Keşke sizin gibi olabilsem ama ben bu saatten sonra sorunda çıkartırım pazar denize gidince. Yani hevesim kaçar ve gidesimde gelmez bu huyumu düzeltemiyorum. Ben mesela bu pazar beni denize götürsede gidesim gelmez ne bileyim annemden geçmiş. Annem babama kızardı tamam gel derdi annem gelmezsi hepimiz annemi ikna etmeye çalışırdık o kalmış hafızamda. Düzeltemiyorum yani. İyi oluyor öğrendiklerim ben yine bu tarz cümleler kullanırım kendisi lakin zaten yaptığının farkında diye düşünüyorum. Sadece gitmek istiyor gitmek istediği için gidiyor biyandan da özür diliyor işte gittiği içinde özür işe yaramıyor böyle saçma sapan bişey olduBöyle konularda lafını dinletebilmek için 2 sey lazım. Biri eşin sevgisi ve kaybetmekten korkması digeri de ufak tefek her konuda her şeye sorun çıkarmamak. Boyle olunca gerçekten ciddi bir tepki verdiğimde eşim çok çekinir. Mesela bu olay benim başıma gelse ara iptal et yoksa ben arayıp bir konuşurum bir daha kimse kimsenin yüzüne bakmaz derim. Arayacağımı bildiği icin de kendisi iptal eder, eşşek gibi de o pazar beni denize götürür. Gayet de eğlenir çünkü o saatten sonra uzatmam. O da zaten bir daha cesaret edemezKadın evde çocuk baksın paşa 2 kere kendi denize gitsin. Olacak sey degil.