka ya kaynanada sana ınat kendı cocugunu yanına alırsa olan senın cocuguna olur yalnız...

Saçma gibi geliyor ama illa ki çoğu kişinin aklına geliyodur bu:/
Kayınvalidemi arada sinir olsam da genel anlamda severdim. Ama ona inadına çocuk yapacak kadar çok değer vermiyordum. Sorry :/

Bu arada kayınvalideye inat yapmanın milyonlarca seçeneği varken neden illa altın vuruş ?

Son düzenleme:
Evet sorunlarim çok evet doğru diyorsunuz esim suçlu evet biliyorum zaten yazdim saglikli düşünemiyorum bu aralar saçma sapan düşünceler geliyor aklıma.çıktım biraz hava aldım biraz kendimi dinledim
Allah bilir olacagi vakti elbet, cocugu veren O; ne kadar plan yapsak da.. Ama sen evliliğinin oturduğuna emin olduktan, esine guvendiktem sonra mutluluguna ek olsun diye istemelisin dilemelisin çocuğu.. Ona gore cabalamalisin.. Bildigin soguk savas verilen bi evin icinde cocuk isi daha zor hale getirir genelde Allah korusun

Back
X