gül tatlısı
Eki Görüntüle 223155
kıymalı tepsi börgi

etli yaprak sarma
kızlar yiyecek olarak bunları yaptım hepsi hazır

ögle sonu yola çıkacagız ...
hepinize tekrar teşekkür ederim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yolda börek felan dayanırmı sıcakta cnm onuda düşün biraz. eve yaklaşınca kızarmış tavuk felan alın gidincede pilav yapıverirsin. yada kıyma alıp hemen köfte yapıp pişirirsin. dondurucudan çıkartınca hemen ocağa koyman gerektiğini biliyorsundur umarım. pişirirp götürsen sarmayı daha iyi olur bence.
Eki Görüntüle 223154
gül tatlısı
Eki Görüntüle 223155
kıymalı tepsi börgi
Eki Görüntüle 223156
etli yaprak sarma
kızlar yiyecek olarak bunları yaptım hepsi hazır
ögle sonu yola çıkacagız ...
hepinize tekrar teşekkür ederim...
Benim kaynanam çok şanssız bu topicten bunu anladım
Bugün kahvaltıyı 1 saatte hazırlayamadı diye küstüm ona![]()
o mu küstü sen mi küstün canım anlayamadım tam![]()
Sende bir erkek annesisin Allah yavrunu bağışlasın yarın evleneceği zaman sende gelininden saygı beklemeyecekmisin bakalım.Umarım bu sözün işte o zamanlarda aklına gelir.
Büyütüp bir yaşa getirdiğin okutup meslek sahibi ettiğin oğlunun eşi sana saygısızlık yaparsa belkide oğlundan seni uzaklaştırsa ne düşüncede olursun merak ettim doğrusu.
Siz hazırlığınızı yapıp çoktan yola çıktınız bile.Çok da güzel şeyler yapmışsınız ellerinize sağlık.Ve karşılıklı olarak ne kadar şanslısınız.Birbirinizi düşünüyor olmanız çok hoş.Ama kaynana kötü olsa yorumlar aynı,iyi olsa yine aynı şaştım kaldım yahu.Bir insan iyi ise,gelinine değer veriyorsa gelini de bunun karşılığını hoş bir şekilde veriyorsa bize Allah bozmasın demek düşer.Ayrıca herkesin adeti farklı.Onlar böyle yapıyormuş ve yapacakları için fikir istemiş.Keşke herkesin arası iyi olup,düşünse birbirini böyle.
kesinlikle katılıyorum arkadaşım.
bende okuyorum forumda gerçekten kayınvalidesi çekilmez olan arkadaşlar var ama genelleme yapılıp hepsinin aynı gösterilmesi ona göre yorum yapılması çok kötü.bir insan tanımadığı bir anneye nasıl zıkkımın kökünü yesin diyebiliyor aklım almıyor.kayınvalide diye illede sorunlumu kötümü.
benimde aklımın almadığı bu.
kendileri sorunlu diye herkesin aynı olmasını bekliyorlar galiba.
ne mutlu konu sahibine,hem kendisi,hemde kayınvalidesi iyi niyetli.allah sonuna kadar mutlu etsin inşallah
![]()