kayınvalideye yakın oturmak

deli_ysmn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
15
14
288
Bingöl
eşimle yakın bir tarihte evleneceğiz.
Eşim, evin tek oğlu. Dolayısıyla annesine yakın oturmak istiyor ancak ben istemiyorum, istemediğimi söylediğim için bana bozuldu ama madem öyle istiyorsun uzakta oturalım dedi.
Ancak annesinin babasının tek olduğunu , hasta falan olup hastaneye gittiklerini yakın olması gerektiğini de söyleyerek sitem etti.

Ancak ben biliyorum ki yakın oturursak hep bilinen sıkıntıları yaşayacağız

eşimin gözünde kayınvalide düşmanı, anlayışsız birisi mi oldum şimdi?

ben ikimiz için en doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum.

Bence arabayla her yer yakın atlar gider hastanelik bi durum olursa. Siz haklısınız ama hemen kv istemeyen gelin tavırlarına girmeyin de “şu muhit çok güzel hem işimize de yakın ben orda çocuk yetiştirmek isterim hem arabayla her yer yakın bişey oldu mu hemen atlar gideriz annenlere ne olacak” şeklinde yaklaşın mevzuya yoksa çok sıkıntı çekersiniz. Malesef anlamıyorlar analarıyla oturmak istememe sebebimizi. Kk okumadıklarından olabilir.

Hem evin tek oglu hem de yakin oturmak mi? Size kolayliklar diliyorum. Kesinlikle haklisiniz sakin kararinizdan vazgecmeyin.

yorumlar için teşekkürler
Hem evin tek oglu hem de yakin oturmak mi? Size kolayliklar diliyorum. Kesinlikle haklisiniz sakin kararinizdan vazgecmeyin.
evlenmem yoksa dedim , en ufak şekilde böyle mi davranacaksın? dedi .
ama ikna etmeyi başardım
bende gerisini düşünmüyorum şimdilik..

ama ikna etmeyi başardım

Ikna ettiyseniz sakin geri adim atmayin. Isteyen istedigini dusunsun. Bir zahmet de ben yakin oturmak istiyorum ama esim ne dunur diye o dusunsun.

Şey diyin benim annem babam da yaşlı. Onlara da yakın oturmak lazım. O zaman Sen annenin dizinin dibinde yaşa ben almıyım de. Sadece evin tek oğlu mu ilgilenecek anne baba ile. Gerekirse kızlar da hastaneye götürmeli. Bakmalı.

ama ikna etmeyi başardım
Herkesin hayatta bir duruşu vardır sonuç olarak. En ufak şey dediği tüm hayatınızı etkileyebilir.
İşine gelmiyorsa da evlenmesin, dert çekmek için evlenmiyoruz.

Kaç bacım kaçabildiğin kadar uzağa kaç
Gerçi ben kactımda ne oldu kadın her yere peşimizden geldi

Ben kusura bakma anne baba bende de var ortak uzaklik olsun, diplerinden de ayrilamiyosan evlenme zamanin gelmemistir demistim. Ki benim hic korku duyacagim davranislari olmamisti sirf duyduklarimdan... Oyle boyle baska sebeplerden 10dakikalik uzakta oturuyorum. Cok sukur 1 bucuk yilda hic pisman olmadim. Cizgini bastan çizersen insanlar saygi gosteriyor. Ama bastan annecim annecim rol yaparsan bir daha onu kirmak cok zor.

Aileniz varmı aynı şehirde mi aradaki uzaklık ne kadar? Kadının kendi annesine yakın oturması en mantıklısı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…