kayinvalideye inat çocuk yapanlar?

Evet sorunlarim çok evet doğru diyorsunuz esim suçlu evet biliyorum zaten yazdim saglikli düşünemiyorum bu aralar saçma sapan düşünceler geliyor aklıma.çıktım biraz hava aldım biraz kendimi dinledim
kocana sözün geçmiyor, kabahat senin.
kocan seninle ailesi arasında denge kuramıyor, kabahatli.
siz geçinemiyorsunuz daha, çocukları niye böyle huzursuz ortama sokmak gibi psikopatça düşüncelere giriyorsun?
önce sorunlarınızı halledin.

KK'da bir mantik suzgeci olsa da abuk konular acilmasa.

evlılık ve cocuk ıcın kısıler testlere tabı tutulmalı...
allah akıl fıkır versın

vurmayın yav öldü kız :ruh:

çok bunalmış sağlıklı düşünemiyor bakın kendisi de kabul ediyor :

Evet sorunlarim çok evet doğru diyorsunuz esim suçlu evet biliyorum zaten yazdim saglikli düşünemiyorum bu aralar saçma sapan düşünceler geliyor aklıma.çıktım biraz hava aldım biraz kendimi dinledim

canım arkadaşların da dediği gibi eşin değişecek ki evliliğin değişsin...
insanlar da kolay kolay değişmiyor yoğun bir çaba sarfedeceksin ki biraz esneme olsun sen enerjini buna yoğunlaştır ve kendini evliliğinde mutlu hissetmediğin sürece de ikinci çocuğu yapma sıkıntını ikiye katlarsın.

'Esim dolduruşa geliyo' bahanesine tavım ben esas.. Gelmesin arkadasim gelmesin ya.. Kendi akli, kisiligi, fikri olmayan adam suclu degil; kv gorumce suclu hain kotu.. Anaci, aileci, kompleksli, paranoyak adamlar sütten cikmis ak kasik..
Ben de buna bitiyorum. Boş o zaman bu adamlar, dolduruluyor hemen kendi kafaları basmıyor, başkalarının kafası işliyor sürekli. Ne asalakça

Ay yok Allah aşkına saçmalayın daha neler... Birine inat uğruna çocuk yapılır mı.. Çocuk çok çok büyük bir sorumluluk. Gerçekten hazır olana kadar kimseye inat uğruna böyle bir taşın altına elimi sokamam. Kimsede sokmamalı. Benimde kayınvalidem ile ciddi sıkıntılarım var. Kendisi yaşının çok genç olduğunu ve kaynanalığın kendisine reva olmadığını düşünüyor. Kayınvalidem için inat uğruna ilerde tek yapacağım şey; çocuğuma "babanne" değil "nene" dedirticem. :spor:
Ahahah..ebe dedirt ya da eci..alternatif ve daha ağır versiyon ;)

Kaynanalar gelinlere kafayı sıyırtırdı alın bakın buda kanıtı:KK59:

Kaynana ya inat çocuk yapsak ne olacakki ;madalyamı verecekler yoo...!!Sıyrılalım bu kafadan artık.Böyle yaparak onları ve güçlerini gözümüzde daha çok büyütüyoruz ve bu kendimize özgüvenimizi kaybetmemizi sağlıyor ;pısırık kadınlar haline geliyoruz sonra .Yazık değil mi bizlere sallayın gitsin bazen görmezden gelin hehe deyin geçin.Yıl 2016 hala gelin kaynana polemikleri üzülüyorum vallahi; herşeyde ufkumuzu genişlettiğimiz gibi bu konularda da genişletsek ya ,kendimize büyük iyilik yaparız;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçma gibi geliyor ama illa ki çoğu kişinin aklına geliyodur bu:/

anneligin manasina dair elestirileri zaten arkadaslar sayfalarda yapmis. ben bir de isin dunyevi kismina dair elestiride bulunayim.

su an gorev geregi yurt disindayim. cocugum turkiyede yasadigim sure icinde fransiz okuluna gidiyordu, yillik ucreti 32 bin tl idi. arti her yil basinda 550 tl kirtasiye ucreti, okulda spor kiyafet giyiyorlardi ve birkac cift okul spor kiyafeti de 500 tl civari tutuyordu. cocugumun saglik sigortasinin aylik odemesi 400 tl civariydi, servis yillik ucret almisti ve 7000 tl idi. haftada iki saat saati 100 tl yuzme dersine gidiyordu, ayda eder 400 tl. evden yuzmeye taksi ile gidis gelis gunde 20 tl'den ayda 80 tl tutuyordu, haftada bir film sinemaya gidiyordu ki vodafone bi alana bir bedava ile gidiyorduk yiyecekleri ile 50 tl tutuyordu 20 de taksisi haftada 70 tl'den ayda 280 tl tutuyordu; icmesini - yemesini - giymesini hesaba katmiyorum.

simdi bu cocugun yeme - icme - oyuncak - kitap - giyim masrafi haric masraflari bana yillik 41 bin 210 tl ediyor. birine inat olsun diye niye bu kadar parayi gozden cikarayim?

Back
X