kayinvalideyle ayni ew :(

Baban ne olursa olsun yanında olacaktır seviyorum diye aynı evi kabul ederseniz olacağı buydu sesini çıkart biraz sen ona yaptığın fedakarlık kadar o sana yapıyor mu acaba

Babanı dinleseydin zamanında şuanda hala aktif çalışma hayatın olurdu. Kendi seçimin bu senin,hakettiğini yaşıyorsun.
Babanın evine git diyen adamın ve ailesinin pis çamaşırlarını yıkayacağına gider babamın ayağına paspas olurum daha iyi.

Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba

önce bi şu güzel Türkçe'mizi katletmeyir ew değil ev..
ayrıca da böyle düşünen bi koca kahrı çekeceğine maden öyle git babanın evine en fazla 1-2 kez söylenirler sonra bağırlarına basarlar. böyle koca çekilmez.

Adam seni niye çalıştırsın ki haklı yani. Anansına babasına evine hizmet edeceksin artık. Yeni misyonun bu şekerim, alışsan iyi olur. Ben burdan okuyunca anlıyorum da onların niyetini sen 1 yıldır içlerinde yaşayarakda mı anlamadın yani.. Yemişim böyle sevgiyi ben... Sakın ayrı eve çıkarım, herşey iyi olur diye ümitlenme boşuna. Adam net, memnun değilsen git babanın evine diyo. ya da böyle yaşamaktan şikayet etme.....!!!!!
Lanet olsun böyle insanlara.. Bu düzene itiraz etmeden , başkaldırmadan, sadece ağlayarak ve şikayet ederek katlandığın için yapacak bişey yok canım. Çünkü mutsuzsan yapacağın şey belli ama nedense yapmıyosun..
offf çok sinirlendim sanırsam:mad:

annemler yasli abim bosandi bnmde bosanmami kaldiramazlar onlari hic uzmek istemiyorum ne zaman sorsalar cok iyiyim diyorum aileme cok duskun oldugumu bikiyor gidemeyecegimi vikiyor o yuzden bu kadar rahat soyleyebiliyor ailemde bana duskun aslinda ama onlarii uzmek istemiyorum hic
abin boşandi diye mi ezdiriyosun kendini onlara karşı

Siz böyle kimse üzülmesin, isyan da etmeyeyim modunda olursanız daha çook üzülürsünüz maalesef.

Bi de ülkemizde halen cariyelik mefhumu mevcutmuş, bu forumda takıldıkça daha iyi görüyorum.

Ya aslinda ewlenirken ayni ewde oturacagiz dedi babam bunu duyunca kabul etmedi onlarda ayri ew actilar uc ay sonra ew aldik birlikta borcunu odeyelim diye oturttular bn her defasinda istemedigimi belirttim ama hic dinlemedi bni en basta boyle yapacaklarjni bilseydim ewlenmezdim simdide ne yapacagimi bilmiyorum
babanin evine git.

Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba
Abartmıyosun elbette aynı evdeyken eşin doğru düzgün yanlız kalıp evliliğinizin tadınıda çıkaramazsınız.

Şöylede birşey var ki kaynanan kayınbaban eğer sana karşı iyilerse laf söz etmiyorlarsa biraz daha durabilirsin yorulduğunda dinlen otur bir işi yaparken hastaysan kendisine söyle geç odana yat kaç yaşında kaynanan ? Evlenirken şukadar zaman birlikte oturur sonra ayrılırız gibi konuştunuz mu ? Olmadı gerekirse altlı üstlü oturun ama eviniz ayrı olsun eşin geldiğinde kapısını aç öp sarıl..

Baktın istediğin olmuyo konuş eşinle yokmu diyo tabi ayrı eve çıkacak durumunuz varsa babanın evine git nasıl olsa yapacak istediğini seni seviyorsa

Ama hiç bi çözüme yanaşmıyorsun ki.

Ailene git olmaz, çalış olmaz...ee nasıl bi tavsiye bekliyorsun? Oku üflet kocan merhamete gelsin mi diyelim? Sen kriz geçirirken bilen umrunda olmayan adamda merhamet geni var mıdır sence?

Bazen bütün engeller insanın kafasında oluyor. Annem babam yaşlı diyorsunuz. Siz çalışıp, onlara yaşayıp bir süreliğine de olsa onların hayatını bile kolaylaştırabilirsiniz aslında.

Yanlarında ezik, zavallı modunda olmazsanız kimse üzülmez. Siz mutlu, sağlam bir şekilde ayakta durdukduktan sonra eşiniz gibi bir öküzden mahrum kaldığınız için kimse size acımayacaktır emin olun.

Hem yeniden evlenirsiniz, yeniden daha insan vasıflı biriyle bir yuva kurma şansınız olabilir.

KAynananla konuş neden böyle yapıyorsunuz tsk başıma yetişemiyorum biraz yardımcı olsanız de tavrını koy ev senin evin onun evi değil o çekinsin senden

Kv kpye hizmetcilik yapacagina git babanin kahrini cek daha iyidir.
Evlat sonucta canisin sen onun.
Bir sure babanin evine git burnu surtsun.
Ayrica ne cabuk gozden cikariyor sizi oyle?
Taviz vermeyin, kendine gelsin once bi..

Ben anlamıyorum gerekli şartlar o gün mümkün değil ise evlenmeyin. Birikim yapın, çalışın şartlar sağlandığı zaman evlenin.
Sizi buna mecbur eden çalışmanızı engelleyen sizi hapseden birini hala çok sevmek neden ?
Olmuyorsa ikna olmuyorsa size saygısı yoksa bitirin böyle ömür mü geçer
Olur mu ama cok seviyorlar kocalarini olup bitiyorlar kocasiz , tek seven tek asik olan kendileri sanki
Yahu konu sahibi 2 tane cocugum var , ben onlari kimseye hizmetci olsun diye yetistirmiyorum , birileri hayatlarina girsin kole etsinler diye emek harcamiyorum cocuklarima
Cikin gidin babanizin evine , biraz sitem eder basina kakar lafini dinlemedigin icin ama en azindan kimsenin hizmetcisi olmazsin

Çalışmak isteyeceksin izin vermeyecek .
Ayrı ev isteyeceksin olursa babanın evi ayrı olur diyecek .
Babana karşı geldiğini bile bile böyle davranacak ve sen daha 1 yıllık evlisin .

Babanın evine git . Sen onun evladısın .
Eşinin bu tutumu da seni garip gördüğü için geliyor .
Boşan ! hiç olmadı babanın evine git burnunu sürttür .
Senin gibi bir genç kız bile gerçekleri görüyor ama kV ile aynı evde yaşamayı kabul edenler göremiyorum. . Tebrik ederim valla seni..

Evlilik ortak paylaşım, ortak kararlar vermek değil mi. Restinizi çekin size söz hakkı vermeyen adama siz de onun gibi davranın . Toplayın çantanızı annenize gidin. Ciddi olduğunuzu anlasın.

Bi keresinede numaradan degil gercekten kriz gecirdim elim ayagim uyustu parmaklarim klitlendi nefes alamadim aglamaktan ama esim sadece bakti annesi geldi annesi bile birsuru telas yapti oruc tutyordum su getiriyim elini yuzuneu yikayalm dedi bir suru basimda bekledi kadin ama esim hiv bisey yapmadi sadece baktii zaten butun askim icimdeki hersey bitti o gun bn onun bi yeri agriyinca nasil uzulup ovdugum her istedigini yaptigim halde esimin o davranisi herseyi bitirdi gözümde nedeni de ustume gelmek istememis daha kotu olurmusum.. bilmiyorum isyan etmekten cok korkuyorum icime atiyorum hep hayirlisi olsun hakkimda Allah insallah bu karanlığımi aydinliga cevirir bekliyorum sadece elimden baska bise gelmiyor
Bu adam seni sevmiyor.Kocan kötü kalpli vicdansiz merhametsiz biri.
Seni de anasına babasına hizmet edesin diye almış.
Sakın bu adama çocuk verme iyi korun umarım asla uremez bu adam .
Böyle kimil zararlilari ureyemesin soyları tukensin bunların inşallah.

Back
X