kayinvalideyle ayni ew :(

Ay bi okuzde seninki he.. Aynindan bide bende var ustumden atlayıp pazara gittiydi benimki snnki gene başında beklemiş.. Ben baya fena kitlendimdi acilamayinca mecbur kucaklayıp acile doktora götürdü orda imana geldi haspam.. Bida o kadar kotu kavgam olmadı bak çok şükür... Biraz daha abartılı bir bayılma şart bence ayılma kolay kolay.. Allahım yardimcin olsun bolca dua et.. Kimsenin yuvası yikilsin istemem ama ömür kısa ve mutsuz geçirilecek bir dakika bile vakit kaybı insan için.. Eğer çok çok büyük sorunlarınız varsa çokta arkana bakma derim.. Ki kopek gibi severim eşimi ama kimse benden daha değerli degil çok üstüme gelirse defolur giderim umrumda olmaz... Evet çok üzülürüm ailem çok üzülür ama geçer sonunda herşey unutulur... Hakkında hayırlısı neyse o olsun..
Sagol canim tek duam bni anlamasi inşallah bir gun bni anlar

Yahu v harfini kullanmak bu kadar zor mu? W w w w...

Ailem beni kabul etmez diye önyargı yapa yapa otur o evde. Ananın evine git diyor sen de gurursuzca oturuyorsun. Bana böyle diyen adamın yanında sümsük gibi kalacağıma babamın ayağını öperim daha iyi.

Kararların ve düşünce tarzın sağlıklı değil seni mahvedecek türden ve ne denir bilemedim.En azından ailenle yaşadıklarını paylaş mutluluk pozları vermeye ne gerek var.Belki paylastikca onların tavırları eşini yola getirir yada seni ordan kurtarirlar.Annem babam üzülmesin gibi bir mantık olamaz üzülmek sadece bosanmalarda olan bir duygu degil ki insanlar heran herşeye uzulebilirler biraz bakış açını değiştir bence.

Bu kadar kolay gözden çıkaran bir kocayla nereye kadar?
Kendi evin elin evinden bin kat huzurludur. Hatasız kul olmaz babanız sizin mutsuz değersiz olmanızı istemez kesinlikle ailenize gidin.

Ailemi üzemem diye bunları kabullenmen çok saçma Kusura bakma. Bence sen aslında içten içe kocanı bırakmak istemiyorsun. Ama sana şunu söyleyeyim kuzenim aynı senin gibi yaptı söylemedi sonra birde kızı oldu. Belli bi yerden sonea mutsuzluğunu da saklayamadı. Şimdi de kızım var boşanamam diyor. 12 yıllık evli 12 yıldır içten güldüğünü görmedim. Dayımlar öyle mutsuz ki.
Şimdi üzülürler üç gün sonra alışırlar. Aileni bu kadar seviyorsan başka bi ailenin seni bu kadar ezmesine nasıl izin veriyorsun ki

Sen şimdi aileni uzemem yapamam edemem gidemem diyorsun ya esinde tüm bunları yapamayacağını gayet iyi biliyor
O yuzden sana karşı bu kadar rahat git o zaman diyor
Sen ayni yazdıklarını karşı tarafa hissettiriyorsun çünkü

Cocuk yapma
Boşan.
Net.
Annenler uzulecek diye omrunu mu curuteceksin bak işe de girersin. Oh mis. Bu kolelikten kurtulursun. Guzelce anlat ailene. Ayri ev acip sonra gelip yerlestiler de. Ayni evde Allah korusun uzuntuden hasta olsan ananin evine atarlar seni biz buna bakamayiz diye!!! Hasta olsan daha cok uzulur ailen. Sacma dusunuyorsun. Herkese hemen bosan demem. Ama kocan sana begenmiyorsan kapi orada diyorsa ve sen de sen bilirsin diyip kapiyi cekip cikmiyorsan daha sana neler yaparlar. Kafayi yemek mi istiyorsun? Ben haftada 1 saat katlanamiyorum kvlere.

Aktif iş hayatı varken evlen, işi bırak, kaynana evine yerleş.
Koca hödük çıksın, ama anne baba üzülecek diye ayrılmaya cesaret edeme.
Çalışmayı aklından bile geçirme çünkü koca izin vermiyor.
Ne diyelim bacım biz geçmiş olsun, yapacak birşey yok, çözüm istemiyorsunuz çünkü, sihirli değneğimiz olsa kolaydı ama malesef.
Aileniz geri dönmenize mi daha çok üzülür, yoksa böyle zerre değer görmeden tam zamanlı hizmetçi gibi milletin kahrını çekmenize mi daha çok üzülür, düşünün bakalım? Umarım gerçekten avukat değilsinizdir, yoksa daha çok kızacağım.

emin ol ailen şuanki halini bilse daha çok üzülür. git ve ailene anlat. emin ol seve seve çağıracaklar seni:)

Ne kadar abartıyorsunuz yahu? Yok dayanamazlar yok kaldıramazlar. Neyi kaldıramıyorlar anlamıyorum ki? Emin ol boşansan boşanmış olduğuna değil senün üzülecek olmana üzülürler.. sen dimdik dur karşılarında, kaldır onları kaldıramadıkları yerde bak sorun oluyormu... o yaşa gelene kadar ne çektiler kim bilir bu yaşadığınız ne ki onlar için.. yeter ki güçlü olun gerisi vız gelir tırıs gider bence...

Buraya derdini yazmışsın herkes doğru yolu göstermiş. Çalış desek eşim kızıyor izin vermiyor diyorsun, boşan desek annem babam çok uzulur zaten abim de boşandı diyorsun.
İyi güzel de madem o yürek yok otur milletin hizmetciligini yap. Hepimiz bosaninca ailelerimiz tabi ki üzüldü zil takip oynadılar mi saniyorsun:( senin işine gelmiyor rest çekip yeni bir hayat kurmak. Hadi kolay gelsin devam et hizmete...

Ne yapmalıyım diye sormanın bir alemi yok.Beğenmiyorsan git diyen kocayla kalmaya devam et. Boşanma aileni üzme. Bir de çocuk yap.

Geçer bunlar, kocan düzelir, sabret cevabından başka bir şey anlamayacak şekilde kodlamışsın kendini.

Kocaya bak kocaya hemen kapiyi gostermis
Cik git sen de madem, hizmetci misin o evde hala oturuyorsun?

Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba

Şu evlilik aşamasında olupta ailem istemiyor diyenler de buradadır umarım...
Anne-baba hayır diyorsa vardır bir bildikleri.
Hayatınız boyunca ailenize etmediğiniz hizmeti bir yılda elin oğluna yaranacagım diye başkalarına yapıyorsunuz.
Eşiniz arkanızda aileniz olmadığı için daha da azıtacak, bunlar iyi günleriniz.
Gidin ailenizden af dileyin, madem
'memnun değilsen babanın evine git' restini çekiyor eşiniz, karşılığında siz de
'ya ayrı ev ya gelmem' diyebilin.

Şimdi yaşadıklarınız annenize babanıza gurur yapmayı geri planda bırakacağınız kadar ağır

elalemin sıkıntısını çekeceğime, giderim anamın babamın yanına onların tavırlarını çekerim

varsın biz sana demedik mi desinler... (ki en nefret ettiğim laftır)

Back
X