kayinvalideye inat çocuk yapanlar?

Keşke çocuk yapmak için üreme organlarının gelişmesi yetmese. Vücut gibi akıl da çocukluktan, ergenlikten çıkmadan hamile kalmak mümkün olmasa mesela... :işsiz:
(konuyla alakasız sevinç şeysi: aa yeni emojiler gelmiş. yaşasın kendimizi daha manyakça ifade edebileceğiz. :skandal:)

Saçma gibi geliyor ama illa ki çoğu kişinin aklına geliyodur bu:/
Ay yok Allah aşkına saçmalayın daha neler... Birine inat uğruna çocuk yapılır mı.. Çocuk çok çok büyük bir sorumluluk. Gerçekten hazır olana kadar kimseye inat uğruna böyle bir taşın altına elimi sokamam. Kimsede sokmamalı. Benimde kayınvalidem ile ciddi sıkıntılarım var. Kendisi yaşının çok genç olduğunu ve kaynanalığın kendisine reva olmadığını düşünüyor. Kayınvalidem için inat uğruna ilerde tek yapacağım şey; çocuğuma "babanne" değil "nene" dedirticem. :spor:

'Esim dolduruşa geliyo' bahanesine tavım ben esas.. Gelmesin arkadasim gelmesin ya.. Kendi akli, kisiligi, fikri olmayan adam suclu degil; kv gorumce suclu hain kotu.. Anaci, aileci, kompleksli, paranoyak adamlar sütten cikmis ak kasik..
Kesinlikle.
Her koca gelmiyor dolduruşa. Evet kayınvalide kötü niyetli olabilir ama eğer o adam anasının sözüyle evininin huzurunu kaçırıyorsa, suçlu kayınvalide değil, kocadır yani.
Ben bu konuda gram tereddüde sahip değilim.

Kesinlikle.
Her koca gelmiyor dolduruşa. Evet kayınvalide kötü niyetli olabilir ama eğer o adam anasının sözüyle evininin huzurunu kaçırıyorsa, suçlu kayınvalide değil, kocadır yani.
Ben bu konuda gram tereddüde sahip değilim.
Hep soylerim; iş kocada biter.. Dedigin gibi, adam firsat vermese en kotu kv bile ayagini denk alir..

Keşke çocuk yapmak için üreme organlarının gelişmesi yetmese. Vücut gibi akıl da çocukluktan, ergenlikten çıkmadan hamile kalmak mümkün olmasa mesela... :işsiz:
(konuyla alakasız sevinç şeysi: aa yeni emojiler gelmiş. yaşasın kendimizi daha manyakça ifade edebileceğiz. :skandal:)
Aaaaa sırf emojiler için yorum yazılır. .dur yazayım. .:kusmuk::skandal::spor:

Birine inat olarak dünyaya gelmiş olsam, inadına beni dünyaya getireni getirdiğine pişman ederdim. :mapus:
Yukarıdaki cümleyi anlarsan eğer, o çocuğu yapmaktan vazgeçersin belki.

Bu arada konu sahibi, mudahaleci bi kaynana ve arkanda durmayan bi esin varsa, o cocuga sahip olduguna olacagina pisman ederler seni.. Esine aile olduğunuzu gostermezsin cocukla(ciddi skntilariniz var ise).. Aile olmaya niyetli olan adam, cocuk olsun olmasin senin yaninda ve destektir zaten..

Evet sorunlarim çok evet doğru diyorsunuz esim suçlu evet biliyorum zaten yazdim saglikli düşünemiyorum bu aralar saçma sapan düşünceler geliyor aklıma.çıktım biraz hava aldım biraz kendimi dinledim

Back
X