• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideyi aramalı mıyım?

Kv.ve samimiyet yan yana yazinca bile siritiyor :) ne gerek var samimiyete?
Bu kişiden kişiye ve ilişkiden ilişkiye değişiyor. Ben özellikle bu pandeminin başından beri Kayınvalidemi hergün arıyorum. Ama biz çok samimiyiz, kafa yapılarımız uyuşuyor ve iyi anlaşıyoruz. Bazen kayınvalide gelin olduğumuzu unutup kocalarımızı çekiştirdiğimiz bile olmuştur :). Allah herkese böyle kayınvalide nasıp etmez, şanslı olduğumun farkındayım.

bence bunu nısanlınıza soylemenız yanlıs olmus
ıcımızden her gecenı aklımızdan her gecenı nısanlımız sevgılımız kocamız bılmek zorunda degıl
cunku onunuzde uzun zaman var yarın obur gun bır sorun yasanırsa o da sıze gelıp zaten annemı hıc benımseyememıstın zaten en basından boyleydın gıbı bır on yargısı olusabılır

daha yenısınız ben burda kımsenın kayınvalıdesıne sıcaklık besledıgını sanmıyorum kı bırakın ayrı sehırler ve daha kısa sure once olmus bır nısanlılık ne bu acele
hele bır evlenın hele bır cocuk olsun o zaman gorursunuz sevılecek bırı mı samımıyetle aranacak bırı mı ne hemen şıp dıye nısanlınıza anlatıyorsunuz kı

kayınvalıde de durduk yere neden aransın kı 6 yıllık evlıyım bayramdan bayrama ararım kendısı de onemlı bırsey varsa arar . esımın annesı o ,o kadar ? gozunuzde bu kadar buyutmeyın

bu arada genelde de kız annelerı ıle damatlar anne cocuk gıbı olur nadırdır kız annesıyle anlasamayan damat ... nedenını bılmıyorum ama boyle oluyor ben bıle annemle anlasamam esım annemle anlasır bu sanırım erkeklerın kaynana korkusu olmadıgı ıcın yaklasımlarından boyle oluyordur sızın nısanlınızında annenızle dıyologu da bundan ıyıdır

O sizi arıyorsa sizinde aramanız lazım.Çok sık olmasa bile.Ama o sizi aramadıysa sizde aramayın.

Haftada 1 cok fazla napiyorsunuz arkadaşlar. Ne gerek var, sonra görevinmiş gibi davranır 2. Hafta aramasan problem olur. Baştan koy tavrini.

Ben sadece bayramlarda aramistim. Gayet de iyi yapmisim. Bence en guzeli, yani benim icin, mesafeli-saygili cizgiydi.

Bence arayın, nişan olmuş sonuçta. İş resmiyete dökülmüş samimi olmak istemeseniz de artık uzun zaman bir arada olacaksınız. Ki nişanlınız sizin ailenizle iletişim kurmuş. Bi yerden sonra onun da gözüne batabilir.

Ben senin ailenle sürekli iletişimdeyim sen bizimkileri aramıyorsuna dönebilir iş. Özellikle kavga ettiğinizde bahsi geçer. Ben olsam arardım haftada bir.

Merhabalar sevgili kk üyeleri, hepinize iyi haftasonları diliyorum.

Ben üç aydır nişanlıyım. Güzel giden bir nişanlılık sürecim var. Nişanlımla herhangi bir sorunum yok şükürler olsun. Ancak ailesiyle farklı şehirlerde olduğumuz için ailesiyle sadece bir kaç defa bir araya geldim. Haliyle aramızda bir samimiyet oluşmadı ve ben zaten yapım gereği insanlara biraz mesafeli duran biriyim.

Kayınvalide ile aramızda herhangi bir sorun yok sadece dediğim gibi samimiyet yok ikimiz de mesafeliyiz. Durum böyle olunca onu aramak bana çok zor geliyor. Çünkü yapmacık davranmak zorunda kalıyormuşum gibi hissediyorum.

Bunu nişanlımla paylaştığımda o da içinden ne zaman gelirse o zaman ara ve kendini hiç bir şey için mecbur hissedip mutsuz olma diyor.
Ama o benim ailemle çok güzel bir iletişim yakaladığı için ona karşı mahcup oluyorum ve aramak zorunda hissediyorum.
Sizce aramalı mıyım kayınvalideyi içimden gelmese de, yoksa akışına mı bırakmalıyım?

Fikirleriniz benim için önemli şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Uzunca bir süre aramamışsanız hal hatır sormak için arayabilirsiniz ama bnce fazla da samimi olma sonra alışabilir. Bu seferde aramıyor sormuyor olur. Al başına belayı. Ne kadar mesafe o kadar iyi.

Ne olur aynen devam et.
Evlenince de gel konu aç nişanlın pardon eşin :) aynı tavırda mi diye..
Valla çatlarız meraktan..

Esim nisanli iken kv min numarasini bile vermedi bana
6 tane kaynim var 6 gelin eksitmis kv
Esimde onlara binayen uzatmaz hatta bana der ki ara sira ara gonlu hos olsun ilk zamanlar niye aramadin diye agzimi arardi ama simdi onu bile sormuyor en ufak sıkıntıyı anlatiyorum beni zorlamasin diye
bence bunu nısanlınıza soylemenız yanlıs olmus
ıcımızden her gecenı aklımızdan her gecenı nısanlımız sevgılımız kocamız bılmek zorunda degıl
cunku onunuzde uzun zaman var yarın obur gun bır sorun yasanırsa o da sıze gelıp zaten annemı hıc benımseyememıstın zaten en basından boyleydın gıbı bır on yargısı olusabılır

daha yenısınız ben burda kımsenın kayınvalıdesıne sıcaklık besledıgını sanmıyorum kı bırakın ayrı sehırler ve daha kısa sure once olmus bır nısanlılık ne bu acele
hele bır evlenın hele bır cocuk olsun o zaman gorursunuz sevılecek bırı mı samımıyetle aranacak bırı mı ne hemen şıp dıye nısanlınıza anlatıyorsunuz kı

kayınvalıde de durduk yere neden aransın kı 6 yıllık evlıyım bayramdan bayrama ararım kendısı de onemlı bırsey varsa arar . esımın annesı o ,o kadar ? gozunuzde bu kadar buyutmeyın

bu arada genelde de kız annelerı ıle damatlar anne cocuk gıbı olur nadırdır kız annesıyle anlasamayan damat ... nedenını bılmıyorum ama boyle oluyor ben bıle annemle anlasamam esım annemle anlasır bu sanırım erkeklerın kaynana korkusu olmadıgı ıcın yaklasımlarından boyle oluyordur sızın nısanlınızında annenızle dıyologu da bundan ıyıdır
O saygidan annen damadina gereken saygiyi gosteriyor eslerimiz de karsiligini verip daha cok saygi duyuyorlar

Ha bir de bizi yetistiren anneye ne kadar minnetkar kaliyorlardir bacilarini gordukten sonra 😄😄😄😄

Esim nisanli iken kv min numarasini bile vermedi bana
6 tane kaynim var 6 gelin eksitmis kv
Esimde onlara binayen uzatmaz hatta bana der ki ara sira ara gonlu hos olsun ilk zamanlar niye aramadin diye agzimi arardi ama simdi onu bile sormuyor en ufak sıkıntıyı anlatiyorum beni zorlamasin diye

O saygidan annen damadina gereken saygiyi gosteriyor eslerimiz de karsiligini verip daha cok saygi duyuyorlar

Ha bir de bizi yetistiren anneye ne kadar minnetkar kaliyorlardir bacilarini gordukten sonra 😄😄😄😄
Benim nişanlım iki kardeş bir ablası var sizin kayınvalide geline doymuş. ☺️

Merhabalar sevgili kk üyeleri, hepinize iyi haftasonları diliyorum.

Ben üç aydır nişanlıyım. Güzel giden bir nişanlılık sürecim var. Nişanlımla herhangi bir sorunum yok şükürler olsun. Ancak ailesiyle farklı şehirlerde olduğumuz için ailesiyle sadece bir kaç defa bir araya geldim. Haliyle aramızda bir samimiyet oluşmadı ve ben zaten yapım gereği insanlara biraz mesafeli duran biriyim.

Kayınvalide ile aramızda herhangi bir sorun yok sadece dediğim gibi samimiyet yok ikimiz de mesafeliyiz. Durum böyle olunca onu aramak bana çok zor geliyor. Çünkü yapmacık davranmak zorunda kalıyormuşum gibi hissediyorum.

Bunu nişanlımla paylaştığımda o da içinden ne zaman gelirse o zaman ara ve kendini hiç bir şey için mecbur hissedip mutsuz olma diyor.
Ama o benim ailemle çok güzel bir iletişim yakaladığı için ona karşı mahcup oluyorum ve aramak zorunda hissediyorum.
Sizce aramalı mıyım kayınvalideyi içimden gelmese de, yoksa akışına mı bırakmalıyım?

Fikirleriniz benim için önemli şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Her zaman mesafe en temizi en iyisidir. Sonra samimiyetinize dayanarak her şeyi yapıyorlar

Back
X