• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalideyle ayni ew :(

gullusahin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2016
654
359
103
Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba

Sana böyle davranan bi adamın ailesine hiznet edeceğine git kendi ailene hizmet et derim ben. Nede kolay gözden çıkarıyor seni kocan öyle. Biraz dişini göstermelisin baban karşı çıkmış da olsa(ki sonuna kadar haklıy mış) senin ezilmene müsade etmez belki de babanla ya da annenle konuşmalısın onlar devreye girmeli

Ben anlamıyorum gerekli şartlar o gün mümkün değil ise evlenmeyin. Birikim yapın, çalışın şartlar sağlandığı zaman evlenin.
Sizi buna mecbur eden çalışmanızı engelleyen sizi hapseden birini hala çok sevmek neden ?
Olmuyorsa ikna olmuyorsa size saygısı yoksa bitirin böyle ömür mü geçer

Çalışmak isteyeceksin izin vermeyecek .
Ayrı ev isteyeceksin olursa babanın evi ayrı olur diyecek .
Babana karşı geldiğini bile bile böyle davranacak ve sen daha 1 yıllık evlisin .

Babanın evine git . Sen onun evladısın .
Eşinin bu tutumu da seni garip gördüğü için geliyor .
Boşan ! hiç olmadı babanın evine git burnunu sürttür .

Beğenmiyorsan yallah babanın evine diyen adamın kahrını çekeceğinize gidip babanızın sitemini çekin daha iyi. Çocuk da yok sanırım, ben olsam dakika durmam.
annemler yasli abim bosandi bnmde bosanmami kaldiramazlar onlari hic uzmek istemiyorum ne zaman sorsalar cok iyiyim diyorum aileme cok duskun oldugumu bikiyor gidemeyecegimi vikiyor o yuzden bu kadar rahat soyleyebiliyor ailemde bana duskun aslinda ama onlarii uzmek istemiyorum hic

Ya aslinda ewlenirken ayni ewde oturacagiz dedi babam bunu duyunca kabul etmedi onlarda ayri ew actilar uc ay sonra ew aldik birlikta borcunu odeyelim diye oturttular bn her defasinda istemedigimi belirttim ama hic dinlemedi bni en basta boyle yapacaklarjni bilseydim ewlenmezdim simdide ne yapacagimi bilmiyorum
Ben anlamıyorum gerekli şartlar o gün mümkün değil ise evlenmeyin. Birikim yapın, çalışın şartlar sağlandığı zaman evlenin.
Sizi buna mecbur eden çalışmanızı engelleyen sizi hapseden birini hala çok sevmek neden ?
Olmuyorsa ikna olmuyorsa size saygısı yoksa bitirin böyle ömür mü geçer

annemler yasli abim bosandi bnmde bosanmami kaldiramazlar onlari hic uzmek istemiyorum ne zaman sorsalar cok iyiyim diyorum aileme cok duskun oldugumu bikiyor gidemeyecegimi vikiyor o yuzden bu kadar rahat soyleyebiliyor ailemde bana duskun aslinda ama onlarii uzmek istemiyorum hic
Yanlış yapıyorsun yılanın başını küçükken ezmezsen bu ızdırap daha büyük olur kucağında bi de çocuk olur o zaman ne yapacaksın

Annem sizin gibi yapmıştı. 20 yıl içinde tuttu tuttu ailesine iyiyim rolü yaptı. En son boşanmaya karar verdi şükür, anneannemle dedem daha çok üzüldü yıllardır kızları ve torunları bunları çektiği için.

Kısa vadeli üzüntü, uzun vadeliden iyidir.

Çalışmak isteyeceksin izin vermeyecek .
Ayrı ev isteyeceksin olursa babanın evi ayrı olur diyecek .
Babana karşı geldiğini bile bile böyle davranacak ve sen daha 1 yıllık evlisin .

Babanın evine git . Sen onun evladısın .
Eşinin bu tutumu da seni garip gördüğü için geliyor .
Boşan ! hiç olmadı babanın evine git burnunu sürttür .
ailem uzulur diye gidemiyorum abim bosandi annem ne kadar cok uzuldu babamda ayni sekilde bnde bosanirsam cpk uzulurler zaten yaslilar ailemi uzemem

Ailem yasli kaldiramazlar
Annem sizin gibi yapmıştı. 20 yıl içinde tuttu tuttu ailesine iyiyim rolü yaptı. En son boşanmaya karar verdi şükür, anneannemle dedem daha çok üzüldü yıllardır kızları ve torunları bunları çektiği için.

Kısa vadeli üzüntü, uzun vadeliden iyidir.

ailem uzulur diye gidemiyorum abim bosandi annem ne kadar cok uzuldu babamda ayni sekilde bnde bosanirsam cpk uzulurler zaten yaslilar ailemi uzemem

Senin her gün cehennem hayatı yaşaman onları daha çok üzer.
Düşün 5 yıllık evlisin 5 yıl boyunca yiyip yutmuşsun annen 5 yıllık çektiklerine mi üzülür
yoksa 1 yıldır çektiklerine mi ? Hem çocuk yokken işler daha kolay .
Ağır konuşmak istemem ama kimse evladının hizmetçi olmasını istemez .

Ya aslinda ewlenirken ayni ewde oturacagiz dedi babam bunu duyunca kabul etmedi onlarda ayri ew actilar uc ay sonra ew aldik birlikta borcunu odeyelim diye oturttular bn her defasinda istemedigimi belirttim ama hic dinlemedi bni en basta boyle yapacaklarjni bilseydim ewlenmezdim simdide ne yapacagimi bilmiyorum
Restini çek. Ya ayrı ev yada boşanalım de.

Senin her gün cehennem hayatı yaşaman onları daha çok üzer.
Düşün 5 yıllık evlisin 5 yıl boyunca yiyip yutmuşsun annen 5 yıllık çektiklerine mi üzülür
yoksa 1 yıldır çektiklerine mi ? Hem çocuk yokken işler daha kolay .
Ağır konuşmak istemem ama kimse evladının hizmetçi olmasını istemez .
keske azicik cesaretim olsa bi dk bile durmazdim ama malesef cesaretim yok kendin ettim zamaninda dusunemedim ailemide dinlemedim ailemin yanina gitmeye hic cesaretim yok ailemi uzemem eskiden hic dinlemezdim ewlenince anladim ailemin degerini kiymetini simdi gidersem uzulurler onun acisi daha cok yakaar beni

keske azicik cesaretim olsa bi dk bile durmazdim ama malesef cesaretim yok kendin ettim zamaninda dusunemedim ailemide dinlemedim ailemin yanina gitmeye hic cesaretim yok ailemi uzemem eskiden hic dinlemezdim ewlenince anladim ailemin degerini kiymetini simdi gidersem uzulurler onun acisi daha cok yakaar beni

Hiç yapamıyorsan çalışmaya başla .
2-3 ay çalış sonra ev bakmaya başla .
Böyle böyle devam et .

Saglam bir cinnet biseyleri kolaylaştırır sanirim bi kavganin üstüne ativer kendini yere çırpın çırpın bayıl esin bi korksun acilde gözünü actiginda canım karim affet moduna girmediyse adam değildir zaten sal gitsin... Ayni ev mevzusu bitiriyor beni ifritim oldum olası Allah sabir versin bian evvel kurtarsın inşallah..

Emin ol istemediğin bi evde istemediğin bi hayatı yaşaman onları daha da kahreder.
Insan nelere alışmıyor ki. Basta üzülürler sonra senin yüzün gülünce onlar da güler

Restini çek. Ya ayrı ev yada boşanalım de.
Saglam bir cinnet biseyleri kolaylaştırır sanirim bi kavganin üstüne ativer kendini yere çırpın çırpın bayıl esin bi korksun acilde gözünü actiginda canım karim affet moduna girmediyse adam değildir zaten sal gitsin... Ayni ev mevzusu bitiriyor beni ifritim oldum olası Allah sabir versin bian evvel kurtarsın inşallah..
Bi keresinede numaradan degil gercekten kriz gecirdim elim ayagim uyustu parmaklarim klitlendi nefes alamadim aglamaktan ama esim sadece bakti annesi geldi annesi bile birsuru telas yapti oruc tutyordum su getiriyim elini yuzuneu yikayalm dedi bir suru basimda bekledi kadin ama esim hiv bisey yapmadi sadece baktii zaten butun askim icimdeki hersey bitti o gun bn onun bi yeri agriyinca nasil uzulup ovdugum her istedigini yaptigim halde esimin o davranisi herseyi bitirdi gözümde nedeni de ustume gelmek istememis daha kotu olurmusum.. bilmiyorum isyan etmekten cok korkuyorum icime atiyorum hep hayirlisi olsun hakkimda Allah insallah bu karanlığımi aydinliga cevirir bekliyorum sadece elimden baska bise gelmiyor

Hiç yapamıyorsan çalışmaya başla .
2-3 ay çalış sonra ev bakmaya başla .
Böyle böyle devam et .
Cok düşündüm ama bu sehirde bu imkansiz calismama izin verse bi kac ay calisip baska sehire gitmek kimseye haber vermeden yine uzulen ailem olur el olgu bugun uzulur yarin baskasini bulur ama anne baba oylemi acikcasi bnm hic bisey yapmaya cesaretim yok ozguvenimi kaybettim kendimi taniyamiyorum artik cok degistim butun davranslarim hersey tek yapabildigim odaya gecip aglamak neyse kizlar cok sagolun onerileriniz icin eger bir gun cesaretimi toplarsam yapmaya caliscam suan hic gucun kalmadi

Bi keresinede numaradan degil gercekten kriz gecirdim elim ayagim uyustu parmaklarim klitlendi nefes alamadim aglamaktan ama esim sadece bakti annesi geldi annesi bile birsuru telas yapti oruc tutyordum su getiriyim elini yuzuneu yikayalm dedi bir suru basimda bekledi kadin ama esim hiv bisey yapmadi sadece baktii zaten butun askim icimdeki hersey bitti o gun bn onun bi yeri agriyinca nasil uzulup ovdugum her istedigini yaptigim halde esimin o davranisi herseyi bitirdi gözümde nedeni de ustume gelmek istememis daha kotu olurmusum.. bilmiyorum isyan etmekten cok korkuyorum icime atiyorum hep hayirlisi olsun hakkimda Allah insallah bu karanlığımi aydinliga cevirir bekliyorum sadece elimden baska bise gelmiyor

Ay bi okuzde seninki he.. Aynindan bide bende var ustumden atlayıp pazara gittiydi benimki snnki gene başında beklemiş.. Ben baya fena kitlendimdi acilamayinca mecbur kucaklayıp acile doktora götürdü orda imana geldi haspam.. Bida o kadar kotu kavgam olmadı bak çok şükür... Biraz daha abartılı bir bayılma şart bence ayılma kolay kolay.. Allahım yardimcin olsun bolca dua et.. Kimsenin yuvası yikilsin istemem ama ömür kısa ve mutsuz geçirilecek bir dakika bile vakit kaybı insan için.. Eğer çok çok büyük sorunlarınız varsa çokta arkana bakma derim.. Ki kopek gibi severim eşimi ama kimse benden daha değerli degil çok üstüme gelirse defolur giderim umrumda olmaz... Evet çok üzülürüm ailem çok üzülür ama geçer sonunda herşey unutulur... Hakkında hayırlısı neyse o olsun..

Back
X