kayınvalideye temizlik

Diger gelinler calismiyor ama calisan geline gel temizlik yap diyorlar enteresan... bu sefer tamam dediginiz icin ayarlayin gidin ama bit dahaki sefere teklif ederlerse ... ben calisiyorum kendi evimi zor temizliyorum dersin

karşımdakiler çok anlayışsız ben bilmiyorum parayla kadın tutalım desem sizde iki kişi çalışıyo bizde tek biz tutamayız derler kesin

Kayınvalidem daha genç ve diri diyorsunuz.O zaman bence onun kendi işini kendisi yapması lazım neden muhtaçmış gibi davranıyor bu saçma geldi açıkçası.Çalışmayan gelinlerin çocuklarına neden bakıyor onu da anlamadım herkes kendi çocuğuna kendisi baksın madem çalışmıyorlar.Ha haftada bir falan olur anlarım bi yere giderler filan bakabilir ama sürekli sanki çalışan kadınlarmış gibi baktırmaları saçma.Kayınvalidenizde bu durumdan şikayetçiyse bakmasın çocuklara evimin işini yapıcam desin o gün bakmayıversin -ki bence temizlik yapmak çocuk yapmaktan daha kolay-.Size gelip dert yanması da manasız kimse onun işini yapmak zorunda değil tamam evlatları üzerinde hakkı varda gelinler ona hizmet etmek zorunda değil.Herkesin kendi işi gücü düzeni var sonuçta.Haftada sadece birgün izni olan bir insana gel yardım et demek ayıptır günahtır ya böyle saçmalık mı olur.Yaptığı kışlıklardan falan vermesi çok hoş tamam da buna karşılık haftada 1 güncük izin gününüzü ona ayırmak büyük fedakarlık bence.Siz ne zaman dinleneceksiniz?Diğer eltiler kendilerini sizinle kıyaslamasınlar çünkü haftanın 7 günü boşlar ve çocuklarını da kv ye baktırıyorlar.Bi zahmet ayda bir temizleyiversinler.Ha ben sizin yerinizde olsam kv ile güzelce konuşurum anne ben de çok isterim yardımcı olmak ama işte çok yoruluyorum zaten bi pazarım var kendi evime zor yetişiyorum istersen yarım gün bi kadın tutalım ayda bi sana diye teklif ederim.Çünkü birkez yaparsanız hep bi beklenti oluşabilir.

üçünüz ortak bir temizlikçi tutun 2 haftada 1 gelsin dip köşe 150 tlden 300 eder kişi başı 100 tl düşer herkes rahat eder.

annem 60 yaşına yakın

ben onun evinde temizlik yapmıyorum

bir de cidden nasıl mutfak o bir günde iki kişi bitmeyecek

Hepiniz 40 lira verseniz bi temizlikçi tutarsanız soruň kalmaz

iyide eltin gel temizle dememiski temizleyelim demis siz calisiyirsaniz kendinize calisiyorsunuz kusura bakmayin eltiniz ev hanimi diye neden o temizlemek zorunda olsunki ayrıca cocuklarini birakiyorsa kv nizde bakiyorsa yine onlarin aradindaki mevzu haa yaparsıniz yapamazsınız o sizin bileceginiz sey ben sadece eltim ev hanimi ben çalışıyorum demenize takildim
not calisan bir bayanim

Hastalikta olsa bi zahmet kendi cocuklari yapsin yada gundelikciler var bu is icin.
El insaf yahu.hem cocuk hem calisiyosunuz hem kendi isiniz.yapma kardesim..siz yaptikca gelinler hizmetci gibi goruluyor...
Kv demde yaptigim tek sey sofra hazrlamaya toplamaya yardim etmek bitti.
Kendi evime zor yetisiyorum.
Hasta olsada yapmam gundelici cagirurim.kendinize kiymet verin biraz

karşımdakiler çok anlayışsız ben bilmiyorum parayla kadın tutalım desem sizde iki kişi çalışıyo bizde tek biz tutamayız derler kesin
Yapma guzel kardesim..akliniz yokmu diliniz yokmu..calisiyorum.bigunum var cocuklarima zaman ayirmak esime zaman ayirmak evimi temizlemek istiyorum diyin.yahu siz hangi gezegende yasiyorsunuz.

Bizim geline sakayla boyle bir laf desek ortalik inler

Hepinizede faydası oluyorsa ortaklaşa yapın iki gün gelemem benimde evim temiçliğm var dersnz

Bence asiri tepki veriyosunuz. Sonucta o seni ikaz etmiyo ya da sadece sen yap da demiyo birlikte yapalim diyo. Demek ki kayinvalideni dusunuyo. Bence onun yaptigi guzel bisey. Ama sen fazla tepki vermissin. Sadece o yapsa niye baskalari yapmiyoda sadece ben yapiyorum diye dusunecek ama hep birlikte yapsaniz hem is paylasimi olur hem daha guzel olur

Herkes 50tl verse 150tl ye yapar bi bayan ayarlayin
Hem.mutfagini temizler hem camlarini siler

Canım haklısın ama yapman gerek bence. Bu seferde cagardık gelmedi derler eltinin ağzına laf verme . Yeri geldiğinde de söylicek lafın olur.

Kayınvalideye göre değişir o size ve elitelerinize olan tavrıyla ilgili yani. Beni annem yıllarca babaannemin işlerini yaptı. Evleri sobalı. Kışın buz gibi sularda bulaşık yıkadı yemek, temizlik her işini gördü. O buzhanede bi gün hasta oldu yattı diye anneme kalkıp iki iş yaptında yataklara düştün noldu dedi.. Alt katında da amcamlar oturuyo. Yengem çıkıyo yemeğini yiyo oturuyo. Ne kurar ne toplar. Ondan iyiside yoktur. Şimdi ben ollsanim böyle kaynanaya bırak işi aş yapmam. Ama annem hala da gider temizler yemek yapar iki tanede kızı var.! He bnim babaannem severim sayarımda annemin yapması aptallık gibi geliyo bana. Kv nizin size ve eltilerinize tavrı nasıl?

Kendi oğlunu yollayın temizlik yapması için, bakın kayınvalidenize nasıl can gelecek, oğlunun elinden bezi alıp tavanları sürtecek :) Bizde böyle kızlar gelinler bedava hizmetçi, siz ses çıkarmadıkça iş isteyen çok olur.

Kayınvalıden hasta mı neden kendı yapamıyor ?
temızlık yapma gıbı bır zorunlulugunuz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…