- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi gullusahin
Elin oğlu kapıyı gösterir de anne baba ne olursa olsun kucak açar.
Çık evine git kızım.
O adamdan koca olmaz.
Çık evine git kızım.
O adamdan koca olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor
calismak istiyorum ama esim izin vermiyor
Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba
abin boşandi diye mi ezdiriyosun kendini onlara karşıannemler yasli abim bosandi bnmde bosanmami kaldiramazlar onlari hic uzmek istemiyorum ne zaman sorsalar cok iyiyim diyorum aileme cok duskun oldugumu bikiyor gidemeyecegimi vikiyor o yuzden bu kadar rahat soyleyebiliyor ailemde bana duskun aslinda ama onlarii uzmek istemiyorum hic
babanin evine git.Ya aslinda ewlenirken ayni ewde oturacagiz dedi babam bunu duyunca kabul etmedi onlarda ayri ew actilar uc ay sonra ew aldik birlikta borcunu odeyelim diye oturttular bn her defasinda istemedigimi belirttim ama hic dinlemedi bni en basta boyle yapacaklarjni bilseydim ewlenmezdim simdide ne yapacagimi bilmiyorum
Abartmıyosun elbette aynı evdeyken eşin doğru düzgün yanlız kalıp evliliğinizin tadınıda çıkaramazsınız.Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba
Olur mu ama cok seviyorlar kocalarini olup bitiyorlar kocasiz , tek seven tek asik olan kendileri sankiBen anlamıyorum gerekli şartlar o gün mümkün değil ise evlenmeyin. Birikim yapın, çalışın şartlar sağlandığı zaman evlenin.
Sizi buna mecbur eden çalışmanızı engelleyen sizi hapseden birini hala çok sevmek neden ?
Olmuyorsa ikna olmuyorsa size saygısı yoksa bitirin böyle ömür mü geçer
Senin gibi bir genç kız bile gerçekleri görüyor ama kV ile aynı evde yaşamayı kabul edenler göremiyorum. . Tebrik ederim valla seni..Çalışmak isteyeceksin izin vermeyecek .
Ayrı ev isteyeceksin olursa babanın evi ayrı olur diyecek .
Babana karşı geldiğini bile bile böyle davranacak ve sen daha 1 yıllık evlisin .
Babanın evine git . Sen onun evladısın .
Eşinin bu tutumu da seni garip gördüğü için geliyor .
Boşan ! hiç olmadı babanın evine git burnunu sürttür .
Bu adam seni sevmiyor.Kocan kötü kalpli vicdansiz merhametsiz biri.Bi keresinede numaradan degil gercekten kriz gecirdim elim ayagim uyustu parmaklarim klitlendi nefes alamadim aglamaktan ama esim sadece bakti annesi geldi annesi bile birsuru telas yapti oruc tutyordum su getiriyim elini yuzuneu yikayalm dedi bir suru basimda bekledi kadin ama esim hiv bisey yapmadi sadece baktii zaten butun askim icimdeki hersey bitti o gun bn onun bi yeri agriyinca nasil uzulup ovdugum her istedigini yaptigim halde esimin o davranisi herseyi bitirdi gözümde nedeni de ustume gelmek istememis daha kotu olurmusum.. bilmiyorum isyan etmekten cok korkuyorum icime atiyorum hep hayirlisi olsun hakkimda Allah insallah bu karanlığımi aydinliga cevirir bekliyorum sadece elimden baska bise gelmiyor